Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разваляне на магия с яйце

Featured Replies

Вярно ли е , че като се сложат яйца в ъглите на стаите и след седем дена се хвърлят, може да се развали магия?

Вярно ли е , че като се сложат яйца в ъглите на стаите и след седем дена се хвърлят, може да се развали магия?

Вярно е, но трябва да са от зелен пеликан.

Яйцето, заедно с кръвта, се явяват най-мощните материални аналози на живота и затова се използват във всички магически практики по света. Яйцето е зародиша на живота, древните религии говорят за космическото яйце, от което е произлязъл бог от нищото, а науката го обяснява с панспермията.

Кръвта е мощна енергия също - тя носи както печата на кармата - гените, така се явява и храна за живота, както и негов повсеместен преносител.

В яйцето са концентрирани всички енергии, необходими за проявяване на един живот - там има и огън - жълтъка, и вода - белтъка, и земя - черупката. Земята е едно голямо яйце. Човекът също.

Затова символ на Великден се явява червеното яйце - кръв и зародиш - проявата на живота.

За разваляне, разваля се, но не магията, а един обяд или вечеря.Четири яйца са си приличен обяд, не ги хаби за глупости.

:) Хахахахаха , не се сдържах...

Не знам за в ъглите на стаята,но сложи

едно сурово яйце от кокошка(не от зелен пеликан :cool: ) до възглавницата над главата си;

на сутринта го счупи във вода и ако белтъка е сварен,т.е.бял-значи имаш магия!

едно сурово яйце от кокошка(не от зелен пеликан :cool: ) до възглавницата над главата си;

От черна, бяла или кафява кокошка да е яйцето ?

А ако не се счупи във вода ? На сухо не става ли номера ?

Който се смее на това, се смее на себе си - защото от яйце-клетка точно е произлязъл.

Ти изобщо разбра ли на какво се смея?! Не ми отговаряй, няма да те прочета...

От черна, бяла или кафява кокошка да е яйцето ?

А ако не се счупи във вода ? На сухо не става ли номера ?

А само от кокошка ли става? Може ли от токачка, патка, гъска, пуйка, пъдпъдък и т.н.? А хайвер?

ХахХАхах!

За разваляне, разваля се, но не магията, а един обяд или вечеря.Четири яйца са си приличен обяд, не ги хаби за глупости.

Има реализъм. Напомня на флаерите "хлебче или билетче".

По темата:

Не знам дали развалят, но подовно на Aliah, по-различно обаче, съм чувала, че с яйце се прави проверка за налична магия - ако счупиш 1 яйце в чаша с вода и го сложиш под леглото си на мястото под главата за 1 нощ и на сутринта е като сварено - белтъка бял (предимно това се гледа), значи имаш, а ако ли не - нямаш. Имаше и едно, бях чела, с някакви капки олио в прозрачен съд с вода и ако 1 капка има на дъното, значи има магия.

Някакви такива.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Aliah, Lucia_free и Someone_Else, сега ще ви обясня как точно се прави проверка за направена магия с яйца. Значи, слагате две мъжки яйца заедно с прилежащия мъж вечерта между краката си. На сутринта проверявате - ако няма изхвърлен белтък, значи със сигурност ви е направена магия за надебеляване. Развалянето и е лесно, но бавно - всеки ден трябва да ядете храна с не повече от 1000-1500 калории и да ходите на фитнес, докато разликата между височината и теглото ви стане по-голяма от 110 :)

едно сурово яйце от кокошка(не от зелен пеликан :) ) до възглавницата над главата си;

Бихте ли посочили източника, от който сте получили този метод?

Някакви такива.

Такива някакви :-)

Редактирано от dagpo (преглед на промените)

Aliah, Lucia_free и Someone_Else, сега ще ви обясня как точно се прави проверка за направена магия с яйца. Значи, слагате две мъжки яйца заедно с прилежащия мъж вечерта между краката си. На сутринта проверявате - ако няма изхвърлен белтък, значи със сигурност ви е направена магия за надебеляване. Развалянето и е лесно, но бавно - всеки ден трябва да ядете храна с не повече от 1000-1500 калории и да ходите на фитнес, докато разликата между височината и теглото ви стане по-голяма от 110 :whist:

Не те знам роцефин ли си, цефтрин ли или терцеф, цефтриаксоне, ама не ти минава номера на цефалоспорина. Аз съм висока 166 и тежа между 47 и 48 кг, така че и без тази проверка е видно, че нямам магия за надебеляване. А мъжките яйца само ги затоплям между краката си, след това предпочитам да ги изям целите като гарнитура към мозъка. :-)))))))))))))))))

Ти изобщо разбра ли на какво се смея?! Не ми отговаряй, няма да те прочета...

Лесна си. И за разбиране, и изобщо.

А дали ще ме четеш или не ми е през яйцето и оттатък.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

хареса ми това за зеления пеликан, но аз лично смятам, че яйцата от крава са по-подходящи. А по темата без майтап - никакви яйца не помагат, само това да се стремиш духът ти да е чист.

Ако просто изчакате яйцето да се развали, тогава и магията ще се развали. Е, евентуално дотогава който е трябвало ще е изпукал, но пък никъде не се посочват срокове.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Позволявам си да се включа в темата , колкото и да е смешно. Незнам дали магия се разваля с яйце , но да се прави съм чувала и виждала .... дори имах две такива намерени в къщата и сложени съвсем целенасочено от някой . Та да питам някой знае ли как се разваля магия с яйце или безняма значение , или поста ми неумстен ?

Ех, точно се канех да напиша поздравление към всички нас, че вече цял месец не сме слагали нищо в кошчето, пък то на...

Хайде умирете се, или ще се наложи да се заключи темата.

OMG!? Кви магии ви гонят :)

Няма такива неща...Чисти суеверия...

то и че земята е кръгла някога се е смятало за суеверие... е, не точно суеверие, но тъпа и абсурдна идея. Така че - да не съдим прибързано

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.