Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гръмнаха Боби Цанков

Featured Replies

Има поговорки за това "Да би мирно седяло,не би чудо видяло" и "Каквото почукало,такова се обадило".

Какъвто и да е бил,жалко за човека. sad.gif

Сам си е избрал да върви по пътя на Георги Стоев.

Редактирано от safiray (преглед на промените)

На мен това щеше да ми е интересно, ако вярвах в справедливост, в правосъдие, в полиция или в дядо Коледа, примерно...

Но на този етап, дори това не ме вълнува. Предполагам, че след известно време, ще хванат някой мухльо /дето има да изкупва много грехове - но не и истинския виновник / и ще съобщят по всички медии, че са заловили убиеща на Боби Цанков. Така ще си имаме хепи енд, до следващия показен разстрел.

Ако всички Българи, бяха като теб, не знам как още имаме България!

Тези неща съществуват , драго момиче , но само в сърцата на някой , да кажем на чистите хора , които нямат страх и които гледат на света по друг начин . Може би това липсва на страната ни , на нацията ни.

Днес следобеда по Канал 3 се включи частен детектив, Марин Маринов, който каза, че Боби Цанков бил лъжец и всичко си измислял :blink:

И понеже съм попадала на част от писанията на Цанков, чудя се как се измисля съдържание на документ с гриф "Строго секретно" :huh:

И логичният въпрос е, за лъжи ли са го застреляли :blink:

много показателно е как веднага група хора се опитват да насочат общественото мнение далеч от идеята че е убит заради писанията му.

ако бях полицай веднага щях да привикам и разпитам именно тези хора - напр. частен детектив, Марин Маринов!!

защото опитите да умаловажи казаното от Боби Цанков сами по себе си са подозрителни.

уж му бил приятел а го изкара пълен лъжец! никой приятел не бил хулил така наскоро починал, и то по собствена инициатива!

това е указание че Марин Маринов е свързан с убийците!

Ама и заглавието си го бива...

Те и по вестниците подобни заглавия притурват :>

За съжаление в нашата държава е така тръби се простотията,пошлостта от там някъде идва и негативизма.

Не че и в САЩ не е така ама там ако те сбарат да прекрачиш закона по-добре си плюй на петите там няма тън мън ако те признаят за виновен затвора ти е вързан гаранция може и да ти позволят, ако съумееш да платиш над 100 000$ мин. иначе за милиони се съдят особено големите корпорации.

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Никой не го гръмват без да си го е заслужил.Човека си е бил измамник,предал е хора които са му били близки според самия него.Знаете кои хора.Имало е доста атентати срещу него

Дори трябваше и по-рано да го гръмнат

Ако всички Българи, бяха като теб, не знам как още имаме България!

Тези неща съществуват , драго момиче , но само в сърцата на някой , да кажем на чистите хора , които нямат страх и които гледат на света по друг начин . Може би това липсва на страната ни , на нацията ни.

Слезни на земята и се осъзнай че живееш в най-шибаната и подкупна държава.Момичето е много право.Както тя,аз и много други българи сме реалисти,а не като теб заблуден патриот

Заради такива като тебе дето продължават да гласуват за едни и същи"пожарникари" и си казват то нещата ще се оправят сме на този хал.

За Георги Стоев ми беше жал, ама този си беше боклук отвсякъде, не ме чакайте да скърбя за него.

На същото мнение съм.

И не вярвам да е заради някакви "разкрития' дето е направил по страниците на жълти вестничета или при Венета Райкова.Най-вероятно на някого му е писнало от наглостта му.

Чудя се обаче сега дали ще има някой , който да потърси отговорност от съдията, пуснал преди няколко седмици човека, който го е заплащил с убийство, срещу "гаранция' от 1000 лв. :cheers:

Това ами е най-чудното : Боби Цнков отива в съда и казва : "Саки ме заплашва, че ще ме убие" .Полицията си върши работа - прибира Саки и се води дело.На делото Саки е пуснат под гаранция от 1000 лв.Това означава, че съдията му е повярвал, че Боби Цанков няма да бъде убит - нали така ?

Да, ама сега е убит.

А сега де.

