Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 7

Featured Replies

Symantec държи 39% от световния пазар на продукти за защита

не съм съгласен, тъй като американците почти не ползват друга програма освен Norton и McAfee. виж в европа положението е доста по-различно - тук за разлика от тях си имаме голяма конкуренция на европейски програми (comodo,panda,avira,nod32,avast,kaspersky,f-secure). много малко хора ползват коя да е от тях. както е и с китай - там си имат свои програми, които са много малко известни в европа.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 66,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Каспа вече НЕ присъства на компютъра ми! Не знам какво стана, но компа за 3 часа с Касапа- умря. След рестарт и зареждане на десктопа, при опит на напряв каквото и да било- тотално заби! А докато рабо

• https://www.virustotal.com/analisis/6557f23c63efa393bc983a00818d3725687afd6086f057e7dcce37a4810addb3-1267108243 https://www.virustotal.com/analisis/739eb9a701761cc572d77d2ad9d6a034b6e7a2aa70e9da103f9a

• И къде по-точно!?Това ли тук http://www.eset.bg/forum/viewtopic.php?f=9&t=1401&sid=f4eb6c0e294172d133689ca2304875b1 Там намирам още особено умни заглавия като "Kaspersky Internet Security 2010

Публикувани изображения

Да,да,точно така *сарказъм*.

Имах впредвид, че след като толкова различни по своята същност ядра, но засичат, е редно да се предположи, с по-голяма доза вероятност, че файла най-вероятно е чист! разбира се 100% гаранция няма!

Symantec държи 39% от световния пазар на продукти за защита

Нека се посмеем заедно на "IT специалиста" ....

По-хубаво си мълчи, мен ми е ясно, че ти е ниско нивото ама ми затвърдяваш мнението все повече и повече.

В САЩ трите основни играча на пазара са - McAfee, Symantec и Trend Micro. Като се има предвид, че McAfee имат сключени договори с почти всички компании, за да им внедряват продуктите във всеки един лаптоп и повечето настолни компютри... Trend Micro също е един от най-продаваните продукти там, защото са им буквално жълти стотинки продуктите. Един познат американец за тричленното му семейство е взел тройка TMIS $39.90 , рай. Сподели ми, че и доста голяма част от съседите и колегите му също са на него, защото е най-икономично. Това са резултатите за САЩ!

Symantec държи голям пазарен дял, но в САЩ, тъй като там вече се борят три компании и каквото остане, пък макар и малко е за останалите. В световен мащаб е малко по-сложно, защото там са много компании, като там влизат и Kaspersky, Panda, ESET и борбата е по ужесточена.

Нека се посмеем заедно на "IT специалиста" ....

По-хубаво си мълчи, мен ми е ясно, че ти е ниско нивото ама ми затвърдяваш мнението все повече и повече.

Имаш предвид да се посмеем на теб,специалисте? С удоволствие!

В САЩ трите основни играча на пазара са - McAfee, Symantec и Trend Micro. Като се има предвид, че McAfee имат сключени договори с почти всички компании, за да им внедряват продуктите във всеки един лаптоп и повечето настолни компютри... Trend Micro също е един от най-продаваните продукти там, защото са им буквално жълти стотинки продуктите. Един познат американец за тричленното му семейство е взел тройка TMIS $39.90 , рай. Сподели ми, че и доста голяма част от съседите и колегите му също са на него, защото е най-икономично. Това са резултатите за САЩ!

Да повярваме на един конкретен твой познат,който ти бил споделил, или да повярваме на официалните институции и факти.

ПЪРВО

http://en.wikipedia.org/wiki/Symantec

Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) is the largest maker of security software, and the fourth largest software company in the world

ВТОРО

http://www.softwaretop100.org/software-top-100/global-software-top-100-edition-2009

Symantec е на седма позиция сред всички софтуерни компании в света,McAfee на 41,Trend е на 33,Kaspersky на 76.

