Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Глава за принтер

Featured Replies

Здравейте,искам да попитам някой знаели къде в Пловдив мога да намеря по-евтина неоригинална глава за принер.Понеже не ми се дават 62лв за оригинална и 34 за неоригинална.Това за мен са доста пари за глава при положение че на други марки принтери главите са по най-много 30лв оригиналните.

Не си уточнил модела, но по цените допускам, че имаш относително стар мастилено-струен принтер НР или Канон, чиито глави са по-големи от новите си събратя и затова струват 60 лева. Неоригинални глави не знам дали съществуват, но ако главата ти не твърде изсъхнала, свали я, забърши внимателно дюзите със спирт и влез в първия сервиз. Ще ти я напълнят за десетина лева. Но най-добре, вместо да се ядосваш с тези древни технологии, на цената на 2-3 нови глави за стария ти принтер, си купи един приличен чисто нов лазерен Брадър и ще се родиш. Печата в пъти по-бързо. Пълненето с ориг тонер е 60-70 лв, а с неоригинален - 20-30 лв. Като с всяко презареждане принтираш 2000-2500 копия. http://www.pazaruvaj.com/printeri-c3134/brother/hl-2030-p798878/opisanie.html

На старата работа имахне един HP LaserJet 1100... Много любим на душата ми чернобял принтер. 30лв глава за 2500 копия. Шефчето обаче споменаваше нещо за глави от 50+лв за над 5000 копия. Не съм съвсем сигурен, ама тея глави от 60лв да не са за повече от 2500 парчета, щото тогава мисля няма голяма разлика дали ще дадеш 30лв за 2500 или 60 за 5000...

ПП: Това беше преди повече от година де...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Лазерните принтери, включително и LaserJet 1100, се основават на друга технология, която не използва така наречените "глави" при печат. Както е задал въпроса автора, може да става въпрос дори за глава на матричен принтер. А може и предположението на @Iztre6tel да е вярно и да се търси мастилница за мастиленоструен принтер.

• Автор

Принтерът ми е HP deskjet 420. Главата вече е пълненена 5-6 пъти и печета буквално петна,затова търся нова.

Принтерът ми е HP deskjet 420. Главата вече е пълненена 5-6 пъти и печета буквално петна,затова търся нова.

По евтино ще ти излезе да си купиш нов принтер, като съобразиш цените за консумативите. Техномаркет имат и оферти (намаления), като си върнеш стария принтер и вземеш нов.

Верна главицата за 420 си е бала пари :rolleyes: За 60 - 100 лв можеш да си намериш лазерно монохромно принтерче втора употреба , което да ти спести парички.

Ето ти едно предложение - http://www.aukro.bg/item763605778-lazeren-printer-kyocera-fs-1010-s-nov-konsumativ.html . Само да те предупредя, че барабана в този принтер е на отделем модул и може да не печата като за свят. Което не е споменато в обявата :P И е скъпичък ако трябва да се сменя ;) Иначе тонер шпулата е пълна, както казват и си е на далавера ;)

Винаги внимавай какво купуваш втора употреба, по- добре питай преди да купиш :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.