Кой ще потърси отговорност от съдията за това, че го е пуснал ?

Примерът е аналогичен на това при мен да дойде човек с оплаквания от болки в сърцето, аз да го прегледам и да му кажа : "няма ти нищо", след това да го пусна в къщи, а той след 2 часа да умре от инфаркт.

Кажете ми - кой ще носи отговорност ?!

А може да е сгазил лука много по-рано.Ама е трябвало по някакъв начин да си върнат парите тия, които са му ги дали.Сега новата му книга ще се разграби като топъл хляб, понеже всички ще са убедени че всичко вътре е истина, щом са го гръмнали заради тия разкрития.Най вероятно е по ценен мъртъв, отколкото жив.Сигурно и с Жоро Стоев схемата е била същата.

Как посмъртно Боби Цанков стана журналист

В часовете след убийството на Боби Цанков медиите се лутаха в това какъв точно е той, обобщава "Капитал"

Не ни разбирайте погрешно - не мислим, че журналистиката е елитарно занимание и не, не сме завистливи към постиженията на другите ни колеги.

Съжаляваме за убийството на Боби Цанков, защото сме убедени, че конфликтите трябва да се решават по законен път и че правото на живот е неприкосновено.

В часовете след убийството на Боби Цанков медиите се лутаха в това какъв точно е той. "Новинар" писа за радиодетето Цанков (родителите му работят в БНР и той е израснал там); "Стандарт" се луташе между журналист и класическото "скандалния водещ", а "24 часа" предпочете да заложи на по-неутралното "хроникьор на мафията".

Издателят на Цанков Мартин Радославов заяви, че вестник "Уикенд" (където Боби Цанков публикуваше истории със съмнителна достоверност и съдържащи явно неверни факти) ще спре да публикува "криминални" разследвания.

Истината е, че Боби Цанков е преди всичко измамник (с няколко влезли в сила осъдителни присъди), който е работил като радио- и телевизионен водещ, като престоят му в медиите се свързва най-вече с близо 70-те подадени срещу него жалби.

Ето защо е повече от нелепо той да бъде определян като журналист, а публикациите и книгата му - като журналистическо разследване.

"Всъщност Цанков умря от името си. Наричаха го скандален журналист, без да е написал нито една статия, без да е направил нито един материал. Работата му беше да се сдушава с притежатели на малки медии и да прави игрите на късмета, за да лови балъци.

"Странното обаче е, че убийството на Цанков беше едва ли не приравнено с посегателство срещу свободното слово от иначе сериозни западни издания.

Така например "Интернешънъл хералд трибюн" го нарече "изтъкнат български радиожурналист"; По-далеч отива "Уошингтън поуст" (в интерес на истината, цитирайки кореспондента на АП Веселин Тошков), който определя Цанков като "изтъкнат криминален репортер".

Обяснението ни дава Георги Лозанов, цитиран от агенция "Фокус": "Чуждите медии бяха заблудени за убийството на Боби Цанков поне по три причини.

Първо, тъй като сенчестият свят у нас е скрит, чуждите медии са видели само публичната страна на нещата...

Второ, особено в развитите държави, смесването на роля "престъпник-журналист" е немислимо и чуждо на самата представа за професията и не се допуска. Няма кой да го подозира това.

И трето, България поначало няма добра репутация като място, което защитава журналистите и свободата на словото. Ако имахме собствена разследваща журналистика, която да дава резултати, тя ще изчисти името и ще даде стойност и репутация на България, а освен това ще пресече пътя на самозванците, които искат да заместят реалната разследваща журналистика, какъвто е случаят.

Изт.Вести бг

Човекът имал незнамси колко условни присъди- е това би било смешно , ако не беше тъжно :)

Ако беше в затвора , където му е било мястото щеше да си е жив и здрав, обаче май панделата също е за привилигировани, т е за по- едрите риби

• 2 седмици по-късно...

