Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с nero

Featured Replies

Немога да записвам файлове на диск. С неро 6 се пробвах да запиша windows xp , нестана. После се пробвах да запиша програми на двд диск и отново нямаше файлове в диска. Смених програмата сложих nero 7 и отново нестана на двд диск Sony .

Незнам какво да правя някой да ме посъветва нещо или да ми пише на skype emoyambol.

Последния път с nero 7 стигна до 4% и ми изхвърли диска.

Редактирано от emoyambol (преглед на промените)

Пробвай с ImgBurn и ако и снего не става, търси проблема в дисковете или ДВД-то.

• Автор

Нали мога да записвам всякакви дискове и всякакви файлове върху тези дискове и Cd и dvd дискове

Немога да записвам файлове на диск. С неро 6 се пробвах да запиша windows xp , нестана. После се пробвах да запиша програми на двд диск и отново нямаше файлове в диска. Смених програмата сложих nero 7 и отново нестана на двд диск Sony .

Незнам какво да правя някой да ме посъветва нещо или да ми пише на skype emoyambol.

Последния път с nero 7 стигна до 4% и ми изхвърли диска.

А правилно ли го записваш?

Ако файла е ISO ,отиваш във Нерото направо на(recorder/burn image)и показваш iso файла

Редактирано от dobromecho (преглед на промените)

• Автор

всичко е точно даже от интернет 1:1 гледам и приятели с team viewer ми показаха неиска

сега си изтеглих да проверя дали имам нови драйвери и с тази програма може да стане с imgburn

Аз ти препоръчвам да (пре)флашнеш фърмуера на записвачката си...Ама преди да го направиш, погледни дисковете на които записваш .. някои марки са много бъгави!

• Автор

Еми dvd диск неиска пробвах с cd стана но с двд неиска

post-247790-1261508400,43_thumb.jpg

post-247790-1261508408,34_thumb.jpg

грешката която ти вади най вероятно е заради драйвер за иде контролера или режима в който работи - изключено UDMA (провери и дали диска e в режим UDMA)

nero прави лог - намерри го и виж секцията:

=== Scsi-Device-Map ===

DMA off ли е или on

или пусни nero info tool и там може да видиш дали е пуснато DMA и също в девайс мениджъра:

dma6a9ez.png

ако имаш PIO mode (въпреки зададеното DMA иф ажаилбле) изтрий драйвера на контролера и рестартирай...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Здравейте,

някой да ми даде линк към драйвер или програма за сканиране на пропуснати драйвери за неро .

Имам програма , но тя не отчита нищо всичко е точно.

Става въпрос за този проблем http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145116

На презаписваеми дискове става , но на обикновен неиска

Ще може ли да тръгне windows xp на презаписваем диск

Дайте линк към такива драйвери

• 2 седмици по-късно...

Аз също имам подобен проблем.Имам неро експрес 8 досега не съм имала проблеми. Вчера исках да запиша на диск няколко файла но след като ги добавиш и зададеш скороста,натискам запиши и ми исхвърля диска,диска е PRINCO BUDGET DVD-R до сега не съм ползвала такива,възможно ли е да е от диска.

-Исписва:плохой диск

-Не може да извърши началото на Disc At Once

Редактирано от ksenia (преглед на промените)

Стига с това неро слагайте си Ashapoo 9 " и си записвайте,с неро доста мои познати се оплакват,а и на мен ми е правело проблеми.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Здравейте,

някой да ми даде линк към драйвер или програма за сканиране на пропуснати драйвери за неро .

Имам програма , но тя не отчита нищо всичко е точно.

Става въпрос за този проблем http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=145116

На презаписваеми дискове става , но на обикновен неиска

Ще може ли да тръгне windows xp на презаписваем диск

Дайте линк към такива драйвери

да тръгва инсталацията от презаписваем диск. а зa да не ти записва нормални +r или -r значи имаш проблем с фирмуера и не разпознава дисковете, още повече че записва презаписваеми. нямаш нужда от тва да гледаш кви драйвери имаш, и 10 различни програми (разни там шампоани и подобни...) да смениш пак само презаписваеми ще записват - намери си последния фирмуер за записвачката от производителя и го ъпдейтваш под save mode и esc при зареждането на sptd ако си инсталирал боклук като alcohol 120% или daemon tools за емулация на дискове

Аз също имам подобен проблем.Имам неро експрес 8 досега не съм имала проблеми. Вчера исках да запиша на диск няколко файла но след като ги добавиш и зададеш скороста,натискам запиши и ми исхвърля диска,диска е PRINCO BUDGET DVD-R до сега не съм ползвала такива,възможно ли е да е от диска.

плохой диск - в превод от руски на бългаски: лош диск

и принко наистина са боклуци...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

плохой диск - в превод от руски на бългаски: лош диск

и принко наистина са боклуци...

бюджет - още по-големи боклуци

Исхвърлих принкото,сложих сони,записа тръгва без грешка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.