Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли настроение?

Featured Replies

Здравейте. Имате ли новогодишно настроение, готови ли сте да си изкарате "яко"? Сигурно едвам чакате да дойде утре и да празнувате - фоерверки, пиратки, ядене и пиене... Споделете как, къде, с кого и с какво ще изпратите старата 2009 година?

Поръчах една халогенна печка,че старата изгоря и голям студ настана под звездите на 15-тия етаж

:biggrin:

Та за ЧНГ-то с ангорката ще стоплим козинките.

За пиене - червено винце,яденето се мисли още

:clap:

Честно казано не съм много празнично настроен ... Общо взето като всяка година - вкъщи. Не се очертава много интересна Нова Година. Телевизора, компютъра, яденето и пиенето ( не че имам желание да пия де .. особено след запоя на Коледа ) и към 12 - пиратки и заря.

Шансовете да ви се стори като спам са големи ама имам натроение то се нарича :

"Компютърно"...

определение на "Компютърно" настроение:

Искане да си седиш постоянно на компютъра без да играеш игри!

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Шансовете да ви се стори като спам са големи ама имам натроение то се нарича :

"Компютърно"...

определение на "Компютърно" настроение:

Искане да си седиш постоянно на компютъра без да играеш игри!

При мен пък е обратното. Не ми се седи на компютъра, но в момента няма какво друго да правя. Седя и се чудя какво да правя, ту в интернета ту излезна пък след 10сек. пак го отворя (началната страница ми е kaldata) видя, че няма нови теми и пак затварям след това отварям папка games при наличието на 40 нови игри не ми се играе нищо. Ох убих още 5 мин.

Това е тъпо настроениe и мисля че на всички ни се е случвало има един начин да се отървеш от него :

Пускаш си филм има два вида свестни и интересни (май че втория не е интересен за жените ама карай) и гледаш до край после си като нов!

Гаратирано от ФодоР

:):P:mad::):P Днес свърших , каквото трябваше и сега ми е скучно , а за утре чакаме гости и ще падне голямо приготвяне :cookies:
  • Автор

Честно да ви кажа, нямам никъкво настроение. Както каза Фодор и моето настроение е компютърско.. :help wanted3:

Честно да ви кажа, нямам никъкво настроение. Както каза Фодор и моето настроение е компютърско.. :help wanted3:

+1.За съжаление вече от месец насам..

Не съжалявайте бре компютъра е перфектното чудо на чаовека (тука жените ги няма щото не са чудо на човека) ,ае и единственото сигурно лекарство срещо всичко!

• Автор

Не съжалявайте бре компютъра е перфектното чудо на чаовека (тука жените ги няма щото не са чудо на човека) ,ае и единственото сигурно лекарство срещо всичко!

+1 - Няма по-свято нещо от компютъра (тук не намесваме родители) .... :help wanted3:

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

За какво да ги намесваме(те са живи Windows-и)?

На въпроса-имам настроение,но е лайняно...По другият въпрос-

1.INTERNET-жената:

Трябва да платиш, за да получиш достъп до нея.

2.Сървър-жената:

Винаги е заета, когато ти трябва.

3.Windows-жената:

Знаеш, че има много недостатъци, но не можеш да живееш без нея.

4. PowerPoint-жената:

Идеална е за представяне пред хората на празненства.

5.Excel-жената:

Казват, че можела много неща, но ти я използуваш само за основните четири действия.

6.Word-жената:

Отново и отново те изненадва и няма човек на света, който наистина да я разбира.

7.DOS-жената:

Всички вече са я имали, но сега никой не я иска.

8. BackUp-жената:

Мислиш, че има всичко, но като опре до същественото, ти прави впечатление, че нещо й липсва.

9.ScanDisk-жената:

Знаем,че върши добро и само иска да помогне, но по същество никой не знае, какво умее реално, и ако сме честни, ЛАЗИ НИ ПО НЕРВИТЕ!

10. ScreenSaver-жената:

Всъщност за нищо не върши работа, но ти харесва да я гледаш.

11.HardDisk-жената:

Спомня си всичко, по всяко време на деня и нощта.

12. E-mail-жената: от десетте неща, които ти разказва, 9 са абсолютни глупости.

13.Вирус-жената:

Когато най-малко го очакваш, тя се инсталира в жилището ти и го завладява. Ако се опиташ да я деинсталираш, ще ти липсват много неща; ако не го направиш, ще загубиш всичко.

Изплагиатствано от терешкова

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Започвам да намразвам празниците. Вкъщи се превърна в традиция вместо да празнуваме и да се обичаме, да се нажежава и изнервя обстановката. Блях. Аре да идва май месец, че ми писна...(пропуска на зимните месеци е умишлен)

Започвам да намразвам празниците. Вкъщи се превърна в традиция вместо да празнуваме и да се обичаме, да се нажежава и изнервя обстановката. Блях. Аре да идва май месец, че ми писна...(пропуска на зимните месеци е умишлен)

пък на мен ми е едно такова готино и усмихнато :ph34r:

• Автор

Мене ся ако ме питате какво ще правя на Нова Година? Ще се напия ;):cool: , ще гледам фоерверки xmastree6.gif и после право на компаа.. :clap: А да, може да похапна нещо :P:wors:

Аз ще ям чета Калдата/пиша по PHP и ще гледам фойерверки!По една минута за всяко!

• Автор

Аз ще ям чета Калдата/пиша по PHP и ще гледам фойерверки!По една минута за всяко!

Разбира се, как забравих КалДата.. :rolleyes:

как да има човек настроение, като приятелите ми са по чужвина- а вкъщи сме се само аз и сестра ми.... :speak:

за веселба трябват хора ,както се казва "калабалък да става" .... ;)

май и аз ще съм пред компа..... :huh::speak::D:)

Весело ми е zxkZ0NZB.gif

Айде стига бе хора...какво е това пред компа...вие наред ли сте 0_x

• Автор

Айде стига бе хора...какво е това пред компа...вие наред ли сте 0_x

Това е твое мнение, явно си само любител на компютрите, е, ние сме зарибени... Ядеме пред компютъра :burger: , радваме се пред компютъра :) , празнуваме пред компютъра :gift: зарибени смее :gamer2:

EDIT: Остават Около 5 часа до новата 2010 година :)

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.