Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Може ли мнение за нетбук

Featured Replies

Това е модела и според мен е най доброто в класа си по отношение цена - параметри.

Това е модела и според мен е най доброто в класа си по отношение цена - параметри.

Това е добър вариант, въпреки че Асер

имат подобен модел на по ниска цена с включена операционна система Win XP, но пък е с по малко РАМ. Така че е въпрос на предпочитание.

Редактирано от digitbul (преглед на промените)

За да ти кажем мнение за това Lenovo трябва да знаем за какво мислиш да го ползваш.Иначе за интериорна вещ на някое шкафче е добър. :)

Иначе като параметри и качество на изработка е под-среното ниво.Аз не бих си купил такъв нетбук.

Редактирано от shanto (преглед на промените)

• Автор

За да ти кажем мнение за това Lenovo трябва да знаем за какво мислиш да го ползваш.Иначе за интериорна вещ на някое шкафче е добър. :eek:

Иначе като параметри и качество на изработка е под-среното ниво.Аз не бих си купил такъв нетбук.

Нетбуци с по високи параметри почти няма или са много скъпи. Ще го ползвам основно за интернет и работа която е онлайн а не локално на компютъра, както и малко excel.

Какво имаш в предвид като изработка? че марката не е добра ли. Виждам че почти всички фирми имат такива нетбуци със 99% същите параметри и цената им започва от 600 и стига максимум 700. Най масови обаче си остават Acer. Какво би ми казал ча отделните марки

Редактирано от Lambi (преглед на промените)

Ibm-а(s10е) е добър вариант за нетбук , качественна сглобка , много лесен е и достъпът до харда и оперативната памет .

Минали са ми 5-6 такива за инсталация , само добри впечатления от тях , работят дори малко по-бързо от nb100 на Toshiba.

Acer не ти препоръчвам , особенно пък нетбук.

Успех :eek:

Това бих избрал аз 

въпреки че Acer Aspire Timeline серията е по препоръчителна 

и като производителност и като батерия

Готино е това леново. Макар да не съм фен на тази марка специално с такъв мобифон съм си играл и става.

• Автор

Това бих избрал аз 

въпреки че Acer Aspire Timeline серията е по препоръчителна 

и като производителност и като батерия

Timeline е доста по скъп а D250 e с два пъти по малко рам и триклетъчна батерия

1.Аз лично бих си взел този модел, макар да е два пъти и нещо по-скъп, но 10" нетбук е направо мъчение даже за интернет,камо ли за офис приложения.

2.Fujitsu-то е от серията Lifebook , със 6 клетъчна батерия, която ще държи поне 4 часа работа с офис приложения и още повече при браузване и чат.13" екран е по-поносим, въртящ,и е матов, което за мен е по-добро от лъскавите.

3.Като качество на изработка са несравними.

4.Лошото е че го продават с ОС, за която си плащаш, но можеш после да си я ъпгрейднеш безплатно до Win 7.

5.Помисли за варианта на изплащане.

В крайна сметка ти сам си преценяваш, но такава покупка не е като да си купиш дреха, ако не ти хареса после ще си купим друга.

Редактирано от shanto (преглед на промените)

Леновото е страхотно...вземаи и не мисли...взех същото след доста размисли....в метро е най евтино...с линукс е но се слага xp без проблем...вземи черно...по не личи цапането...много здраво е изработен..бутикови са асусите че са лъскави и трябва да ги бършеш от пръстите дето остават по корпуса...сложи 2 гб. рам....става си първокласен комп....звука му е само малко писклив..но .чист е....за музика не става...само със слушалки...филмите се чуват идеално .....цветовета са много живи...нета го хваща чудесно...на наи слаб сигнал от далечен рутер хваща нета без проблем...като цяло много корава изработка, строг дизаин...това е нетбук за мъкнене и ползване ,батерията 6 клет.държи 5 и 30 ч.и не на последно място - сравни дебелината на корпуса му с останалите....там е без конкуренция.

• Автор

Леновото е страхотно...вземаи и не мисли...взех същото след доста размисли....в метро е най евтино...с линукс е но се слага xp без проблем...вземи черно...по не личи цапането...много здраво е изработен..бутикови са асусите че са лъскави и трябва да ги бършеш от пръстите дето остават по корпуса...сложи 2 гб. рам....става си първокласен комп....звука му е само малко писклив..но .чист е....за музика не става...само със слушалки...филмите се чуват идеално .....цветовета са много живи...нета го хваща чудесно...на наи слаб сигнал от далечен рутер хваща нета без проблем...като цяло много корава изработка, строг дизаин...това е нетбук за мъкнене и ползване ,батерията 6 клет.държи 5 и 30 ч.и не на последно място - сравни дебелината на корпуса му с останалите....там е без конкуренция.

Дават го 5:30 часа а колко ти държи в действителност? Какво има в комплекта? Аз съм се спрял на белия, цащо ми препоръчваш черние? ... и той си е с 2 ГБ няма нужда да слагам нищо.

Вземай не се чуди...аз близо месец гледах нетбуци и леновото е избора на реалиста,здрав, тънък, с параметри като всички други....е не е лъскав, но то все с парцалчето да полираш не си е работа....аз го минах със силиконова гъба и стана супер черен...много готин ефект се получи....понеже е релефна пласмасата силикона се задържа добре...а и се почиства по лесно....това разбира се е моя приумица ....та тая машинка си струва парите...в метро е 538 с ддс-то...1 гб. и е черен.....така 4е смело напред.

още един глас за леонвото - 2 гб рам, дизайна е хубав (или поне на картинката)...другите предложение са с 1 гб рам и видеото като вземе още 200-300 мб ще му стане мъчно на нетбука.само виж какви конектори има - лан, дисплей, и няколко усб-та ако са налични, няма какво да се чудиш повече...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.