ESET ми се губи ... Също и Alwil,AVG,AVIRA

ТРЕТО

2ilxzxi.png

Ще се възползвам от мотото на Инженера - Когато числата говорят...

Symantec държи голям пазарен дял, но в САЩ, тъй като там вече се борят три компании и каквото остане, пък макар и малко е за останалите. В световен мащаб е малко по-сложно, защото там са много компании, като там влизат и Kaspersky, Panda, ESET и борбата е по ужесточена.

Борбата е "по ужесточена" или по-ужесточена?

<<< Когато се научиш да пишеш правилно заповявай пак да спориш с фактите

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

Борбата е "по ужесточена" или по-ужесточена?

<<< Когато се научиш да пишеш правилно заповявай пак да спориш с фактите

и се пише Ожесточен :)

а форбс си е американска медия, нормално е да подкрепя американските продукти.

Maniac и още грешки е допуснал - какво да ги правим 16-17 годишните сега? Вместо да изучават граматиката на родния си език - те се интересуват от неща, които още им е рано да осмислят..."По-хубаво си мълчи, мен ми е ясно, че ти е ниско нивото - ама ми затвърдяваш мнението, все повече и повече." Добавих тире и запетайка - обаче е по-добре такива "мнения" въобще да не се пишат, защото се излага авторът им. Поздрави

форбс си е американска медия, нормално е да подкрепя американските продукти.

Forbes не подкрепя никого,просто изнася факти,данни.

Имаш предвид да се посмеем на теб специалисте? С удоволствие!

Аз никога не съм твърдял, че съм специалист за разлика от теб!

Да повярваме на един конкретен твой познат,който ти бил споделил, или да повярваме на официалните институции и факти.

Погледни какви са им цените, какво има да вярваш?! И какви са тези институции от нещата предоставени от теб, единствено Forbes, могат да бъдат достоверен източник, другите....

ПЪРВО

http://en.wikipedia.org/wiki/Symantec

Symantec Corporation (NASDAQ: SYMC) is the largest maker of security software

А, добър ден! Като се има предвид, че е основана 1982, повече няма какво да кажа.... Другите са след 1990, нормално.

ВТОРО

http://www.softwaretop100.org/software-top-100/global-software-top-100-edition-2009

Symantec е на седма позиция сред всички софтуерни компании в света,McAfee на 41,Trend е на 33,Kaspersky на 76.

ESET ми се губи ... Също и Alwil,AVG,AVIRA

Тези за пръв път ги чувам! Не мога да ги имам за достоверен източник!

ТРЕТО

2ilxzxi.png

По-добре линк!

Ще се възползвам от мотото на Инженера - когато числата говорят...

Аз ще се възползвам от моето мото: "Когато The_final_countdown ти дава снимка, поискаи му линк!". Не че нещо ама нали знаеш, нещо ми е писнало да ме лъжеш. Много ти се отдава лъженето обаче виж да запишеш някакво висше...... можеш да станеш български политик?! Някой ден, можеш да се усъвършенстваш до нивото на царя, защото имаш доста добър потенциал!

Аз никога не съм твърдял, че съм специалист за разлика от теб!

Погледни какви са им цените, какво има да вярваш?! И какви са тези институции от нещата предоставени от теб, единствено Forbes, могат да бъдат достоверен източник, другите....

Нали NOD32 не е 36 лева или 4.80 на месец?

Много си зле с материята-Wikipedia,Forbes ако не са източници,здраве да е.

Тези за пръв път ги чувам! Не мога да ги имам за достоверен източник!

Говори лошо единствено и само са теб самия.Това,че за пръв път ги чуваш си е твой проблем,момченце!

Аз ще се възползвам от моето мото: "Когато The_final_countdown ти дава снимка, поискаи му линк!". Не че нещо ама нали знаеш, нещо ми е писнало да ме лъжеш.

http://www.forbes.com/2008/12/11/virus-filter-avira-tech-security-cx_ag_1211virus_slide_5.html?thisSpeed=15000

Много ти се отдава лъженето обаче виж да запишеш някакво висше...... можеш да станеш български политик?!

