Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добрите стари игри...

Featured Replies

Предполагам, че всеки е играл на атари преди, изтеглих си оня ден емулатор от замунда с много игри за атари! Много се зарадвах, защото отдавна не бях се сещал за тях, играх някой от любимите ми на времето-дори и да са много стари с удоволствие играх на някой от тях, защото са класика-ако искате и вие си изтеглете и се върнете малко назад-игри като bomberman, battle city(по известна като `танковете`),имаше една с едно пингвинче дето прескача едни дупки-забравих как се казва, аз играех много навремето игри като duck hunt, с едни мотори, adventure islands(нещо като марио), попай моряка,марио естествено, цирка-дето прескачаш едни огнени кръгове, също така едни коли дето карат по една магистрала,имаше и едни спортни игри с надбягване с препядствия или нещо подобно,Dr.Mario също много играех и като си изтеглих този емулатор и намерих всички тези игри и много се кефих-може да ви звуча малко тъпо, но е така!Споделете кои са ви били любимите игри навремето? Цялото семейство сме играли като имахме атари-всеки от нас си имаше любими игри и имам много хубави спомени от миналия век-хубаво е, че са направили емулатор за да могат да се играят на компютър, но като чели не е същото-с джойстика си е друго!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Оле, Контра... Оле смазвал съм се на Контра... Олееееееее...

И на Марио... За каде сме без марио...

Предполагам, че всеки е играл на атари преди, изтеглих си оня ден емулатор от замунда с много игри за атари! Много се зарадвах, защото отдавна не бях се сещал за тях, играх някой от любимите ми на времето-дори и да са много стари с удоволствие играх на някой от тях, защото са класика-ако искате и вие си изтеглете и се върнете малко назад-игри като bomberman, battle city(по известна като `танковете`),имаше една с едно пингвинче дето прескача едни дупки-забравих как се казва, аз играех много навремето игри като duck hunt, с едни мотори, adventure islands(нещо като марио), попай моряка,марио естествено, цирка-дето прескачаш едни огнени кръгове, също така едни коли дето карат по една магистрала,имаше и едни спортни игри с надбягване с препядствия или нещо подобно,Dr.Mario също много играех и като си изтеглих този емулатор и намерих всички тези игри и много се кефих-може да ви звуча малко тъпо, но е така!Споделете кои са ви били любимите игри навремето? Цялото семейство сме играли като имахме атари-всеки от нас си имаше любими игри и имам много хубави спомени от миналия век-хубаво е, че са направили емулатор за да могат да се играят на компютър, но като чели не е същото-с джойстика си е друго!

Добрите стари игри ... сигурно съм счупил над 10 нинтендота човече :P Най-яките игри си бяха Марио, Олимпийските игри, цирка, duck hunt, имаше една игра , хвърчаха някакви чинии и трявваше да ги гърмиш с пистолета, после ти излизаха полицаи , добри хора и бандити, трябваше да се уцелят бандитите.Спомням си също имаше една игра , където си синя нинджа и хвърляш някакви звездички , накрая спасяваше някаква принцеса ..А Любимата ми игра беше с 3 героя , мисля , че се казваха Cody , Gay и Hunger , избираш си един от тримата и почваш да раздаваш юмруци на улицата , накрая на всеки рунд си имаше БОС.Бих искал пак да ги играя тея игри :D

Редактирано от pen7agram (преглед на промените)

...А Любимата ми игра беше с 3 героя , мисля , че се казваха Cody , Gay и Hunger , избираш си един от тримата и почваш да раздаваш юмруци на улицата , накрая на всеки рунд си имаше БОС....

То тия бяха най-яките. От рода на "Кадилаци и динозаври" и "The punisher". Имаше и нек'ва нелоша с Питър Пан.

Първия Волфенщайн е свестен!

На първия Волф, така и не разбрахме кода за всички оръжия и макс кръв, затова го пускахме с едновременно натискане на копчета по клавиатурата с две ръце :)

На първия Волф, така и не разбрахме кода за всички оръжия и макс кръв, затова го пускахме с едновременно натискане на копчета по клавиатурата с две ръце :baby:

с хакове нищо нестава...Иначе неповторима е марио :baby:

Олеле помна ,че преди със фр-тата играехме нон-стоп teenage mutant ninja 3 the manhattan project.Направо се смазвахме.Също и контра,супер марио и batman return of the joker(която за съжаление изгубих)

тез игри бяха яки ама сега никой не ги играе липсват ми цирка марио купето и патките и още други ама вече почват да ги заместват по-нови и зашотва тези игри вече не се играя sad.gif;):rolleyes::eek:

Всъщност как успя да ги подкараш ,защото при мен няма файл за стартиране...Ако е с емулатор от такова не разбирам и ако може да ми дадеш някакъв съвет ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.