Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

парола за network

Featured Replies

Здравейте,

Скапа ми се адаптора на десктопа за wireless. купих си нов и реших,че проблемите са ми свършили. Но.....се оказа,че не можах да си намеря паролата за нетуорка и започнах отчаяно да се опитвам да я видя на лаптопа.Но там не съм дала отметка да се чете и сега не мога да я видя. Четох в нета,че в такъв случай се ресетва,ама ми е доста сложно това упражнение,а и ме е страх да не объркам и нета на лаптопа.

Има ли начин да се види отнякъде тази парола. Или трябва да ресетвам и как става .Знам,че тук има доста спецове на които може да се гласува доверие.

благодаря предварително на всички

п.п. рутера и адаптора са Trendnet,ама паролата е различна,т.е. едва ли ще се пази някъде.

Ами купи си един пач кабел и го включи в рутера директно и от там ще влезеш в рутера ( най-често 192.168.0.1 или 192.168.1.1 ) и си слагаш нова парола за безжичната мрежа :rolleyes:

Моят сайт

• Автор

мерси за съвета. На английски пач кабел пак ли е така,незнам какво да търся;не живея в Бг. И като го свържа с рутера,после какво. Сори за тъпите въпроси,ама съм далеко от техниката.

Ами пач кабел е обикновен кабел за интернет и той е основно FTP или UTP, иначе просто го включваш в лан порт на рутера ( в който и да е свободен ) и в лаптопа. После трябва просто да напишеш в браузъра 192.168.0.1 или 192.168.1.1. Там ще те попита за user и парола, за юзър основно е admin иначе виж в книжката на рутера или гугъла какви са му юзъра и паролата. Като влезеш търсиш wireless и после wireless security и си слагаш нова парола. Може да са ти променени паролите за настроиките затова без проблем можеш да го ресетнеш, това става като задържиш бутончето за ресет отзад на рутера.

Безплатно proxy

Здравейте,

Скапа ми се адаптора на десктопа за wireless. купих си нов и реших,че проблемите са ми свършили. Но.....се оказа,че не можах да си намеря паролата за нетуорка и започнах отчаяно да се опитвам да я видя на лаптопа.Но там не съм дала отметка да се чете и сега не мога да я видя. Четох в нета,че в такъв случай се ресетва,ама ми е доста сложно това упражнение,а и ме е страх да не объркам и нета на лаптопа.

Има ли начин да се види отнякъде тази парола. Или трябва да ресетвам и как става .Знам,че тук има доста спецове на които може да се гласува доверие.

благодаря предварително на всички

п.п. рутера и адаптора са Trendnet,ама паролата е различна,т.е. едва ли ще се пази някъде.

дърпаш програмката kain - безплатна е, и с не я виждаш паролата... patch cable RJ-45:

230402069.jpg

дърпаш програмката kain - безплатна е, и с не я виждаш паролата... patch cable RJ-45:

230402069.jpg

Или по добре за по-просто си намира някои Asteriks password revealer и вижда какво има зад звездичките ( или точките ) :hush:

Безплатно proxy

Или по добре за по-просто си намира някои Asteriks password revealer и вижда какво има зад звездичките ( или точките ) :D

Безплатно proxy

ако ставаше - щях да дам тоя пример... ама след sp2 и нагоре не става за програми на М$

• 2 седмици по-късно...

не намерих тази програма,търсих с google,ama...

http:/www.oxid.it/cain.html Ето ти линк!:(

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.