Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Автоматично стартиране на Windows Fiewall/Internet connection Sharing

Featured Replies

Проблема ми е такъв, че сървиза Windows Fireall/Internet Connection Sharing не се стартира автоматично - зададено му е стартирането да е Automatic! В Event Viewer - System се вижда грешка в момента на пускането и тя е ipnathlp - event ID: 32006:

The Internet Connection Sharing service could not start because another process has taken control of the kernel-mode translation module. This may occur when the Connection Sharing component has been installed in the Routing and Remote Access Manager. If this is the case, please remove the Connection Sharing component and restart the Internet Connection Sharing service.

Не мога да разбера кой е този друг процес, който прави проблеми! Пробвах със System Restore, но пак не се получава. Когато от Control Panel се опитам да отворя Windows Firewall ми казва, че сървиза не е стартиран и искам ли да го пусна (не мога да цитирам точно, тъй като не съм пред компютъра) и като му посоча YES и сървиса си се стартира без проблеми! Нямам никакви идеи! Пробвах да спра всички излишни неща - деинсталирах антивирусната, но пак е същото!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• Автор

ХМ! Ще го пробвам, но мисля, че няма общо с моя проблем. Моя сървиз си го има в services.msc!

• Автор

Значи не се получи по предложения вариант! Продължава да не си се стартира и да си излиза горе-посочената грешка! Като допълнение ще кажа, че виждам още една грешка във Event viewr-а:

Source: Service Control Manager

Event ID: 7023

The Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service terminated with the following error:

Unspecified error

Значи не се получи по предложения вариант! Продължава да не си се стартира и да си излиза горе-посочената грешка! Като допълнение ще кажа, че виждам още една грешка във Event viewr-а:

Проверете системата за бацили за всеки случай:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

• Автор

След проведена чистка, проблемът си остана! Благодаря на Maniac за търпението и нервите!

И в другата тема написах, че: посъветваха ме да обърна внимание на service Routing and Remote Access - при мене беше на Автоматично стартиране - когато му дам "Disable" и след рестарт, service Windows Firewall/Internet Connection Sharing се вдига, но въпреки че в Control Panel/Windows Firewall е на ON, долу в system tray-я ми дава съобщение, че нямам вдигнат Firewall!

Имал съм подобен проблем, миналата година и ако не греша се оправи след пускане на автоматичните ъпдейти, но последният път пък когато ги пуснах ми блокираха интернета и трябваше да върна системата, понеже не можех да премахна ъпдейта, който ми спря интернета. :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.