Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв ученик си според зодията?

Featured Replies

zodiacSignL1.jpg

ОВЕН - Овните са адски добри по математика и физика, ако биенето на очи се изучаваше в училище, щяха да бъдат велики.

zodiacSignL2.jpg

ТЕЛЕЦ - Напредва бавно, но сигурно по-повечето предмети. Ако искат да постигнат невероятен успех, трябва да се откаже от тъпия си инат, защото ако невнимава в час ще изгуби.

zodiacSignL3.jpg

БЛИЗНАЦИ - Те са гадно интелигенти и макар, че не са върха по някой предмети, успянат да връжат добър успех. Падат си по клюките и интригите.

zodiacSignL4.jpg

РАК - Добри ученици, но се нуждаят от силен напън, за да преминат в по-горен клас. Трябва да са в настоение, за да се съсредоточат.

zodiacSignL5.jpg

ЛЪВ - Падат си по неразборийте. Уроците за тях са досадно задължение в невероятното приключение наречено живот.

zodiacSignL6.jpg

ДЕВА - Правят всичко по свой начин. Съучениците им ги харесват, но учителите не могат да търпят всезнайковщината им.

zodiacSignL7.jpg

ВЕЗНИ - Мислят, че даскалото е благословенно място за общественият живот. Мързиги да учат, а и учителите им развалят удоволствието.

zodiacSignL8.jpg

СКОРПИОН - Страхотни са във фотографията, падат си по математиката, като решават задачи с дори с много трудни формули. На изпити са ненадминати.

zodiacSignL9.jpg

СТРЕЛЕЦ - Ненавиждат учителите. Те са най-непокорните личности в класа. Учат само по предмети, който им харесват, поради тази причина предметът им почти винаги е доста променлив.

zodiacSignL10.jpg

КОЗИРОГ - Любимци на учителите. Те са кротички и ученолюбиви и все пак странно как, но не толкова умни, както другите. Въпреки това учениците преписват от тях.

zodiacSignL11.jpg

ВОДОЛЕЙ - Обичат да правят всичко по своему, като трудно приемат странични съвети, а учителите много не одобряват подобно поведение. Хитруват мързеливо и честичко бягат.

zodiacSignL12.jpg

РИБИ - Обичат да пишат стихове, кадето са ненадминати. Питай ги обаче за задачи, химически формули или логика - ще изкуфеят, там е слабото им място.

източник:sonia1994.dir.bg

За другите зодии-не знам, но за моята не е вярно.(хах това мнение сигурно ще иде в бисерите)Аз държа да съм написала,прочела,направила всичко от-до и да изпипам и най-малките детайли,които за другите остават Х.

изпуснал си само: СКОРПИОН - много ги мързи но заемат ли се ...

и така останалото е вярно :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...

Овен-математика зависи алгебра или геометрия, ама за физика твърдо НИЕ

• 5 седмици по-късно...

Определено си прав за Лъва!

Хаха, аз съм РАК и съм същия :rolleyes: Звездите говорят :rolleyes:

Леле, само дето фотографията не го знае... За другото, ще замълча от скромност :whist:

Това за скорпиона въобще не е вярно(за математиката де)ама ми се1 защото за мен зодиите не оказват никакво влияние на човека.Всеки е такъв какъвто си е,но мога и да греша.

СКОРПИОН -

1.Вярно-Страхотни са във фотографията,

2.Грешно много-падат си по математиката, като решават задачи с дори с много трудни формули.

3.Не винаги(добри резултати,но не ненадминати)-На изпити са ненадминати.

ВЕЗНИ - Мислят, че даскалото е благословенно място за общественият живот. Мързиги да учат, а и учителите им развалят удоволствието

да марзи ме да уча

Има нещо вярно за зодията ми. Като бях ученичка много ме мързеше да уча

• 4 седмици по-късно...

zodiacSignL1.jpg

ОВЕН - Овните са адски добри по математика и физика, ако биенето на очи се изучаваше в училище, щяха да бъдат велики.

zodiacSignL2.jpg

ТЕЛЕЦ - Напредва бавно, но сигурно по-повечето предмети. Ако искат да постигнат невероятен успех, трябва да се откаже от тъпия си инат, защото ако невнимава в час ще изгуби.

zodiacSignL3.jpg

БЛИЗНАЦИ - Те са гадно интелигенти и макар, че не са върха по някой предмети, успянат да връжат добър успех. Падат си по клюките и интригите.

zodiacSignL4.jpg

РАК - Добри ученици, но се нуждаят от силен напън, за да преминат в по-горен клас. Трябва да са в настоение, за да се съсредоточат.

zodiacSignL5.jpg

ЛЪВ - Падат си по неразборийте. Уроците за тях са досадно задължение в невероятното приключение наречено живот.

zodiacSignL6.jpg

ДЕВА - Правят всичко по свой начин. Съучениците им ги харесват, но учителите не могат да търпят всезнайковщината им.

zodiacSignL7.jpg

ВЕЗНИ - Мислят, че даскалото е благословенно място за общественият живот. Мързиги да учат, а и учителите им развалят удоволствието.

zodiacSignL8.jpg

СКОРПИОН - Страхотни са във фотографията, падат си по математиката, като решават задачи с дори с много трудни формули. На изпити са ненадминати.

zodiacSignL9.jpg

СТРЕЛЕЦ - Ненавиждат учителите. Те са най-непокорните личности в класа. Учат само по предмети, който им харесват, поради тази причина предметът им почти винаги е доста променлив.

zodiacSignL10.jpg

КОЗИРОГ - Любимци на учителите. Те са кротички и ученолюбиви и все пак странно как, но не толкова умни, както другите. Въпреки това учениците преписват от тях.

zodiacSignL11.jpg

ВОДОЛЕЙ - Обичат да правят всичко по своему, като трудно приемат странични съвети, а учителите много не одобряват подобно поведение. Хитруват мързеливо и честичко бягат.

zodiacSignL12.jpg

РИБИ - Обичат да пишат стихове, кадето са ненадминати. Питай ги обаче за задачи, химически формули или логика - ще изкуфеят, там е слабото им място.

източник:sonia1994.dir.bg

Вярно си е,че понякога доста ме домързява

zodiacSignL1.jpg

Все едно си чета характеристиките :rolleyes: Никога не съм обичала точните науки, ама никога ... :blink:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.