Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

До колко пари бихте дали за ъпгрейд на компютъра

Featured Replies

Интересно ми е да разбера.Аз бих дал всичките ми налични а вие?

Не бих дал. Аз си правя балансирани конфигурации, така че да не се налага. Като му дойде времето, си взимам следващия. Икономически е най - изгодно така.

Интересно ми е да разбера.Аз бих дал всичките ми налични а вие?

<{POST_SNAPBACK}>

Приятелю, виждам че си влязъл в порочния кръг наречен UPGRADE.

Честито ;)

Колкото по - бързо излезеш от него, толкова повече пари ще спестиш. Аз лично от 1999 год. съм се отказал от всякакъв upgrade.След като преди това 5-6 години яко ме тресеше ъпгрейда. Но един ден седнах, направих си една много проста сметчица и сега вземам нещо, което поне 2 години ще е актуално, отървавам се от него след това и вземам следващото.

Филипов ти казва същото. Парите дадени за upgrade, са пари хвърлени на вятъра.

:bye:

НИКОЛКО!!! Защо ли?! Защото точно преди година и 2 месеца си дадох всичките пари за ъпгрейд (малко над 1000лв) които дори не ми стигнаха за харддиск и записвачка - тях ги купих месец по-късно! И сега какво? Или може би е по-точно ако кажа "И за какво?" За да НЕ МОГА сега да играя Serious Sam2;NFS Most Wanted; Call of Duty2 дори и на medium детайли?!? Еми както се казва - 10x but NO 10X!! Ako от тук нататък някой мисли да дава толкова пари за ъпгрейд с идеята да играе последните игри на МАХ аз съвсем изстрадало му препоръчвам да изчака и да си вземе я X-Box360 я Playstation3! За да е сигурен че в следващите ПОНЕ 3 години ВСИЧКИТЕ му игри ще му вървят на МАХ!!!

П.П: съжалявам че го казвам това (аз си оставам верен фен на РС-то!!!) но дори и казано с половин уста, това е тъжната истина при геймките - конзолите са по-добрите...

Ами относно сас парите си се пр**бал малко, не мислиш ли ?

Ако искаш да направиш оптимален ъпгрейд ще трябва малко да почетеш... да се поинтересуваш от възможностите които предлага дадена фирма и какво ти трябва точно на тебе ...Примерно дали ще е AMD или Intel... дали Hitachi ili Maxtor , дали Geforce или Radeon ,което е от съществено значение :whist:

ММмм, да видим....

Може би, бих се спрял на следните неща CPU, RAM, HDD, VideoCard, защото винаги си вземам MB която да е мноо добра. Така че за Upgrade макс бих дал около 320 $, при положение че продавам старите работи! cool.gif

Дам ако си продаваш старите части няма как да дадеш повече от 300 - 350 $

:)

Аз не бих дал пари за ъпгрейд защото компа ми е много стар.Направо нов ще си купя за около 300$,даже слагам в едно чекмедже вече :)

Тук има един основен проблем в БГ-то. Стандарта ни куца и то доста да не кажа, че е сака sad.gif . Ако си в една добре развита страна и си средно богат гражданин ще имаш и ПС2 и ПС3 и ПЦ и какво ли още не, но уви sad.gif родили сме се в БГ-то. А за парите да 200$ средно на година може би ако работиш. Аз сам спрял upgrade-to преди 4-5 месеца нема кинти sad.gif

Това е от мен :)

Иначе послдното нешо дето си взех е Logitech LX-700 PERFECTNO :)biggrin.gif

Аз най-често ъпгрейдвам само по някой друг компонент, изключение прави факта преди около половин година, когато изгоря захранването и заедно с него дъното и видеокартата. Дъното ми го смениха т.е. дадоха ми последен модел на Асус, защото моя Гигабайт беше спрян от производство и нямаше вече внос... което беше супер защото за година и половина ползвах дъно, което в последствие продадох на по-висока цена от цената на която го купих. Смених дъно, процесор, захранване, видеокарта, памет като продадох работещите стари. Ъпгрейда излезе около 1100 лв.

А иначе моето лично мнение е, че най-добрия и ресурсо спестяващия ъпгрейд е възможно най-честия. Първо пс-о ти е актуално постоянно и второ губиш възможно най-малко финанси от морално остаряване на компонентите, защото ги продаваш докато са все още актуални. Единствения проблем в тази тактика е загубата на време и разкарването.

А иначе грубо 400 долара годишно ми се струват приемливо за ъпгрейд... поне аз толкова някъде съм започнал да заделям.

Редактирано от mechtateliat (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

След като прочетох вашите постове реших,че поне още 1 година ще изкарам с моята бракма.1000 $ не ми се дават sad.gif

Ами на мен скоро ми се наложи да направя ъпгрейд на компа - смених дъно, процесор, рам и видеокарта- кажи речеи всичко . Парите, които похарчих бяха 600 лв. предполагам, че това са парите...честно казано бих дала всичко, което се наложи....само да не е над 1500 лв предполагам:speak:

Зависи... . Ако едно нещо си стурва парите, имам нужда от него и мога да го бодна на системакта си, въпрос на време е да се сдобия с него.

Номера е да ъпваш малко-по-малко, без да чакаш всичко да остарее прекалено много, че да не се ръсиш много пари. Веднъж на 5-6 месеца сменяш по нещо и полека лека ъпваш всичко :) Така излиза хем по-леко и хем по-трудно усещаш някаква разлика или по-точно не усещаш голям преход ;) Просто винаги имаш добра машина. И средствата не са чак толкова много.

Все пак нали знаете, че пари накуп по-трудно се събират и по-трудно се дават.

Номера е да ъпваш малко-по-малко, без да чакаш всичко да остарее прекалено много, че да не се ръсиш много пари. Веднъж на 5-6 месеца сменяш по нещо и полека лека ъпваш всичко :) Така излиза хем по-леко и хем по-трудно усещаш някаква разлика или по-точно не усещаш голям преход :) Просто винаги имаш добра машина. И средствата не са чак толкова много.

Все пак нали знаете, че пари накуп по-трудно се събират и по-трудно се дават.

<{POST_SNAPBACK}>

Абсолютно погрешно схващане. Точно при тази система се изръсваш с много повече пари. Ако си обикновен купувач, естествено.

Ако работиш в компютърна фирма или имаш яки връзки в такава, да си връщаш нещата на пазарната им цена в момента (т.е. от фирмата да прецакат някой , че уж му монтират нови неща, а да сложат твоите) , мога и да приема тезата ти. Да тогава наистина се ръсиш по-малко.

Но смятам, че темата е за обикновен купувач, който иска да си направи ъпгрейд.

• 2 седмици по-късно...

И аз бих дал определена цена,но колко зависи от това какво ще ъпгрейдвам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.