Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Висока t

Featured Replies

Intel Pentium 4 541, 3200 MHz (16 x 200)

Гледам че процесора ми не пада под 50 градуса и като гледах теми , това май - не е добре ... Единственото нещо с което не се занимавам е да си ръчкам ПС , повече гледам photoshopa и от скоро php .... Този компютър понякога даже блокира и трябва да се рестартира и да се остави изгасен около 10 минути и работи пак ... Мислех си че ще можете да ми помогнете да оправя този проблем ?

• Автор

От вътре не знам какво значи ... Свалям съм капака и съм духал с компресор :D ... Друго чистено не му правя ....

Самият проц си грее по принцип повече. Трябва да се издуха и изчисти радиатора му, да се види дали перката му се върти добре и дава добър поток. Добре е да огледа и цялата машинка и да се почисти от прахоляк включая цялата кутия и захранването. На пръв поглед виновникът е прегряване. Ако няма допълнителна перка и ти се намира някоя под ръка я сложи отзад. Почисти го и ако няма промяна ще дадем по-умни съвети като изход от положението sad.gif

• Автор

http://img294.imageshack.us/img294/8692/16538589.jpg

Ето и една снимка от общите параметри ... Де да знам смятам , че е чист ... ако трябва му сложа една перка или де да знам точно :D

Разбира се, че във всички случаи е добре да провериш вентилаторите за космалаци, но 50 градуса е напълно в рамките на нормалното, не му мисли.

• Автор

Тогава от какво може да се е получавал този проблем ... Гледам вече го няма няколко дена .... Но хванах и направих всичко което можеше да се намери във форума ... Чисти , мазах , ръчках и май станааа , но както всяко нещо и ПС си трябва подръжка , не само както го експлоатиръм в момента :D

Като начало провери дали въртят (и как) всички възможни вентилатори, особено този на процесора.

Тогава от какво може да се е получавал този проблем ... Гледам вече го няма няколко дена .... Но хванах и направих всичко което можеше да се намери във форума ... Чисти , мазах , ръчках и май станааа , но както всяко нещо и ПС си трябва подръжка , не само както го експлоатиръм в момента wink.gif

Ако си сигурен, че всичко е почистено то тогава следващата стъпка е да се смени захранването. Все пак има компонент, който след натоварване отказва, нали ? Не съм сигурен колко добро е чистенето и затова ти предлагам тази стъпка ?

Не се бой,имал съ м същия процесор и с ArcticCoolingFreezer7 Pro охладител, си държеше същите температури и така 4 години.Сега даже още бачка на компютъра на един приятел.Печкумите издържат доста на топлина...

• Автор

http://www.mypicx.com/01122010/ad/

Та ето най - накрая можах да го снимам този екран ... Вече не става да се преинсталира ХР , защото стига някъде на последните 20 минути от финализацията и показва този екран ... К'ва го правя ?

Та ето най - накрая можах да го снимам този екран ... Вече не става да се преинсталира ХР , защото стига някъде на последните 20 минути от финализацията и показва този екран ... К'ва го правя ?

Аз имах такъв проблем и се оказаха високите температури почистих го сложих термопаста и се оправи :(

• Автор

То няма една прашинка в него ... Къде к'во да му изчистя по - точно ? ...

И аз искам да знам, къде се чисти и къде се слага термопастата?

• Автор

Аз даже не знам къде се слага тази термопластта ? Или да не звучо смешно там както му е името ...

Термопастата се слага върху капачката на процесора или кристала ако нямя капачка лесное ама цапа :(не се притеснявай не грее много преди имах един Duron можеше кафе да си свариш на него Не праветe това вкъщи

Редактирано от jericho891 (преглед на промените)

Ето за термопастата http://www.computers.bg/profilaktika_na_sistemata__zamqna_na_termopasta.html

Мисля , че тази грешка , която ти дава при инсталиране на уиндоуса не е от прегряване :question:

Къде къде точно се слага тая термопаста?? Снимка?

Кодът на грешката показва повреден чип в паметта или повреда в контролера на харддиска. Възможно е и наличието на лош сектор в харда, на мястото на виртуалната памет. Обяснението накратко е , че поисканата информация не може да бъде заредена от виртуалната памет в паметта.

И аз искам да знам, къде се чисти и къде се слага термопастата?

В сервиза момчета, в сервиза! Не е като да си измиеш зъбките с паста и четка!

В сервиза момчета, в сервиза! Не е като да си измиеш зъбките с паста и четка!

Това, че ти не знаеш или те мързи, мен не ме засяга :magnifier:

Това, че ти не знаеш или те мързи, мен не ме засяга :whist:

То мен също не ме засяга, че ти ще си изгориш процесорчето, ама зададе въпрос, на който знаех отговора, че затова отговорих! А иначе давам гласа си за трудолюбивите и ученолюбивите! :nono:

Аз се опитах да им подскажа, дадох линк към клипче където е показано къде какво се маже.

:)

Много е трудно и сложно да се използва търсачката.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.