Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам ли право да превозя 110 литра алкохол?

Featured Replies

В събота ще ми се наложи да транспортирам доста алкохол- 90 литра вино и 20 литра ракия, в бутилки от минерална вода от по 10 литра (тоест ще напълня целия багажник с алкохол). Може ли полицията да ми направи проблем за това транспортиране, при условие че няма как да докажа произхода на алкохола (домашно произведен е)?

Такова количество няма как да го узакониш даже и да е домашно,карай с нормалната скорост и се моли на бога на ракията да не те спрат

Имам ли право да превозя 110 литра алкохол?

имаш.

Може ли полицията да ми направи проблем за това транспортиране, при условие че няма как да докажа произхода на алкохола (домашно произведен е)?

Като документи трябва да представиш бележката за платен акциз на алкохолен градус от казанката.

Ако нямаш - гориш : конфискуват ти стоката и ти налагат и глоба.

• Автор

Добре де, но какво могат да ми направят ако ме спрат?

Защото пътят ми минава през едно място, където винаги са ме спирали. Минавал съм от там 9-10 пъти с разлчни коли и всеки път ме спират.

да ти изпият ракията най-много

Защото пътят ми минава през едно място, където винаги са ме спирали. Минавал съм от там 9-10 пъти с разлчни коли и всеки път ме спират.

Конфискуване на алкохола и голяма глоба.Първо проучи дали приемат подкупи,както е по принцип практиката

Many people in Bulgaria to ride in cars much alcohol! I have not heard anyone was injured by it, if that spirit, in fact, not an examination of the driver!

Това успя да постигне Гугълският преводач, с моят отговор!

Недейте параноира човека. 1-во трябва да го спрат, 2-ро да искат да му гледат в багажника... Мен досега за толкова години зад волана не ми се е случвало 2-рото.. освен веднъж когато ми проверяваха жилетката и пожарогасителя, но то е частен случай .. просто случих на кретени.

Ами мини през друго място !

Нали искаше да знаеш имаш ли право ? Е, казаха ти, че нямаш. Казаха ти и, че ще те глобят.

• Автор

Недейте параноира човека. 1-во трябва да го спрат, 2-ро да искат да му гледат в багажника... Мен досега за толкова години зад волана не ми се е случвало 2-рото.. освен веднъж когато ми проверяваха жилетката и пожарогасителя, но то е частен случай .. просто случих на кретени.

Да, но колата ще се осмърди на вино цялата...ще се усъмнят

Конфискуване на алкохола и голяма глоба.Първо проучи дали приемат подкупи,както е по принцип практиката

После защо имало корупция в България....

направи няколко по малки разфасовки за спиращи полицаи  :eek:

По принцип май за да те НАКАРАТ да отвориш багажника им трябва заповед за обиск.Т.Е ако им се занимава(едвали,ще изпуснат доста жертви) ще идето до районното ли до прокурор ли незнам ще извадят заповед и тогава щеш нещеш отваряш.

Абе дайте на човечеца да си прекара пиячката бе! Абе каква е тая държава бе! Абе напий се на казак и им е*и майката на тия катаджий!

и да убие няколко деца по пътя, нали ве, мъжки?

Редактирано от Trichocephalus
псувните не са разрешени.Сдържай се. (преглед на промените)

По принцип май за да те НАКАРАТ да отвориш багажника им трябва заповед за обиск.Т.Е ако им се занимава(едвали,ще изпуснат доста жертви) ще идето до районното ли до прокурор ли незнам ще извадят заповед и тогава щеш нещеш отваряш.

Не трябва заповед за обиск.

Органите на КАТ имат право на проверки на съдържанбието на багажника и цялата кола.

Айде няма нужда от обиди и псувни !

При следващи подобни -и двамата изхвърчате.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.