Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за сваляне на клипичета от vbox..

Featured Replies

Добър вечер на всички ....

Някой ако може да ми помогне с няква програма да свалям от vbox7 клипчетата и автоматично даги форматира на мп3 формат освен програмата vloader , че нещо спря дами тегли вече незнам защо :wors: Мерси предварително :)

Някой ако може да ми помогне с няква програма да свалям от vbox7 клипчетата и автоматично даги форматира на мп3 формат освен програмата vloader , че нещо спря дами тегли вече незнам защо :) Мерси предварително :)

Свали си първо клипа във flv формат.

После го конвертирай с някоя от безплатните програми.

Аз използвам добавката Download Helper 4.6- с нея можеш да теглиш клипове от всякви сайтове и има опции за конвертиране в различни формати! Много съм доволен от нея! Май е само за Fireox

Използвайте програмата vloader. Безплатна е и е специално разработена на vbox7, но можете да сваляте и от youtube с нея. На български език е и е много лесна за употреба. Успех и лека вечер на всички. :)

Някой ако може да ми помогне с няква програма да свалям от vbox7 клипчетата и автоматично даги форматира на мп3 формат освен програмата vloader , че нещо спря дами тегли вече незнам защо :eek: Мерси предварително :P

Товае точно за теб.

аз позвам about:cache на фирефокс/к-мелеон - работи на 100%

в адрес бара about:cache > List Cache Entries

влизаш в кеша (там файловете са с измислени имена, но разширението се запазва), търсиш (ctrl+f) .mp4

виждаш линка (линка е там само по време на тегленето - така че трябва да си бърз - преди да се е заредила червената лента на клипа), с десен бутон copy link address, paste в браузъра и триеш това дето е пред http://...

и ентер...

п.с. добре е да ти е изчистен кеша и да нямаш други отворени табове освен тоя дето искаш да сваляш (за по бързо търсене)...

about:cache-entry?client=HTTP&sb=1&key=http://ms1.jogyjogy.com/01aee72d6bc10e687cb55bfe9e29308c_0.mp4

трябва ти само

http://ms1.jogyjogy.com/01aee72d6bc10e687c...e9e29308c_0.mp4 обаче линка може да е динамичен и бачка само докато ти е сесията на браузъра (за това и с външна програма за теглене - съмнителна работа)...

и най важното сваляш оригинала е някоя преработена мазаница... (а после от флаша има доста програми дето да извлекат звука, без да променят компресията му...)

• Автор

Аз до сега се справях с влоадер, но нещо спря да тегли при мен ... Мерси на всички за оказаната помощ :speak:

За свалянето използвай Spider Video Downloader, но ще ти го изтегли във .flv формат и ще трябва да го конвертираш с някаква програма да стане на .avi и след това си изтегли Gold Wave и жтдели звука от видеото ето така: file --> Open и избираш преработения клип (този във .avi). И след това даваш save as избираш мястото където да ти го запамети и формата .mp3!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.