Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

видео карта до 200лв

Featured Replies

Ще купувам нова видео карта,че старата(9800гт) е продадох още началото на лятото и от 3 месеца компа не се ползва и мисля,че дойде време да купя ново видео,отделил съм 200лв,според мен за тези пари избора трябва да е между GTS 250 и HD 4770,kaто гледах тестове на картите видях че Гефорса води с няколко минимални кадъра пред радеона в 90% от игрити,по принцип играя на 1024х1280,но след нчкои месец мисля дакупя 22" монитор,та въпроса ми е коя карта да взема,кото се клокнат картите коя ще излезе на 1 позиция,G92-kaта са я "напомпали" до пръсване клок още малко,за радеона нямам си и на представа до каде ще стигне с клока.

За това помагаите колеги.

ПП:компа е е2180 на 2,8гхц,4гб рам 500 хард и 450вата фортрон сага!

Изчакай да отмине еуфорията и вземи Radeon HD 5750, ще му спадне цената до 2-3 седмици! Впрочем и в момента се намира на малко по-ниски цени от тази, която е на линка!

• Автор

Изчакай да отмине еуфорията и вземи Radeon HD 5750, ще му спадне цената до 2-3 седмици! Впрочем и в момента се намира на малко по-ниски цени от тази, която е на линка!

Ako ще давам 250лв по-добре да си взема 4870 1ГБ,ако до 2 седмици цената на 5750 падне до кам 200-210лв 6те я взема нея!

Аз съм за тази http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535764 ако ще даваш към 250лв !!! Иначе ако можеш изчакай да паднат цените на 5750!

Редактирано от Daredevil_666 (преглед на промените)

Ako ще давам 250лв по-добре да си взема 4870 1ГБ,ако до 2 седмици цената на 5750 падне до кам 200-210лв 6те я взема нея!

Най-евтината с 4870 1ГБ е 285-6лв. и ако имаш парите, но не искаш да си в крак с времето (ДайректХ11) т.е. да се наложи да смениш видеото след по-малко от година, тогава 4870 определено си заслужава зарази 256 битовата шина към графичната памет! Но разликата в производителността е незначителна!

5750 e 252лв от jar

Под моста е с 10лв. по-евтина като крайна цена с ддс, обаче не работят с физически лица крайни клиенти! Но съм чувал, че у някои от дилърите се намират артикули, на по-ниска цена от тази под моста, защото дилърите пазаруват на цените(не всички и не винаги, но често) от първата колона, а при достатъчно едри покупки и по-ниски дори - по договаряне, на които са ги взели, им позволява това! Но тези цени ще се понижат още, сега са надути! Когато повече фирми в компютърният бранш започнат да ги предлагат в ценовата си листа, обикновено, даже и у нас се появява някаква конкуренция и цените отиват в посока към реалните! 2-3 седмици е моята прогноза и то като максимум, за да не се хванат коледните "намаления", които у нас обикновенно не са реални такива, защото следват след спекулативни увеличения. Краят на този или в самото начало на следващият месец!

• Автор

Под моста е с 10лв. по-евтина като крайна цена с ддс, обаче не работят с физически лица крайни клиенти! Но съм чувал, че у някои от дилърите се намират артикули, на по-ниска цена от тази под моста, защото дилърите пазаруват на цените(не всички и не винаги, но често) от първата колона, а при достатъчно едри покупки и по-ниски дори - по договаряне, на които са ги взели, им позволява това! Но тези цени ще се понижат още, сега са надути! Когато повече фирми в компютърният бранш започнат да ги предлагат в ценовата си листа, обикновено, даже и у нас се появява някаква конкуренция и цените отиват в посока към реалните! 2-3 седмици е моята прогноза и то като максимум, за да не се хванат коледните "намаления", които у нас обикновенно не са реални такива, защото следват след спекулативни увеличения. Краят на този или в самото начало на следващият месец!

Ще изчакам още 2 седмици за да видя какви ще са цените и тогава ще преценя какво да взема!

Ма някакво типче си е взело гигабайтова карта за 108 кинта тука от Бургас. Ама не знам колко е истина де

Ма някакво типче си е взело гигабайтова карта за 108 кинта тука от Бургас. Ама не знам колко е истина де

Ако си е взел нещо такова не е голяма далавера...направо си е "вътре".

Никога не взимай 5750 Ili 5770 за тези пари.Мощността им е недостатъчна да се справят с DX11 и без това.5770 СЕ РАВНЯВА НА 4870 горе долу и не си заслужава нито стотинка при предположение че за 250лв. може да намериш 4870 512мб,че дори за малко повече 1гб.Ако не ти се дават толкова пари,вземи 4850 1гб за към 200 и нещо лв.

Никога не взимай 5750 Ili 5770 за тези пари.Мощността им е недостатъчна да се справят с DX11 и без това.5770 СЕ РАВНЯВА НА 4870 горе долу и не си заслужава нито стотинка при предположение че за 250лв. може да намериш 4870 512мб,че дори за малко повече 1гб.Ако не ти се дават толкова пари,вземи 4850 1гб за към 200 и нещо лв.

Какво имаш предвид! DX11 не яде карти! Някои,(но наистина малко, поне през първите 1-2 години) игри направени да вървят върху него може и да са доста ресурсоемки и да не тръгнат при всичко на макс и супер голяма резолюция... и толкова!

Не съм съгласен. Картите от 5ххх са по-преспективни. Това, че в момента са на едно ниво не значи задължително, че в последствие няма да се развият с по-добри драйвъри. Драйвърите на Ати в началото не са от най-добрите, но в последствие ще ги оправят.(не че съм се докосвал до 5ххх, но това е по default за Ати). Плюс това 4870 може да се намери за 250лв, но 1ГБ вече си е по-скъпа, а 5 серия са с 1ГБ( не че е от изключително значение) и цените им ще падат - това е ясно...друг е въпросът кога :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.