Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Антена за Рутер

Featured Replies

Здравейте на всички,имам рутер D-Link и искам да ви попитам ако си измаисторя външна антена ще се получи ли нещо.Искам да пусна връска до една къща която е на около 200 метра но пред нея има доста къщи :) ще съм ви много благодарен ако ми отговорите дали ще е възможно ии ако ми дадете някаква идея за антена :)

Има и друго. Ти сигнал да речем, че ще метнеш. Но дали пакетите, които идват от клиента ще стигат до рутера? 200 метра са нищо, но с прегради стават много голям проблем.

www.anteni.net - Тук ще намериш голямо разнообразие от антени, по-добре не се занимавай да майсториш според мен. ;)

Здравейте на всички,имам рутер D-Link и искам да ви попитам ако си измаисторя външна антена ще се получи ли нещо.Искам да пусна връска до една къща която е на около 200 метра но пред нея има доста къщи :rolleyes: ще съм ви много благодарен ако ми отговорите дали ще е възможно ии ако ми дадете някаква идея за антена ;)

Ако има видимост м/у двете антени (тези-пръчките,които са в комплекта на устройствата) ще направиш връзка на 200м.Вече в зависимост какъв трафик искаш да прекараш м/у устройствата ще ти е необходима насочена антена.Успех !!!

• 10 месеца по-късно...

Ако има видимост м/у двете антени (тези-пръчките,които са в комплекта на устройствата) ще направиш връзка на 200м.Вече в зависимост какъв трафик искаш да прекараш м/у устройствата ще ти е необходима насочена антена.Успех !!!

Опитвал ли си с такава антена TL-ANT2408C 8dB TP-LINK ?

Опитвал ли си с такава антена TL-ANT2408C 8dB TP-LINK ?

Този тип антена е с кръгова поляризация и приема от всички посоки. Усилването им е малко. Насочените са с много добро усилване спрямо тези, но трябва да я настроиш към излъчващата антена.Когато приоритетно гониш приемане от точно определено място и сигналът е слаб, насочените антени винаги са за предпочитане. Ако ли виждаш добре околните точки, то тогава спокойно можеш да ползваш този тип .Трябва предварително да си направил няколко експеримента и да се спреш на най добрият вариант.Дали ще си с оригиналната антена на адаптера/ говоря за моделите, които са с такива/ или с такава, няма да има разлика.Антенната техника е много специфична материя и начинаеш не може да се справи сам с нея.Всичко това го пиша от личен опит, за да Ви е полезно.А каквато и да било антена на 2.4 GHZ и нагоре, струва ми се, че едвали някой от младите е правил.Успехът обикновено е - пълен провал.Има много фактори, които са съществени за изработката на антените.Още повече се усложнява с покачването на честотата. Добър резултат можете да постигнете с използването на адаптер и малка сателитна антена - примерно от Булсатком. Адаптерът се поставя на мястото на конвертора/във фокуса на антената/ и с не дълъг кабел, но не повече от 5-7 метра се свързва към USB порта на компютъра.Резултатите са много добри, стига всичко да изпълните както трябва. Разбира се, адаптерър трябва и да е защитен от дъжд, сняг и влага.Успех на тези, които смятат да опитат по този начин.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.