Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

За да се свали файла трябва есемеси да се изпращат и да ти дадат код и така се сваля!!

Точно това е измамата,иначе сайта не е опасен.

2lYhIwII.png

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

Качи ги тези файлове в hotfile.com да ги отворя и разгледам,ако може?В абв има лоши скриптове и не става...

Между другото защо не си сложиш Есет смарт секюрити,да я пробваш?Като гледам стартираш всички файлове без страх като си с Нортън,

нека да видим на какво ще ти замяза компютъра с Есет :DФайловете от мен резултатите от теб навит:D

В момента съм с нея и стартирам всичко наред в темата. Както виждаш още пиша и нямам проблеми. :) Въздържай се от подобни изказвания, защото и нортон не е кой знае какво цвете. Виж в предишните страници, че се инсталира MS Antivirus благополучно на компютър с нортон. :)

В този сайт дали има измама,какво казва Касперски?Според създателите на сайта, ако изтеглиш това творение,ще можеш да гледаш мацките голи чрез камерата на мобилния телефон :D

hттp://tb.javascan.ru/

NOD32 не реагира.

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

В момента съм с нея и стартирам всичко наред в темата.

Както виждаш още пиша и нямам проблеми. :) Въздържай се от подобни изказвания, защото и нортон не е кой знае какво цвете. Виж в предишните страници, че се инсталира MS Antivirus благополучно на компютър с нортон. :)

Много си непостоянен. Мислех те за реалист и човек,който не се отмята ей-така.Днеска съм с тази,утре с онази.

Пораснете,деца! Телефоните,телевизорите,апартамените си не сменяте всеки ден просто защото в един кратък момент нещо не ви е харесало.

Научете се на постоянство. Не може преди два дена да възхваляше Norton,а днес на твърдиш,че не е цвете за мирисане.

Относно някои rogue програми-няма такова нещо.Задължително ще получиш предупреждение от Insight,че файла е с лоша репутация и ще ти се поиска съгласие да го стартираш. Освен това чрез Google можеш да намериш случаи в които е описано успешно инсталиране на rogue applications при инсталиран Norton. Но след проверка се оказва,че програмата не извършва нищо повече от фалшиви съобщения.А когато се опита да отвори phishing site или да те накара да платиш определен сума,Norton Safe Web се обажда и предупреждава за измамен сайт или сайт с лоша репутация за пари.Safe Web и Log-in protection има само при NIS и N360.

Пари не можеш да загубиш.

Научете се на постоянство!

Приветствам всички като Maniac,nikksi не заради друго,а защото са постоянни.Не сменят програмите като парче тоалетна хартия.

Ти,engineer и други,които днеска с една,утре с друга,после с трета въобще не ми допадат.Нищо лично срещу теб,а срещу поведението ти

Редактирано от Re-Freshed (преглед на промените)

чакай сега... смених антивирусната по лични причини. Не казвам, че е лоша, казвам недостатъците. Все още я харесвам като защита, но да ми трие всеки файл който се използва от малко хора... не мерси :) А аз се занимавам и с други работи, освен да тегля програми, които всеки потребител ги знае в интернет, но нортон с неговата репотация за файла ми пречи да си я върша.

чакай сега... смених антивирусната по лични причини. Не казвам, че е лоша, казвам недостатъците. Все още я харесвам като защита, но да ми трие всеки файл който се използва от малко хора... не мерси :) А аз се занимавам и с други работи, освен да тегля програми, които всеки потребител ги знае в интернет, но нортон с неговата репотация за файла ми пречи да си я върша.

Norton 360 все още няма Download Insight и Облак,но не е по-малко защитен.Ако това толкова ти пречи,хората,разработили Symantec не са прости-има си начин за преодоляване на неудобството.Опцията може да се спре и когато проблема се оправи да се включи отново.

post-260366-1264529467,19_thumb.png

When there is a need - there is a way ! <<<Казали са го хората

Като го оправят може и пак да я сложа. На това ниво в момента в което е, не ме устройва да я ползвам. Давайте линкове към реални заплахи и да тестваме, понеже НОД лови предишните файлове от темата.

Ok приятел да започнем с тези файлове които са с минимален риск,а после ще продължим с нещо по така:)

hттp://www.deaf-video.de/ftg/.a3/.l.php?l=1&spl=ie_mdac

hттp://www.deaf-video.de/ftg/.a3/.pdf.php

hттp://www.deaf-video.de/ftg/.a3/.l.php?l=1&amp;spl=ie_mdac

1315577d.jpg

Тук не се обади. Но стената реагира и пита какво да правим, ако пита за това де... а не за нещо друго :)

1315609u.jpg

Научете се на постоянство. Не може преди два дена да възхваляше Norton,а днес на твърдиш,че не е цвете за мирисане.

