Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп за до 1000 лв.

Featured Replies

Здравейте. За много години на всички. Аз сега се нуйдая от млако помощ и мисля че тук ще ми я дадете най-добре. Значи трябва ми лаптоп до 1000 лв - не повече. Ще го взимаме за баща ми за да има какво да прави докато е на кораб. Аз разглеждах доста но искам и чуждо мнение. За сега съм се спрял на 2 - този и този. Технополския си върви с чанта и мичка за това май той ми е по присърце. Вйе какво ще кажете?

в техномаркета по бива - ако се играят игри. обаче и двата са с амд процесори и на батерия няма да карат дълго. отделно HP за 1000лв е просто некачествен боклук...

от MSI трябва да се бяга далече (ама много далече...)

За възрастен човек по-добре седемнайсет инча. Ето моята тема, много сходна с твоята.

от 17" почват куфарите... то като е 5кг вече не е лаптоп - в каква раница ще се носи... ак47 тежи по малко...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

от 17" почват куфарите... то като е 5кг вече не е лаптоп - в каква раница ще се носи... ак47 тежи по малко...

Ок, купи на прадядо си нетбукче по тая логика. "На всяка манджа - мерудия" си! Не четеш ли, че човекът иска лаптоп за баща си?

А съм сигурен, че АК-47 си виждал само по филмите.

Опитвам се да помогна на пича, ама "старата свекърва" the Professor не пропусна да се изсере и тук.

• Автор

Седемнайсет инча найстина не бих искал, тъй като човека и така си има достатъчно багаж, не смятам да прибавям и оргомна чанта. 15.6 си е добре. На комира ми харесва видеото и процесора, от към рам ми идва някак си малко 2гб, особено на 800 херца, а и главната идея е повече хард- за повече филми и музика, микрофон и държаща се добре камера, 15.6 инчов дисплей едва ли е толкова къорав че да не се справи с 40 санта и в общи линий е това. Някакви други предложения?

1..Ако можеш да се отпуснеш до ~1200 лв ТОВА няма конкуренция за парите си.

2.Ако ли не - още един глас за Acer-a на @azcompira

Редактирано от novamen (преглед на промените)

Тъй като баща ти едва ли ще играе на някакви съвременни игри изисвкащи повече хардуерна мощ, аз препоръчвам да вземете нещо с вградено видео и по слабичък процесор, но да е по-читава марка. И без това предимно филми ще се гледат на тоя лаптоп. Тва ейсъри, фуджицу за мен не са надежни лаптопи.

Ето едно прилично предложение http://pcstore.bg/laptopi/asus/ASUS_K50IJ_SX239L_/

Asus-a ли е по-надежната марка? :angry: ХА ХА ХА ХА ........

Без думи! :)

По-надежните марки не струват 1000 лв. :nono:

Няма да ти препоръчвам марки и модели,но предвид мястото където ще се използва мисля,че трябва да наблегнеш на здрав и устойчив откъм разливане на течности корпус...Не знам дали тези приоритети ще успееш да ги вместиш в бюджета,но аз бих се ръководил от тях.

Успех!

Asus-a ли е по-надежната марка? :angry: ХА ХА ХА ХА ........

Без думи! :)

По-надежните марки не струват 1000 лв. :nono:

Ми аз съм с математическо мислене и вярвам на статистиката като например тази - http://kaldata.com/article-15033.html Отделно имам и лични наблюдения, които не са далеч от тази статистика. Асус при всички положения е по-надежден от ейсър!

При този делл, с това вградено видео, не можеш да играеш никакви нови игри. Бих ти препоръчал 3-асуса с отделни видео карти и интелски процесори.

И клавиатурата на този делл, е много плаваща, преди да го купиш го виж, напиши 10-реда и само заради нея ще се откажеш, това е най-евтината сглобка н делл, и най-некачествената според мен.

http://satcom-bg.com/store/asus-k50insx147l-156t4300-p-514.html

http://satcom-bg.com/store/asus-k50insx055l-156t5900-p-513.html

http://satcom-bg.com/store/asus-k50insx149l-156t6600-p-515.html

Късмет с избора.

Аз давам глас за ASUS, гради се на лични впечатления !

Предлагам ти този :ЦЪК или нещо подобно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.