Килърите на Боби Цанков били от наша западна съседка

“Убийците на Боби Цанков са поръчани от наша западна съседка. Извършили са екзекуцията хладнокръвно и без всякакво притеснение. Много странно е, че сред ранените е бившият шофьор и служител на Златко Баретата - Куция, да не говорим за другия.” Това обяви сензационно пред БЛИЦ Цвятко Цветков. Бившият зам.-шеф на Шесто, главен секретар на на МВР в кабинета Виденов и шеф на отдел “Сигурност” към Позитано разви своя версия за убийството на радиоводещия:

“Ако се опрем на фактите, явно с убийството на Боби Цанков е бързано. Просто няма логика нормално поръчково убийство да се извърши по този начин в центъра на София, защото това крие много рискове. Килърите и помощниците им биха могли да бъдат засечени случайно от много други фактори. Вероятността е прекалено голяма”, убеден е Цвятко Цветков.

Според него Боби Цанков е използван от службите.

“Бил е като инструмент за пускане на информациия от страна на тези, които са контактували с него. Дали чрез някаква зависимост от тях или използвайки неговия характер, няма значение. Боби обичаше да се дуе и прави на велик и някои са му пускали изгодна за тях информация. Тоест, той е използван като пощенска кутия, през която е пускана изгодна информация от някои среди в ъндърграунда към други с цел манипулациия, противопоставяне и съответно наблюдение спрямо реакциите на манипулираните и т.н. Тук не изключвам, този вид “експлоатация” да е била както от страна на ъндърграуанда, така и от самите служби. Това се прави в цял свят. Ясно е, че Боби Цанков не е бил годен за класически агент, но последният вариант е много възможен.

В рамките на самиия ъндърграунд в последните дни балонът Цанков с медийните му изяви, както и от издателите му бе надут до пръсване. Нормално е в някои хора от подземието да се създаде усещането, че той има кой знае каква информация и заплахата да я разкрие може да ги застраши, затова от тази гледна точка убийството му е вид профилактика, а същевременно и предупреждение към тези, които са тръгнали или може да тръгнат по стъпките му”, твърди Цвятко Цветков:

“Според мен ключът към ликвидирането му е в изцепките му, разговорите в тесен кръг и т.н., които скоро стават обществено достояние какво ще последва във втората и третата му книга. Дори и един нищожен процент истина да има, защото очевидно огромната част са измислици, съответните хора са преценили, че той трябва да бъде ликвидиран преди излизането им. И знаете ли защо? Защото едно е да белетризираш в една книга и да не ти пука, понеже засегнатите никога няма да тръгнат да те съдят. След последните събития обаче съвсем друго е предположението, особено в тази обстановка, че след като излезе писанието, от съответните служби ще те привикат и ще почнат да те “разфасоват” - я да видим сега тоя за който пишеш, кой е, къде си се срещал с него, как, по какъв повод, какво точно сте си говорили, какво си чул и пр. Това е съвсем различно. Става опасно, колкото и да се манипулиран от надземието или подземието. Просто за разлика от Христо Калчев, Боби Цанков е сбъркал времето.

Така че за мен ключът към убийството е панически страх не толкова от бъдещите му писания, колкото от бъдещото му привикване, където трябва. Анонсите му в прокуратурата за сътрудничество са нещо съвсем различно от разследването по каналния ред в следствието. Така, че за мен с медийните си изяви в последните дни преди убийството си Боби Цанков изплаши много хора, може би прекалено, но такива са правилата на играта. Застраховка и куршум от едната страна и никаква застраховка срещу куршум по отношение на такива като Боби Цанков от страна на другите - службите. Така е по цял свят.”

Източник: БЛИЦ

• 4 месеца по-късно...

Жената на Боби Цанков роди момиче

_____________________.jpg

Пет месеца след бруталния разстрел на скандалния радиоводещ Боби Цанков съпругата му Юлия роди момиче.

Малката ще носи името на майка си, това са съобщили пред Frognews.bg от лекарския екип, осъществил раждането. И двете дами се чувстват добре, уверили лекарите.

Боби Цанков не можа да дочака щастливия миг.

На 5 януари, когато съпругата му беше бременна в петия месец, дъжд от куршуми го покоси на място във входа на кооперация на столичния булевард „Стамболийски". Като поръчители на атентата бяха заподозрени и по-късно арестувани ромският бос Сако и братята Маргини.

slava.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.