Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WWE - световна кеч федерация

Featured Replies

Предлагам да си направим една дискусийка относно WWE. Тук можете да пишете кои са любимите ви кечисти, кои са любимите ви говорители, кое ви харесва повече RAW или Smackdown!, коя титла ви кефи най - много, любим мач, любима музика на кечист и все такива :yanim:

Да си изкажа мнението и за двете - пълна загуба на време. В училищата децата приемат примера на кечистите и упражняват хватките, които са научили от телевизията, върху съучениците си. В часовете главната тема не е урок, а е кой каква титла е получил. Нито съм си настроил тази глупава GTV на телевизора, нито имам желанието да я настройвам. Всичко по нея е въпрос на пари, никога не се замислят какво влияние такива предавания ще имат върху децата.

Тези предавания са ми смешни.Пълна загуба на време и се чуда дали има някой над 8-10 годишна възраст,който да им се кефи и още повече....да им вярва.

Всичко това е шоу(вие мислите ли че ако някой удари другия с метален стол и оня ще е жив ohmy.gif )-падат големи пари от това :) а и децата в даскалото само играят на кеч,и в часовете си говорят кой какъв бил,кой на кого каква хватка направил и разни др. глупости-но все пак от това стават доста пари и най много по-това се зарибяват децата...

Редактирано от Bebo (преглед на промените)

• Администратор

Със сигурност е по-добре да гледат RAW отколкото Big Brother или още някоя голяма тъпотия. Няма нищо лошо в това едно дете да има идол - кеч-звезда. Така поне ще се стреми да е силно и да може да оцелява biggrin.gif А за опасностите при прилагането на видяното - не случайно казват "Моля ви, не правете това в къщи". Ама летенето на Супермен и Батман по-безопасно ли е за децата?

На мен идоли са ми били комикс герои, на децата сега идоли са им кеч-звезди. Какво лошо има в това?

А шоуто не е лошо. По-добре е от кървавите спортове. Така хем гледаш кеч, хем няма пострадали. Определено е много по-елегантен от бокса например. Феновете на бокса не мога да ги разбера. На кеча ги разбирам.

Няма нищо лошо в това едно дете да има идол - кеч-звезда. Така поне ще се стреми да е силно и да може да оцелява

<{POST_SNAPBACK}>

Интересно ми как ще се научи да оцелява и да бъде силно,точно като гледа кеч???????Това си е характер,воля-а не гледане на разни простоии.

"Моля ви, не правете това в къщи".

<{POST_SNAPBACK}>

И да не мислиш че децата го приемат насериозно?!

• Администратор
Интересно ми как ще се научи да оцелява и да бъде силно,точно като гледа кеч???????Това си е характер,воля-а не гледане на разни простоии.

<{POST_SNAPBACK}>

Не като гледа TV разбира се, а като се стреми да бъде като своя идол - голям, силен, добър боец. Ще тренира тялото си, ще учи айкидо, и най-вече ще знае, че ако е много отворен Хънтър Хърст Хелмсли ще го натупа :)

И да не мислиш че децата го приемат насериозно?!

Историята познава много по-лоши примери от това, децата да изпробват хватки в училище... И с по-фатален край :)

П.С. просто исках да кажа че има много по-лоши неща от това шоу и че хората от векове се развличат с гладиаторски боеве, хубаво е че в 21 век те вече се режисират и няма потърпевши

Редактирано от poisk (преглед на промените)

Аз гледам кеч, когато мога и хич не ме е срам да си го призная ;) Преди ме кефеше Скалата, жалко, че сега не участва. А сега любимия ми е Джон Сина :wors: Знам, че е абсолютна измислица, но си е шоу и като няма какво друго да се гледа, поне да не си губя времето :)

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Аз гледам кеч, когато мога и хич не ме е срам да си го призная  ;) Преди ме кефеше Скалата, жалко, че сега не участва. А сега любимия ми е Джон Сина  :wors: Знам, че е абсолютна измислица, но си е шоу и като няма какво друго да се гледа, поне да не си губя времето  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Няма от какво да се срамуваш-това не е срамно че гледаш кеча ;) просто гадното е че децата които гледат кеча прилагат хватките си на други деца и не мислят за последиците...за това спряха преди време и кеча по btv

Няма от какво да се срамуваш-това не е срамно че гледаш кеча :) просто гадното е че децата които гледат кеча прилагат хватките си на други деца и не мислят за последиците...за това спряха преди време и кеча по btv

<{POST_SNAPBACK}>

То повечето неща са вредни и макар децата да го знаят, все пак искат да опитат. Да се опарят, както се казва. Това се прави от инат най-вече. Не мисля, че за едно малко хлапе един късен час би го спряло да гледа, ако поиска. И не се отнася само за кеча. Но добре, че малките деца не са достатъчно силни и не се нараняват прекалено много при прилагане на някоя хватка /поне повечето де/ :baby:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Преди години гледах редовно. Тогава любимец ми беше Скалата. Сега вече пораснх и загубих интерес. Жалко :baby:

Аз лично гледам от началото на 90-те когото се разпространяваше на VHS нелегално естествено.Тегля от Арената новите битки всяка седмица,знам че е лъжа ама ме разтоварва.Любимци: Ледения(не се бие вече),Гробаря и разни други.

• 3 месеца по-късно...

40861.jpg

Matches

-------------------------------------------------------------------------------

John Cena vs Triple H (WWE Championship)

Angle vs Orton vs Rey (World Heavyweight Championship)

Money In The Bank Ladder Match

Mr McMahon vs Shawn Michaels (No Holds Barred)

Edge vs Mick Foley (Hardcore Match)

The Undertaker vs Mark Henry (Casket Match)

Carlito/Masters vs Kane/Bigshow (Tag Team Championship)

Trish Stratus vs Mickie James (Womens Championship)

Chris Benoit vs JBL (USA Championship)

Booker T vs The Boogeyman

Torrie Wilson vs Candice Michelle

Download links:

@###### @free.linkos.bg

Редактирано от cook (преглед на промените)

Cook тоя филм по-различен ли е от кеча който тават по TV-то или е като на епизодите ?

Cook тоя филм по-различен ли е от кеча който тават по TV-то или е като на епизодите ?

<{POST_SNAPBACK}>

Това не е филм, а е шоуто "Кеч мания". Такива се провеждат няколко през годината с различни имена и правила. Както може да видиш от обложката и описанието - участниците са си редовни представители на Федерацията.

• 4 месеца по-късно...
  • 11 месеца по-късно...

Приятели в тази тема да поставяме желанията за предавания / стари и нови / от WWE - световната кеч федерация !

Да започнем с най - новите :

WWE Friday Night Smackdown 27.07.2007 - торент!

WWE monday night raw 30.07.2007 - торент!

Успехи !

Вие сте на ход !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.