Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

64 битова ОС не ми дава да инснталирам

Featured Replies

Значи проблема ми е :

Операционната система не ми позволява да исталирам 64 битова система някъкви идей?

П.С : Даржа да отбележа,че преди съм бил с 64 битова система на същата система !

Как да го оправя ?????

post-221869-1254512748,96_thumb.jpg

Да не е прецакана ОС-ма която пробваш?

пусни сетъп-а като боотнеш от цд-то. не може да ъпгрейднеш от 32 битова към 64 битова

пусни сетъп-а като боотнеш от цд-то. не може да ъпгрейднеш от 32 битова към 64 битова

Прав си, защото все едно да пусне приложение за 64 битова на 32 битова

• Автор

Като сложа виста 64 битофка в началото протича всичко добре,но след тожа нали има няколко етапа на исталиране копи фаелс и второто на което ми дава грешка е екстракт фаелс :@

Като сложа виста 64 битофка в началото протича всичко добре,но след тожа нали има няколко етапа на исталиране копи фаелс и второто на което ми дава грешка е екстракт фаелс :@

а грешката е:.......?

• Автор

а грешката е:.......?

ами дааа че некъф фаел не може да се копне на харда а името на грешкатае от числа не го зн. кфо е ....

ми значи диска не се чете... може да е надран или оптиката е взела да сдава багажа... намери си друг диск...

ако нямаш 4 гб рам или повече е абсолютно безсмислено да ползваш 64 битова операционна система - хем заема повече място, хем хаби повече рам, хем полза голяма няма

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Пробва ли с друга ?

да с един виста 64 битоф и седмичка пак 64 бикоф и нестава :@

Някъкви идейки ????

От снимката става ясно, че пробваш да инсталираш Windows през друг Windows. Това не е препоръчително. Най-добре е да инсталираш на чисто. Запиши си ISO файла на диск и инсталирай Windows от оптичното устройство, а не през ОС.

От това не ми стана ясно какво си правил. Кога и къде слагаш 64 битова Виста? Преди или след зареждането на ОС?

• Автор

От снимката става ясно, че пробваш да инсталираш Windows през друг Windows. Това не е препоръчително. Най-добре е да инсталираш на чисто. Запиши си ISO файла на диск и инсталирай Windows от оптичното устройство, а не през ОС.

От това не ми стана ясно какво си правил. Кога и къде слагаш 64 битова Виста? Преди или след зареждането на ОС?

Преди зареждането боотвам и почва инстала ! А за снимката просто исках да дам някаква представа за кфо става на вапрос :) Защото като дам на 32 битова ОС не ми дава такава грешка :@

Преди зареждането боотвам и почва инстала ! А за снимката просто исках да дам някаква представа за кфо става на вапрос :) Защото като дам на 32 битова ОС не ми дава такава грешка :@

абе не разбра ли че под 32 битова о.с. не може да пуснеш 64 битово приложение? (обаче 64 битова о.с. пуска и 32 и 64 битови приложения)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

абе не разбра ли че под 32 битова о.с. не може да пуснеш 64 битово приложение? (обаче 64 битова о.с. пуска и 32 и 64 битови приложения)

ами преди как съм го правил ????И мога л ида го оправя това ?

Той не се опитва да инсталира windows под windows... След като боотне диск и след форматирането на дяла, по време на инсталацията му дава грешка с всички х64 windows. Това му е проблема.

на мен ми се е случвало същото

и когато изкарам диска и го забърша го пускам наново от 1 до 3 пъти и трагва без проблем

Операционната система не ми позволява да исталирам 64 битова система някъкви идей?

С други думи инсталация през ОС. :cool:

Ако инсталираш на машината от подписа, няма да ти е проблем 64битова ОС. Буутваш си нормално от инсталационен диск и става. За всеки случай си изкопирай няколко различни версии, ако евентуално някое копие е калпаво или лошо копирано.

виж за проблем с паметта - 64 битовите операционни системи са доста по капризни към грешки в паметта...

• Автор

виж за проблем с паметта - 64 битовите операционни системи са доста по капризни към грешки в паметта...

какво да и гледам на паметта?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.