Аз,за разлика от теб,вече имам висше образование.

Някой ден, можеш да се усъвършенстваш до нивото на царя, защото имаш доста добър потенциал!

Няма 18г,но добре слуша мама и татко какво говорят.Или пък леля Ани Салич?

Моята грешка е свързана с бързо писане,докато твоята е от незнание.Погледни и пунктуацията си.

И да отбележа,че с неграмотни малолетни няма да споря повече.Не си ми нито на годините,нито на нивото.Ако искаш хвърляй камъни по Symantec,само че няма да им направиш нищо-те пак ще бъдат лидер на пазара.Ф-А-К-Т.Това се отнася за всички големи-Kaspersky,Panda и други

Редактирано от The_final_countdown (преглед на промените)

От тестовете които правих вчера,с ваша помощ разбира се(за което съм ви благодарен)достигнах до извода,който е 100% истина.

Всеки един файл който се тегли за първи път,и попада в компютър с Нортън се счита за враждебен и веднага бива изтрит до като не си изгради

репутация.Вие бяхте първите в интернет пространството които теглихте тези файлове;)и така Нортън най сетне намери верния път с новия зловреден код;)

файлове без доказана репутация нямат шанс за оцеляване,в компютри с Нортън приветствам тази идея и всички нововъведения на индийците.

Който не му допада новия агресивен Нортън просто да си смени антивирусния софтуер.Поздрави

файлове без доказана репутация нямат шанс за оцеляване,в компютри с Нортън приветствам тази идея и всички нововъведения на индийците

Имам два въпроса:

1. Как и кой определя т.н. "репутацията"

2. Разумно ли е, според теб, ако срещнеш непознат човек на улицата, да считаш, че той е престъпник?

Имам два въпроса:

1. Как и кой определя т.н. "репутацията"

2. Разумно ли е, според теб, ако срещнеш непознат човек на улицата, да считаш, че той е престъпник?

Репутацията се създава от специалисти на нортън,има специален отдел който се занимава с Облака.

Това е единствения начин да се надбяга зловредния код,преди да се качиш на самолет проверяват ли те за метални предмети?

От къде си сигурен този непознат човек който си срещнал на улицата,дали не е лежал за тройно убийство?

Ще бъдеш сигурен като го провериш:)Това и прави Нортън проверява и тогава разрешава!!!Край на разпасаните луди хакери който си пробутват

творенията,стига толкова" Бастааа " ;0

http://www.skatafka.com/download.php?file=99f3514d7cfbd735da06f54bad616d2a Twister увреждал архиватора - не би го направил безпричинно. Азиатецът още не го лови - изпратих му го. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

http://www.skatafka.com/download.php?file=99f3514d7cfbd735da06f54bad616d2a Twister увреждал архиватора - не би го направил безпричинно. Азиатецът още не го лови - изпратих му го. Поздрави

Нортон не откри нищо.

hттp://hotfile.com/dl/25584313/8cebd5c/setup.EXE.html

За Инженера enjoy :rolleyes:

За Инженера enjoy :)

И тук Нортон не откри нищо. http://www.virustotal.com/analisis/a65b11124a44948609c5b9640d3681dfcd9831049abffd362996936ea16ca5f7-1264351553

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

"Downloading setup.EXE | 1.8Mb

Вие достигнахте вашия лимит за един час." Не желая да ставам привилигерован потребител или да чакам 15 минути - свършиха ли безплатните възможности?

Само Касперски има претенции към файла, и до колкото виждам, го засича с дефиниция!

Virus Total 1/41

Само Касперски има претенции към файла, и до колкото виждам, го засича с дефиниция!

Virus Total 1/41

Много бърза реакция евала на Касперски!!!

Тия момчета от Касперски направо ми скриха писалката,как успяха за няколко часа и дефиниция да извадят евала.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.