Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен обяд xD

Featured Replies

Изготвям уеб-сайтове безплатно. Разбирам от HTML,CSS,JAVA, Flash (още съм в средата...) . Ако искате да имате сайт,но не нямате нужните познания за това , пишете ми. Заедно ще намерим решенията на вашите проблеми. Правя логота, инсталирам готови системи (като e107 , IPB Форум , Joomla и мн. др. ). Разбирам също и от Photoshop и видеобработващи програми като Windows Movie Maker (е,това кой ли не го разбира xD? ) ,Sony Vegas Pro и други. Гарантирам високо качество в кратко време , ако искате да се "възползвате" от знанията ми пишете ми на email - [email protected] или направо пишете в скайп - > so.different...

Може би в тази тема сега ще започнат да пишат "великите" хора, които ще изразяват своето си мнение,относно тази работа с мнения като "Защо е безплатно?" , "Има някаква уловка?", "За къв ч*п правиш това?" , но истината е,че както вие имате полза от това,така и аз . Просто ще развивам ,своите познания в дадената област , от която е поръчания от вас продукт.

Здравей,

Хубава реклама си направи :hush:

Но според мен трябва да представиш поне един твой проект, за да имат хората някаква представа как работиш :down:

Поздрави, enico!

Здравей,

Хубава реклама си направи :hush:

Но според мен трябва да представиш поне един твой проект, за да имат хората някаква представа как работиш :down:

Поздрави, enico!

Може би точно затова ги прави безплатно момчето - за да добави проекти към портфолиото си. Никой не се е родил с 10 готови проекта да показва. А авторът може да се свърже с мен, ако е заинтересован, за да обменим информация. Намирам се в Германия, но работя и с българи.

Данните ми са в прфила, ако решиш да се свържеш с мен може да уредим нещо на PHP за коментарна секция...

А иначе човека го прави това за удоволствие явно... :D

Не, пичове, не ме разбирайте погрешно!

Аз съм на същото положение като неговото, и направих сайт, който да е показен. И направих страница "Портфолио", която беше празна и в нея пишеше "Тук ще се добавят проектите, правени от мен. В процес на разработка". В останалата част на сайта имаше контакти с мен, за уеб сайтовете, информация.. Така показах горе-долу какво мога да правя откъм програмиране и откъм дизайн. А когато получих първата поръчка, и я изпълних, я сложих в "Портфолио" и така. :)

На автора му пожелавам късмет :(

Редактирано от enico (преглед на промените)

Не, пичове, не ме разбирайте погрешно!

Аз съм на същото положение като неговото, и направих сайт, който да е показен. И направих страница "Портфолио", която беше празна и в нея пишеше "Тук ще се добавят проектите, правени от мен. В процес на разработка". В останалата част на сайта имаше контакти с мен, за уеб сайтовете, информация.. Така показах горе-долу какво мога да правя откъм програмиране и откъм дизайн. А когато получих първата поръчка, и я изпълних, я сложих в "Портфолио" и така. :)

На автора му пожелавам късмет :(

Опитвам се да вляза в сайта ти, ама нещо...

Има мерак момчето, раздава се. Недейте го съди.

btw Какви проекти очакваш с HTML,CSS,JAVA? Просто ми е любопитно.

Опитвам се да вляза в сайта ти, ама нещо...

Здравей,

Този, в който искаш да влезеш е затворен отдавна, сега съм с Този , но не се държи добре под браузъри, различни от Mozzila Firefox. Аз си знам, че съм noob, за това не ме критикувай много, много :ph34r:

Между другото, когато започвах с уеб дизайн и програмиране, съм изчел доста твои мнения, и ми бяха особено полезни :]

И отново казвам, към автора: Братле, всеки е започнал отнякъде. Добрите програмисти сега, като са започвали са правили прости таблички с HTML. С упорство можеш да постигнеш всичко. Помни, ключовите думи за да станеш един добър програмист са: ЧЕТЕНЕ, ПИСАНЕ и ПРАКТИКА!

Късмет :)

• 2 седмици по-късно...

Точно щях да те питам разбираш ли от кросбраузър имплементации и ти рече, че не... Защото аз си търся човек, който да ми подобри визуализацията на HTML-сайта и за други браузъри, не само IE...

Точно щях да те питам разбираш ли от кросбраузър имплементации и ти рече, че не... Защото аз си търся човек, който да ми подобри визуализацията на HTML-сайта и за други браузъри, не само IE...

Мога да ти дам контакт с професионалисти, които редактират W3C-невалидни сайтове. И са повече от изгодни. Работят в Германия, но са българи.

Мога да ти дам контакт с професионалисти, които редактират W3C-невалидни сайтове. И са повече от изгодни. Работят в Германия, но са българи.

Чудно, давай! Ако наистина стане работата, направо черпя! Защото тук не мога 100 години да си намеря човек, който да се съгласи на такава "черна работа", разбираш ли... Тук сме много велики, а пък на Запад, като си имат криза, нека да си бачкат за някакви си мангизи!...

Чудно, давай! Ако наистина стане работата, направо черпя! Защото тук не мога 100 години да си намеря човек, който да се съгласи на такава "черна работа", разбираш ли... Тук сме много велики, а пък на Запад, като си имат криза, нека да си бачкат за някакви си мангизи!...

Ти ако си мислиш че за без пати ще ти свършат "черната работа", май жестоко се лъжеш :X

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.