Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Отдалечен достъп до компютри в частна фирмена мрежа. Как става?

Featured Replies

че тогава каква работа имат на компютъра? май са си объркали професията...

Те са лекари...

и logmein не подменя драйверите, а си инсталира негови си...

Това ако ми го преведеш на български ще те черпя с домашна смокинова от личния си запас :)

От моя скромен опит с LogmeIn Free за отдалечен достъп, мога да кажа, че се инсталират допълнителни драйвери за дисплей и принтер. Може би имаше и друг драйвер, но вече не си спомням. Та проблем при работа с LogmeIn не съм имал, а само понякога при деинсталиране. Информацията в Registry-то за тези драйвери, плюс още някои неща оставаше там и трябваше ръчно да се трие. Но това не пречеше на работата на машината. Не го използвам, защото ми е малко тромаво. Предпочитам комбинацията Hamachi+Remote desktop.

Май много разводнихте темата и не разбрахме в крайна сметка автора докъде е стигнал.

• 10 месеца по-късно...

Здравейте приятели. Наскоро в работата си срещнах един проблем, за които не успях да намеря решение в Чичко Гугъл и се обръщам към Вас за съвет. Ще се опитам накратко да представя случая. Ние сме малък офис. Ползваме едновременно Интерент и IP телефония и първоначално сигнала минава през рутер Linksys SPA2102, които има два изхода за VOIP и един за Интернет. След него следва безжичен рутер D-Link – DI – 524. Два от компютрите в офиса са свързани директно с него. Останалите с един Суич които е свързан с Рутера D-Link – DI – 524.

Компютрите във офиса съответно са в частна мрежа. IPтата им съответно започват с 192.168.0… Реалният IP адрес е известен. Интересува ме дали има начин за отдалечен достъп към всеки един компютър в мрежата. Няма VPN. Дали мога да използвам Radmin или Windows Remote desktop? Искам да съм в състояние да ги достъпвам от дома или друго място където има Интернет.

Моля посъветвайте ме какво мога да направя в този случай!

Благодаря Ви предварително!

Здравейте,

Аз мисля, че няма значение дали един офис е голям или малък, информацията е важна и със сигурност тя трябва да бъде защитена.

Всеки опит за разрешаване на достъп до вътрешната мрежа от Интернет с помощта на LogmiIn, TeamV... Remote desctop и др. е пропуск в защитата на цялата мрежа и достъпа до всички локални ресурси в мрежата от външни атаки.

Силно препоръчвам това да се прави с Cisco рутер и Easy-VPN.

Инвестицията в рутера е около 400-500 лв с ДДС за модел Cisco 800 Series с поддръжка на IPSEC., но ще спите спокойно.

Ако толкова сте го закъсали, аз ще Ви конфигурирам VPN-a безплатно от разстояние.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/nono.gif

Спрете с тия измислени софтуерчета, те са домашна употреба!

Здравейте,

Аз мисля, че няма значение дали един офис е голям или малък, информацията е важна и със сигурност тя трябва да бъде защитена.

Всеки опит за разрешаване на достъп до вътрешната мрежа от Интернет с помощта на LogmiIn, TeamV... Remote desctop и др. е пропуск в защитата на цялата мрежа и достъпа до всички локални ресурси в мрежата от външни атаки.

Силно препоръчвам това да се прави с Cisco рутер и Easy-VPN.

Инвестицията в рутера е около 400-500 лв с ДДС за модел Cisco 800 Series с поддръжка на IPSEC., но ще спите спокойно.

Ако толкова сте го закъсали, аз ще Ви конфигурирам VPN-a безплатно от разстояние.http://www.kaldata.c...efault/nono.gif

Спрете с тия измислени софтуерчета, те са домашна употреба!

На цената на това Сиско без проблем ще монтирам Микротик рутербор (примерно RB750 струва 72лв)

и малките офиси ще са ми доста по гъвкави отколкото с това тромаво и ценово неефективно Сиско

и пак ще си имам ipsec vpn l2tp ovpn 

С сигурност има евтини решения, както и голям избор на рутери, от различен клас. Някои ще кажат, че ако се направи едно Linux рутерче, ще е още по-гъвкаво. Cisco продуктите предлагат професионални решения в които са инвестирани много години и много пари Устройствата им са с стабилен хардуер, специфична операционна система написана точно за този хардуер и в опциите на операционната система е заложена корпоративна логика. Не е въпроса с кое може да се прави повече неща и/или кое е по-евтино, пък предлага същите опции, че и повече. Аз съм се доверил на Cisco от години и имам много, мнооого рутери зад гърба си, и проблем с тях съм нямал.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.