Абсолютно не си прав...и се опитваш да манипулираш! Човек се отличава от животното, по това, че мисли! Няма нищо по-нормално от това да си промениш мнението...това значи, че мислиш и еволюираш! Ако си се вкопчил само в едно нещо, значи не се развиваш! Що се касае пък до антивирусни програми- няма нищо по- естествено (при огромното разнообразие, което цари) днес да си с една, утре с друга. И преди съм казвал- нямам любима програма! Всяка ми харесва с нещо- една повече, друга по-малко. Всяка програма има кусури...вкл. и възхвалявания в последно време Нортон. Мога точка по точка да ти изброя за всяка една от програмите, които съм ползвал- както хубавите неща, така и недостатъците. Преди време се бях заял с Никси, защото и той като теб "буташе" на всички под носа Касапа, което бешее доста дразнещо. Сега ти пък буташ Нортон.... а аз обичам да съм "контра" на статуквото! :)

hттp://www.deaf-video.de/ftg/.a3/.l.php?l=1&amp;spl=ie_mdac

Тук не се обади. Но стената реагира и пита какво да правим, ако пита за това де... а не за нещо друго :baby:

Да не обърка файловете;) първия файл е flash_player_update.exe а не setup(2).exe

Загрявката свърши,сега малко атаки и истински троянци.

67.18.208.28/ld/binrgn2/

pinpinpongs.com/zs/bot.exe

67.159.25.173:443/day/A02.exe

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

67.18.208.28/ld/binrgn2/

Тази вечер съм с KIS 2010 на разположение, не реагира при сваляне само на bot.exe,файла ще го пратя след малко,а ето как реагира на останалите два, дефиниция + евристично засичане.

vZv33228.jpg

efE33239.jpg

Не съм ги объркал. Това намери. Сега не мога да отворя страницата, праща ме в гугъл. Ако трябва ще го изтегля пак и ще снимам.

67.18.208.28/ld/binrgn2/ - бяла страница

1315665h.jpg

pinpinpongs.com/zs/bot.exe - на този нито стената, нито антивирусната реагира. Нямам нови процеси.

Да не обърка файловете:baby: първия файл е flash_player_update.exe а не setup(2).exe

67.18.208.28/ld/binrgn2/

1. ОК

1315673X.jpg

2. НЕ

3. ОК

1315676X.jpg

pinpinpongs.com/zs/bot.exe - на този нито стената, нито антивирусната реагира. Нямам нови процеси.

Да,ама Norton реагираааа

post-260366-1264533864,34_thumb.png

Благодаря ти за резултатите :baby:,всички видяха че троянските коне минават през Есет,като чеченец през руска граница.Благодаря;)

Браво на него. Пратих файла до ЕСЕТ.

Благодаря ти за резултатите ;),всички видяха че троянските коне минават през Есет,като чеченец през руска граница.Благодаря:wors:

Като гледам, мина и през касперски и авира :baby:

Май не е само през тях http://www.virustotal.com/analisis/71338cf620f362178fd78b546db3509de5be78a778d87a124c4be4d4dba52405-1264529993

Като гледам, мина и през касперски и авира :baby:

Не,чакай малко,аз не съм го стартирал за да "мине",писах,че не реагира при сваляне и файла е пратен за анализ.

Абсолютно не си прав...и се опитваш да манипулираш!

Виж какво,не се опитвай да ме сравняваш с теб,нямаме нищо общо.Ако ти се опитваш да упражниш манипулации , аз това не го владея така добре.Никакви манипулации над никого не извършвам.

Просто казвам,че е нормално да си сменяш мнението,не е нормално да става през ден или през час.

Както му казах,ако конкретния проблем му е толкова голям проблем,има начин да се премахне от опциите.Освен това,мога да го уверя,че Symantec са много добре запознати с проблем и се работи усилено . Вероятно е много скоро да се появи поправка или просто да върнат обратно по-старата версия 17.1 .Но спирам,да не навлизам в подробности в чужда тема.

Не,чакай малко,аз не съм го стартирал за да "мине",писах,че не реагира при сваляне и файла е пратен за анализ.

Ми стартирай го да видим троянеца де, защото при мен нищо ново. :baby:

Авира не го засече, но при стартиране гущера го закова! :baby:

1315789f.jpg

Статистиката ми до момента показва, че комбинацията от Авира и Комодо, доближава 99-100% ;)

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Ми стартирай го да видим троянеца де, защото при мен нищо ново. :baby:

Има ли смисъл да го правя,всичко което не е в доверената зона,се блокира,та затова не показвам стартирания, когато съм с Касапа,целта ми е дефинициите и пращането на съмнителни файлове.

Ето за теб го стартирах ;)

fGT34906.jpg

bot.exe не е фалшива аларма.

hттp://hotfile.com/dl/25879054/a853aba/owdownj.exe.html

Разархивирай и стартирай;)ами ако не беше на мониторинг какво щеше да стане с pdf файла?

Ти си от по напредналите,ама повечето не са;)

Разархивирай и стартирай;)ами ако не беше на мониторинг какво щеше да стане с pdf файла?

Или по-масовия NOD32,където няма никаква защитна стена

Кой е споменавал,че е фалшива аларма?

Винаги има мониторинг,тези които ползвате Norton ,да не би да нямате? ;)

Файла е изпратен за анализ до две лаборатории,аз съм си свършил работата,а вие?

Файла при мен не се визуализира в PDF формат.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.