Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми един графит

Featured Replies

значи пролетта като си пребоядисвам стаята искам да си сложа на едната стена един графит да пише питбула но немога да правя графити и ако някой може да прави да ги пусне тук или да ми ги прати на имейл [email protected] мерси предварително :):clap:

значи пролетта като си пребоядисвам стаята искам да си сложа на едната стена един графит да пише питбула но немога да правя графити и ако някой може да прави да ги пусне тук или да ми ги прати на имейл [email protected] мерси предварително :):clap:

Графити (или по-рядко в единствено число графит или графито) са рисунките или надписите на обществени места (стени на къщи, метрото, улицата), обикновено изпълнени със спрейове.

Та какво по-точно искаш ?

• Автор

Та какво по-точно искаш ?

искам графит на който да пише pitbula ,но да не е много сложен за рисуване защото ще го правя на една от стените в стаята ми

Редактирано от DeSk01936 (преглед на промените)

искам графит на който да пише pitbula ,но да не е много сложен за рисуване защото ще го правя на една от стените в стаята ми

2uf3uop.jpg

тези двата са пък ептен лесни ако исках такива нямаше да пиша тук

Има онлайн редактори : http://www.graffwriter.com/graffwriter.php

Направи си сам, защото си знаеш какво искаш.

Последното ми предложение:

2rnv8mb.jpg

И ако продължиш с тоя неблагодарен тон, ще ти тегля такава майна, че не ми пука за последствията.

Привет!

Ще пребоядисваш стаята ... Примерно ако решиш да е в свеж син цвят и ако не държиш точно на графит , а може и таг ,

виж това : http://store.picbg.net/pubpic/6F/DF/ef4709a132056fdf.jpg

Тагът е по-лесен за правене , в един цвят е , има малки размери и лесно можеш да го заличиш!

Успех!

П.п. Последното предложение на v2.0 е добро !

• Автор

Последното ми предложение:

2rnv8mb.jpg

И ако продължиш с тоя неблагодарен тон, ще ти тегля такава майна, че не ми пука за последствията.

ооооооо мерси тва е супер :baby: сори за предишния път

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.