Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

Понеже спечелих 2 ключа за Аваст IS подарявам един .

Както подарявам и за DefenseWall и за Panda IS !

Който иска да пише на лични !

Ако един ключ може да се използва на няколко компа(понеже гледам че и Betzefer иска)ако може да ми го дадеш и на мене.
  • Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Готово имате лични съобщения ! Всички ! Да уточня това не са пиратски лицензи и няма да ги блокират !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Благодаря URIEL, отдавна си мечтая за Аваст ИС, от 4 години карам на безплатната им антивирусна и само съм пробвал ИС за 30 дни.

Благодаря URIEL, отдавна си мечтая за Аваст ИС, от 4 години карам на безплатната им антивирусна и само съм пробвал ИС за 30 дни.

Няма защо имаш мисля 9 месеца .

Но ви моля да не ги разпространявате ,защото тогава може и да ги блокират макар че са промо лицензи от лотарията !

Благодаря ви за разбирането !

Да, пише дата на изтичазе: 3.12.2011, но вирусните дефиниции не може да се обновяват. Изписва се: лицензът за този продукт е невалиден.

Да, пише дата на изтичазе: 3.12.2011, но вирусните дефиниции не може да се обновяват. Изписва се: лицензът за този продукт е невалиден.

Лиценза, който ти дадох е валиден и работи !

Сега го пробвах на виртуалката .

Искам да благодаря на Ванката че се сети да ми благодари !

Благодаря и не съсипвайте лицензите !

Oбновяват ли ти се вирусните дефиниции, защото при мен не? но, както и да е, ще се върна на аваст free.

Oбновяват ли ти се вирусните дефиниции, защото при мен не? но, както и да е, ще се върна на аваст free.

Да нямам проблем !
http://expertsgalaxy.in/forum/index.php/board,19.0.html Neeraj Rawat дава ключове за 3 антивирусни продукта. Единственото, което трябва да направите е да се регнете във форума, да постнете линка към подфорума в страницата си във фейсбук и туитър (може само в едно от двете предполагм понеже един човек гледам е постнал само за фейсбук),да му пратите лично съобщение и да постнете линк към страницата си и там където сте постнали линка в съответната тема. Относно продуктите" Есет СмартСекюрити 4- до август Emsisoft Anti-malware - до юли PCTools Internet Security & Spyware Doctor - до септември. Не съм сигурен дали важи все още, но постовете му са от средата на февруари, а гледам, че само един човек му е отговорил и му е пратен лиценз, ограничен брой са. Някой да пише станало ли е. Аз няма да се възползвам тъй като нода ми е до юли. То, където август, там и юли. П.С. Може да видите как го е направил единственият, който му е отговорил: http://expertsgalaxy.in/forum/index.php/topic,25.0.html

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Имам нужда от лиценз за Outpost Firewall ! Ако може някой да помогне ще съм благодарен !

Подарявам ключ за Avira Premium Security Suite за 3 месеца от промоцията на руския сайт. Вчера тествах проксита и си свалих ключ, но не ми трябва....

Нортон Интернет Секюрити някой да има :)))

Ей, ти не си ли се научил да казваш благодаря?

Като искаш ключ някой ти го даде даром, поне "Благодаря" кажи.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ей, ти не си ли се научил да казваш благодаря?

Като искаш ключ някой ти го даде даром, поне "Благодаря" кажи.

Благодарих веднага когато го видях в ЛС :biggrin:))

Ще помоля за лиценз за Нортон Интернет Секюрити.Благодаря Ви предварително!

Ще помоля за лиценз за Нортон Интернет Секюрити.Благодаря Ви предварително!

Имаш лично съобщение. :P

Имаш лично съобщение. :mark:

А да ти се намира още един, Благодаря предварително!!!

А да ти се намира още един, Благодаря предварително!!!

Нямам за съжаление.

Това не върши ли работа? http://buy-static.norton.com/prod/html/partner/ING.html

Супер е! Но вече се възползвах и ми остават 25 дни, та затова се надявах, да не чистя НИС-а и после пак да го инсталирам!

Все пак благодаря :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.