Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за рязане на видео

Featured Replies

Моля ви помагайте!Искам програмата да реже жидео във формат avi,mpeg,wmv.

Ако няма такава програма,която да реже всички по отделно ако може.

Моля ви помагайте!Искам програмата да реже жидео във формат avi,mpeg,wmv.

Ако няма такава програма,която да реже всички по отделно ако може.

MovieMaker

• Автор

MovieMaker

С тази програма след като си резна файла не може да го съхрани,ако може друга sad.gif

С тази програма след като си резна файла не може да го съхрани,ако може друга sad.gif

Това пък откъде го измисли :down:

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

http://www.solveigmm.com/?Products&id=AVITrimmer <- В описанието е написано,че поддържа форматите които искаш.Използвал съм я само за avi. файлове.

Има доста такива теми и винаги съм казвал, че Allok Video Splitter е най-добрата за тази цел!Аз я ползвам и съм нямал проблеми-има много опции-записваш във какъвто формат искаш, избираш качество и много други-просто е супер!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Аз ползвам за тези цели VirtualDub или AviDemux - зависи какво е видеото и какво и как искаш да правиш. Ако дадеш малко повече детайли ще ти кажа повече. И двете програми режат, прекодират, сменят формат, резолюция, имат филтри и т.н.

• Автор

Благодаря много на всички :blink::wors: изтеглих си всичките програми,които ми препоръчахте,работя с всички от тях.Едно огромано БЛАГОДАРЯ :wors: :wors: :rolleyes: :rolleyes:

Аз търся програма с която да мога след като съм отделил сцината от филма да мога да задам последния кадър да стои известно време и аудиото постепенно да затихва.Спешно ми трябва и ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.

http://www.doeasier.org/splitter/ сваляне

безплатна регистрация:

http://www.doeasier.org/splitter/order.html

всички описани горе не режат ами прекодират и не струват спрямо тая (направо са смешни) изключение virtualdub и avidemux (които освен че са по добри са и безплатни)...

а ти дето искаш това за последната сцена се прави с рекомпресия на филма и fadeout на звука (пак с прекодиране), и настройките за credits в някои декодери (xvid)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.