Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ГРЕШКА:Task manager has been disabled by yuor administrator

Featured Replies

Здравйте имам проблем.Появи ми се следната грешка "Task manager has been disabled by yuor administrator" при работеш компютър и както винаги го преинсталирах един път после още един път два пъти го преинсталирах проблема се оправяше докато не започна да си инсталирам програмоте от типа на daemon410-x86,FlexType XP + kg .. следвах една тема на Maniaka, но ови май направих по голям проблем, днес като си включих PC-то ми изписа грешка и при Firefox Setup 3.5.2 грешката е дълга и се появи за момент след това се скри оспях да видя само че пишеше ERROR NSIS или нещо такова тъи като стана за секунде оспях да видя само това.. Незнам дали да ви губя времето или е дошъл момента за мов комп. тъи като компа ми не е първа младост и си е бая старичък ето и характеристиката му AMD sempromProcesorr 3200+ Atlon 1.81GHz, 1,37GB of RAM nvidia GeForce 6100nforce430 дъното ми е ASUS незнам кой модел или дали има значение. Знам че ако някои ми обаърне внимание мяма да мога да следя форума секи ден тъи като ходя на работа и работя в сверата на строителството.Кризата удари точно там и работя без почивен ден. Можем да свидем нещата на етапи или вие дами кажите как най добре да процедирам..Благодаря..

не мога да направя Scan със Malwarebytes' Anti-Malware изписва ми грешка която е "Windows - No Disk и отдолу пише следното "Exception Processing Message C0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c

Пускай под сейф мод и инсталирай там някоя антивирусна. Това май беше някакъв червей, слагай Avira и би трябвало да го махне.

Здравйте имам проблем.Появи ми се следната грешка "Task manager has been disabled by yuor administrator" при работеш компютър и както винаги го преинсталирах един път после още един път два пъти го преинсталирах проблема се оправяше докато не започна да си инсталирам програмоте от типа на daemon410-x86,FlexType XP + kg .. следвах една тема на Maniaka, но ови май направих по голям проблем, днес като си включих PC-то ми изписа грешка и при Firefox Setup 3.5.2 грешката е дълга и се появи за момент след това се скри оспях да видя само че пишеше ERROR NSIS или нещо такова тъи като стана за секунде оспях да видя само това.. Незнам дали да ви губя времето или е дошъл момента за мов комп. тъи като компа ми не е първа младост и си е бая старичък ето и характеристиката му AMD sempromProcesorr 3200+ Atlon 1.81GHz, 1,37GB of RAM nvidia GeForce 6100nforce430 дъното ми е ASUS незнам кой модел или дали има значение. Знам че ако някои ми обаърне внимание мяма да мога да следя форума секи ден тъи като ходя на работа и работя в сверата на строителството.Кризата удари точно там и работя без почивен ден. Можем да свидем нещата на етапи или вие дами кажите как най добре да процедирам..Благодаря..

не мога да направя Scan със Malwarebytes' Anti-Malware изписва ми грешка която е "Windows - No Disk и отдолу пише следното "Exception Processing Message C0000013 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c

Ами не ги инсталирай тези програми !

Заради подобни програми, хората си сменят компютрите, защото не им идва на ум, че проблема го създават те, а не машината.

• Автор

Malwarebytes' Anti-Malware 1.41

Database version: 3284

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

03.12.2009 г. 12:27:59

mbam-log-2009-12-03 (12-27-59).txt

Scan type: Full Scan (C:\|D:\|F:\|)

Objects scanned: 117090

Time elapsed: 14 minute(s), 55 second(s)

Memory Processes Infected: 0

Memory Modules Infected: 0

Registry Keys Infected: 0

Registry Values Infected: 0

Registry Data Items Infected: 5

Folders Infected: 0

Files Infected: 1

Memory Processes Infected:

(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:

Registry Keys Infected:

Registry Values Infected:

Registry Data Items Infected:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\FirewallDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools (Hijack.Regedit) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr (Hijack.TaskManager) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.

Folders Infected:

Files Infected:

D:\System Volume Information\_restore{6BAE2B54-92BE-46C2-BACC-2C54A6AFE05B}\RP27\A0006349.exe (Trojan.Downloader) -> Quarantined and deleted successfully.

дати кажа честно те са първите програми от двете инсталирвания които направих ако започна с други незнам дали резолтата няма да е същия. Зада го проверя трябва да преинсталирам още един път.

И аз обичам решенията на проблеми от корените, тогава да си сложи един Линукс и да забрави за антивирусни и такива простотии! Ама уви нормално е !!!

Сложи си антивирусна веднага като преинсталираш Windows-a и да е такава коята сканира в реално време, само не и нод32

дати кажа честно те са първите програми от двете инсталирвания които направих ако започна с други незнам дали резолтата няма да е същия. Зада го проверя трябва да преинсталирам още един път.

Това би трябвало да ти направи впечатление.

Какво пък, тъкмо си набрал инерция с преинсталиранията.

Пробвай едно без тези програми.

• Автор

Това би трябвало да ти направи впечатление.

Какво пък, тъкмо си набрал инерция с преинсталиранията.

Пробвай едно без тези програми.

добре ще сложа SP2 защото тоя SP3 ми иска Windows.Genuine.Advantage. след 1час пак ще пиша..

• Автор

Приятел, намери си Windows с SP3.

аз бях с SP3 и ся си сложих СП2 и пак така стана след инсталацията на Firefox Setup 3.5.2 ми изписа Firefox Setup 3.5.2 NO Disk i Task Manager също спря дасе отваря.. какво да правя от сега нататака...

аз бях с SP3 и ся си сложих СП2 и пак така стана след инсталацията на Firefox Setup 3.5.2 ми изписа Firefox Setup 3.5.2 NO Disk i Task Manager също спря дасе отваря.. какво да правя от сега нататака...

