Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Майка продава кръвта си, за да изучи сина си

Featured Replies

43-годишната Дарина Пенева от Велико Търново вече 2 години продава срещу заплащане кръвта си, за да може да плаща таксите в университета на единствения си син, съобщава вестник "Монитор".

6_13d8da.jpg

43-годишната Дарина е родом от Бургас, но след развода с бившия си съпруг, който непрекъснато я преследвал и заплашвал, тя решила да заживее в друг град.

През лятото на 2006 г. жената се настанила със сина си на квартира във Велико Търново и започнала работа в частна сладкарска фирма. През 2007 г. синът й Мартин завършил средно образование с отличие, кандидатствал и бил приет в Софийския университет. В началото на следващата година обаче Дарина била съкратена от работа и изпратена на борсата.

Синът й поискал да се върне и да започне работа, но майката била непреклонна. Един ден, докато чакала пред кабинета на личния си лекар в бившата поликлиника, Дарина чула две жени да разговарят. Едната се оплаквала, че на съпруга й му предстои операция и тя спешно трябва да осигури кръв. Дарина реагирала светкавично. Без да се двоуми, предложила на жената да й помогне, разбира се, срещу заплащане. Майката продала необходимото количество кръв, за което получила 100 лв.

В следващите 3-4 месеца безработната жена успяла да намери още трима клиенти, от които спечелила още 400 лв. С тези пари Дарина платила обучението на сина си, а на въпросите откъде ги има отговорила, че през всичките тези месеци е ходила да чисти офиси и жилища.

През ноември 2008 г. Дарина Пенева отново успяла да си намери работа, но продължила и „бизнеса" с кръвта. Самата тя не без гордост споделя, че е дарила кръв на повече от 15 човека, на които са предстояли животоспасяващи операции.

news.dir.bg

Какво ли не правят родителите, зада издържат и предпазват децата си, дори рискува собственото си здраве...Не знам колко често и по колко може да се дава кръв, ама аз като знам как се чувствам, след като ми източат само 4 колбички за изследвания...

Много благородно от нейна страна. Помогнала е не само на сина си, но и на още много болни хора. Сега, след като си е намерила работа ще е най-добре да понамали източването на кръвта си, за да не си докара някоя болест и да не направи мечешка услуга на сина си.

Дано синът й да не направи някоя грешка като не учи.. доста кофти ще й стане на жената

браво на тази жена !!! :wors::whist:

дано синът и заслужава тази саможертва... :biggrin:

Това е просто една различна насока:

И докато ръкопляската и бравосвате жената, аз си мисля да поздравя държавата ни. Социалната ни, здравна и останалите политики които водим са в такъв (пълен) синхрон, че позволяват нуждаещите се да намерят възможности за препитание и обучение чрез кръводаряване и проституция.

1. Защото като затворим очи в нейно лице виждаме майките си, но ако някой каже че това е примерно циганка - бързичко ще ги отворим.

2. Защото да проституираш за препитание и да кръводаряваш за обучение са тотално различни неща... стъпили на една основа.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

И баща ми навремето е продавал! В шибана държава живеем.

Това е просто една различна насока:

Разбира се тази насока е първата мисъл, която идва в главата след прочитане на заглавието. Как да не обича човек родината?

И баща ми навремето е продавал! В шибана държава живеем.

Разбира се тази насока е първата мисъл, която идва в главата след прочитане на заглавието. Как да не обича човек родината?

така е , просто не погледнах от тази страна на нещата. късмета ни е такъв да живеем тук и по това време . и аз бих направил нужното за децата си..... :hush::laughing4:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.