Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита

Featured Replies

търся лиценз за ESS 4 ако на някой му е останал :blink:

Намерих един дано ви свърши работа и това е от мен .

Нямам за Eset вече :tease:

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 210,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Подарявам едногодишен лиценз за F-Secure 2010-2011

Здравей. Лицензът за пакета ли е или за антивируса само?

Спокойно отидете до тоалетната аз не бързам !

И благодарение на човек когото много ценя лиценза ще го подаря но изрично поисках да ми се пише на лични !

Thank You ! :)

Баси,аз така и не чатнах кво стана? Все пропускам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Баси,аз така и не чатнах кво стана? Все пропускам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Пиши ми на лични и ще ти кажа .

Подарявам за КIS 90-дневен, за 2 компютъра. Личните съобщения са по-добър вариант Edit: Честито на печелившия :)

Редактирано от Calando (преглед на промените)

Акция от Avast Акция от Avast

Разбирам,че на празните места на страницата,която си дал е необходимо да попълня име, фамилия и ел.поща.След като ги попълних ме отвежда на страницата на Аваст където разказват за предимствата на Аваст 6 и наградите, които е спечелила и цената от 72$ долара е посочена. Чакам близо час, но отговор на моето писмо не съм получил. И сега какво да продължавам ли да чакам или това е било реклама след което аз е необходимо да заплатя съответната цена , за да ползвам професионална версия на Аваст? Въобще може ли малко по подробно, в какво точно се състои акциятаза колко време важи и как мога да получа промоционален лиценз за програмата.

Редактирано от keba (преглед на промените)

Разбирам,че на празните места на страницата,която си дал е необходимо да попълня име, фамилия и ел.поща.След като ги попълних ме отвежда на страницата на Аваст където разказват за предимствата на Аваст 6 и наградите, които е спечелила и цената от 72$ долара е посочена. Чакам близо час, но отговор на моето писмо не съм получил. И сега какво да продължавам ли да чакам или това е било реклама след което аз е необходимо да заплатя съответната цена , за да ползвам професионална версия на Аваст? Въобще може ли малко по подробно, в какво точно се състои акцията и как мога да получа промоционален лиценз за програмата.

Ето по-бърз начин : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=181135&pid=2030971&st=0&#entry2030971

P.s. Да не забравиш да благодариш на simens123 ..иначе лиценз през крив макарон :singer:

Ето по-бърз начин : http://www.kaldata.c...0

P.s. Да не забравиш да благодариш на simens123 ..иначе лиценз през крив макарон :cool:

Получи се.Благодаря на simens123 за улеснението при лицензирането и на NG5, защото благодарение на неговото мнение се заинтересувах от про версията на Аваст и на теб за бързата и точна реакция.

Редактирано от keba (преглед на промените)

Разбирам,че на празните места на страницата,която си дал е необходимо да попълня име, фамилия и ел.поща.След като ги попълних ме отвежда на страницата на Аваст където разказват за предимствата на Аваст 6 и наградите, които е спечелила и цената от 72$ долара е посочена. Чакам близо час, но отговор на моето писмо не съм получил. И сега какво да продължавам ли да чакам или това е било реклама след което аз е необходимо да заплатя съответната цена , за да ползвам професионална версия на Аваст? Въобще може ли малко по подробно, в какво точно се състои акциятаза колко време важи и как мога да получа промоционален лиценз за програмата.

Публикувано изображение

Като цъкна на връзката в писмото и ми иска парици...Чехите се усетиха.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ако, на някой му се намира един KIS 9 ключ ще съм му благодарен

Здравейте! Трябва ми лиценз за ESET NOD 32 Antivirus.В интернет вярно, че има много но какъвто и да сложа след ден-два ми дава че е грешно потребителското име и паролата и не може да се актуализира. Ще бъда благодарен на някой който ми даде по дълготраен лиценз!Благодаря предварително !

Здравейте!

Трябва ми лиценз за ESET NOD 32 Antivirus.В интернет вярно, че има много но какъвто и да сложа след ден-два ми дава че е грешно потребителското име и паролата и не може да се актуализира. Ще бъда благодарен на някой който ми даде по дълготраен лиценз!Благодаря предварително !

Ако те устройва за 90 дни от изминалата промоция .

Здравейте,намира ли му се на някой лиценз за Norton360?Благодаря ви предварително!

Не е защитна програма,но не виждам къде мога да питам, за това тук-търся лиценз за Acronis True Image

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.