Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бандитската "Топлофикация"-3

Featured Replies

Направо си умирам от кеф. Като чета за човек (който, си нямал бегла идея "аз също") но странно как от съответната позиция на незнаещ нищо, освен набирането на популистични постове в полза на капиталистите и то на страните и хората с имането и против тези с нямането, дава преценка на другите пишещи, с голямо изявление в тях. Че и ми нарежда уроци за това, дали и как да пиша.

• Отговори 51
  • Прегледи 11,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Предполагам, нямаш и бегла идея как Топлофикация правят исковете си и как доказват съответните суми.

Доказват - с извлечение от регистрите си. Какво съдържат те - каквото са засекли през

няколко ръце.

Разбира се, никаква "мафия" и сговор няма, просто толкова могат.

Как "правят исковете" не знам, най-вероятно специалистите им от съответния отдел подбират абонати по някакви критерии (размер на задълженията, срок на просрочието и пр.), юристите им подготвят колективните искове, изпълнителните директори подписват и отиват в съда.

Ако имаш вътрешна информация, сподели я, та барем разкрием този заговор на капитала срещу малкия човек (явно е модерна тема в този форум).

Фокусът би трябвало да е в нормативните актове, регулиращи целият този процес. Като аз до момента не съм виждал никъде сериозен технико-икономически анализ, в който да се анализира цената на отоплението.

Направо си умирам от кеф. Като чета за човек (който, си нямал бегла идея "аз също") но странно как от съответната позиция на незнаещ нищо, освен набирането на популистични постове в полза на капиталистите и то на страните и хората с имането и против тези с нямането, дава преценка на другите пишещи, с голямо изявление в тях. Че и ми нарежда уроци за това, дали и как да пиша.

Много ти е объркан мисълта, подреди малко и опитай пак.

Btw, когато някой те моли нещо, то той не ти нарежда. Иначе съм сигурен, че не би приел урок от никой - по нашите ширини не е модерно, ако не знаеш всичко.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.