Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при свалянето от bananaBG и arenabg

Featured Replies

Имам проблем при свалянето от bananaBG.com. Работя с uTorrent 1.8.2. Когато кликна върху заглавието на филма се отваря диалог бокс с въпроси дли искам да отворя utorrent или да съхраня името на филма в директория. В този диалог бокс някъде в името на филма винаги има добавено "[1]", въпреки че директорията в която ще свалям е празна. След като отговоря да отвори uTorrent винаги излиза съобщение, че не е намерен файл с таков име.

Също имам проблем със свалянето от 0.######. Тук нищо не се променя в името на торрента, но не започва да се сваля нищо, независимо че има десетки seeders and leechers.

Без да променям нищо в настройките на Windows and uTorrent мога да свалям без проблеми от Masters-TB, MySite-bg.

Ако нйакой знае как да отстраня този проблем, моля помогнете.

Благодаря предварително

проблема ти е в браузъра (слага ти 1 щото е internet explorer и вече веднъж си свалил файла в директорията с кеша на браузъра...) - сейфай файла и тогаз кликвай на него..., не в торент клиента... (виж също имаш ли място в c:\)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Благодаря професоре. Излезе прав. И по двата начина работи, имам преджид като запазя името и дабъл кликна върху него или като ползувам друг browser. Само не ми е ясно, защо със същите IE и utorrent и в същата дирецтория мога да свалям от друг site, от bananabg не може.

А имаш ли мнение по въпроса с arenabg.

Благодаря професоре. Излезе прав. И по двата начина работи, имам преджид като запазя името и дабъл кликна върху него или като ползувам друг browser. Само не ми е ясно, защо със същите IE и utorrent и в същата дирецтория мога да свалям от друг site, от bananabg не може.

А имаш ли мнение по въпроса с arenabg.

що не настроиш браузъра да си изпразва темпа си след затваряне > empty temporary internet files. а може и да е от някаква настройка на секюрити - с какъв windows си - виста и 7 май имат настроена политика, да не се стартират работи от temporary internet files (то и на xp може да се направи)...

а какъв е проблема с арената?

ако ти дава червена стрелка на доло,трябва да влезеш във акаунта си във банана бг и да обновиш профила си

стъпките са-влизаш в банана кликаш на снимката си и най от доло има квадратче обнови,кликаш там и си готов

• Автор

що не настроиш браузъра да си изпразва темпа си след затваряне > empty temporary internet files. а може и да е от някаква настройка на секюрити - с какъв windows си - виста и 7 май имат настроена политика, да не се стартират работи от temporary internet files (то и на xp може да се направи)...

а какъв е проблема с арената?

Аз съм с XP, но от Masters-TB свалям без проблеми и без промяна в настройките, това е интересното.

С 0.###### проблема е следният:

Кликвам заглавието на торрента за сваляне и се отваря диалог бокс дали искам да го отворя с торрент клиента ( utorrent 1.8.5 ). Торрента има десетки сеедери и леечери. Аз отварям торрент клиента и му казвам да свали всички файлове. След това отварям торрент клиента и той показва че свалянето започва и показва че има 0(0) сеедс и 0(0) пеерс. След което иконката за даунлоадване става червена и няма значение колко дълго ще го оставя така никога не тръгва.

Ако някой знае как да отстраня проблема ще му бъда благодарен.

Благодаря предварително.

Аз съм с XP, но от Masters-TB свалям без проблеми и без промяна в настройките, това е интересното.

С 0.###### проблема е следният:

Кликвам заглавието на торрента за сваляне и се отваря диалог бокс дали искам да го отворя с торрент клиента ( utorrent 1.8.5 ). Торрента има десетки сеедери и леечери. Аз отварям торрент клиента и му казвам да свали всички файлове. След това отварям торрент клиента и той показва че свалянето започва и показва че има 0(0) сеедс и 0(0) пеерс. След което иконката за даунлоадване става червена и няма значение колко дълго ще го оставя така никога не тръгва.

Ако някой знае как да отстраня проблема ще му бъда благодарен.

Благодаря предварително.

Рестартирай клиента.Новите версии на utorrent правят подобни проблеми!

• Автор

ако ти дава червена стрелка на доло,трябва да влезеш във акаунта си във банана бг и да обновиш профила си

стъпките са-влизаш в банана кликаш на снимката си и най от доло има квадратче обнови,кликаш там и си готов

Направих го стъка по стъпка, но не се получава. Проблема е същият. Даже и след рестартиране на цомпа. Благодаря все пак.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.