Освен Firefox, какво друго си инсталирал ?

Какво копие на Windows използваш ? Форматираш ли диска преди инсталацията ?

Това е така, защото явно имате файлов инфектор.

Ако не сте преинсталирали направете една проверка с Dr.Web:

Изтеглете програмата => Dr.Web CureIt

*Стартирайте я.

*Натиснете клавиш F9 и направете следните настройки:

-В категория проверка се придвижете до списък с изключени файлове.

-Маркирайте всичките и изберете Изтрий. Потвърдете с Apply.

-Придвижете се до категория действия.

Приложете настройките от снимката и натиснете Apply.

2009-11-18_02_35_34.jpg

-Пуснете пълна проверка на системата.

-Публикувайте лог файла от проверката в следващия си пост или го качете на адрес http://rapidshare.de/ и публикувайте линка за да го изтеглим.

• Автор

Освен Firefox, какво друго си инсталирал ?

Какво копие на Windows използваш ? Форматираш ли диска преди инсталацията ?

Bit lord да мога да изтегля новия Windows но уви несе тегли и това ми е забранено дали форматира ДА и това правя изтривам ПАРТИшАНА и създавам друг. НО МОЛЯ ВИ ЕДИН ПО ЕДИН ЗАДА ЗНАМ КАКВО ТОчНО ДА ПРАВЯ ТУК СЕ ЗАПОчНА КАТО НА ВОЙНА.

' date='03 декември 2009 - 15:02 ' timestamp='1259845355' post='1572385']

*Стартирайте я.

2009-11-18_02_35_34.jpg

-Публикувайте лог файла от проверката в следващия си пост или го качете на адрес http://rapidshare.de/ и публикувайте линка за да го изтеглим.

Ще го направя ще си намеря един свестен Windows ще го инсталирам ще пусна програмата но ще има известно закаснение тъи като не мога да си сваля аз ще се обарна към друг човек дами даде Windows уш бил лицензирам ще го видя ще направя проверката с програмата и ще побликувам ...

' date='03 декември 2009 - 15:02 ' timestamp='1259845355' post='1572385']

*Стартирайте я.

2009-11-18_02_35_34.jpg

имам броблем не мога даго драпна "Програмата Dr.Web CureIt"

*. Временно спрете защитата на антивирусната си програма в реално време.

*. Изтеглете Combofix.

*. Запазете го на Десктопа.

*. Отворете Start => run => и въведете следната команда:

"%userprofile%\desktop\ComboFix.exe" /KillAll

*. По време на сканиране от страна на ComboFix не стартирайте никакви други приложения, не натискайте клавиши от клавиатурата и не местете мишката !

*. Публикувайте лог файла, който ще се създаде след рестарта на компютъра в следващия си пост.

Имаш някоя гадина която я пускаш всеки път. Слагай Avira още от началото и направи едно сканиране под Safe Mode!

• Автор
' date='03 декември 2009 - 16:30 ' timestamp='1259850634' post='1572461']

*. Временно спрете защитата на антивирусната си програма в реално време.

*. Изтеглете Combofix.

*. Запазете го на Десктопа.

*. Отворете Start => run => и въведете следната команда:

*. По време на сканиране от страна на ComboFix не стартирайте никакви други приложения, не натискайте клавиши от клавиатурата и не местете мишката !

*. Публикувайте лог файла, който ще се създаде след рестарта на компютъра в следващия си пост.

Компа изписка и ми даде тази грешка или незнам какво е DISCLAIMER OF WARRABTY ON SOFTWARE. Yes ili No

Компа изписка и ми даде тази грешка или незнам какво е DISCLAIMER OF WARRABTY ON SOFTWARE. Yes ili No

натиснах ДА и ми даде следната дълга грешка !!!Alert!! It is NOT SAFE to coninue!

The contents of the ComboFix packag has been compromised.

Plase download a frech copy from:

http://www.bleepingcomputer.com/combofix/how-to-use-combofix

note:You may by infected with a gile patching virus"Virut" о отдолу е бутона ОК...

Имам лоша новина! :lol6:

Вашата система е инфектирана с вируса Win32/Virut. Борбата с този полиморфен вирус е загубена кауза. Най-лесният, бързият и безопасен начин е да форматирате и преинсталирате преинсталирате вашата Операционна Система.

За повече информация, можете да прочетете тук:

Virut and other File infectors - Throwing in the Towel?

Затова Ви препоръчвам да направите backup на - документите, снимките, филмите и песните.

Препоръчително е да се отървете от всички файлове със следните разширения: .exe/.com/.bat/.pif/.doc/.scr/.htm/.html/.xml/.zip/.rar . Това е така, защото тези файлове най-вероятно са инфектирани (но дори и да не са подлежат на атака от вируса - Virut). Ако ги съхраните и след преинсталацията ги възстановите, те отново ще инфектират системата Ви.

Най-добре е спасените данни да се разположат на външен хардиск или USB устройство, които да сканирате с обновена антивирусна програма преди да решите да използвате на вече почистенета система.

Не препоръчвам да се използват оптични носители, защото антивирусните няма да могат да ги почистят. След преинсталацията е добре да спрете и Autorun/Autoplay функциите и да обновите Windows-a с последните критични актуализации.

• Автор

най накрая се приборих с Вируса "Win32/Virut" с помоща на Avira и Dr.Web и 9 преинстала на "Windows" форматиране на хардовете. ПОУКА: когато имате такъв вирус за мен си беше опасен трябва да изтриете всики докомент или сника, филми кадето и дасе намират както е обяснил B-boy[styLe] малко по горе... :wors::hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.
Бележка: Вашата публикация изисква одобрение от модератор, преди да стане видима за всички.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.