Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Деинсталиране на неправилни драйвери за звук и инсталиране на правилни, как?

Featured Replies

Имам проблем с инсталирането на драйвери за звука на XP. Преди това са инсталирани неправилните драйвери, проблема е че каквото и да направя не мога да инсталирам правилните драйвери.

При деинсталация на неправилните ми иска рестар и след рестарта пак тях намира. Инсталирам правилните директно без деинсталация на старите пак не става.

Какво да направя, за да инсталирам правилните без да се инсталират първо другите? Дано разбрахте за какво става на въпрос, че нещо май не го обясних добре.

Редактирано от sokola13 (преглед на промените)

Имам проблем с инсталирането на драйвери за звука на XP. Преди това са инсталирани неправилните драйвери, проблема е че каквото и да направя не мога да инсталирам правилните драйвери.

При деинсталация на неправилните ми иска рестар и след рестарта пак тях намира. Инсталирам правилните директно без деинсталация на старите пак не става.

Какво да направя, за да инсталирам правилните без да се инсталират първо другите? Дано разбрахте за какво става на въпрос, че нещо май не го обясних добре.

Reаltek, нали ?

При деинсталация на неправилните ми иска рестар и след рестарта пак тях намира.

Ами значи не ги деисталираш правилно. Не може нещо да го деинсталираш и то да го няма а после пак да се появи от самосебе си.

Щом си ги намира след рестарта и пак си ги слага същите значи драйверите си стоят на мястото и не си ги деинсталирал.

• Автор

Ами значи не ги деисталираш правилно. Не може нещо да го деинсталираш и то да го няма а после пак да се появи от самосебе си.

Щом си ги намира след рестарта и пак си ги слага същите значи драйверите си стоят на мястото и не си ги деинсталирал.

А как е правилното деинсталиране?

След рестарта на компютъра той сам намира, че има устройство, който не е инсталирано, след което си намира и драйверите. В случай са инсталитани АТИ драйвери. А трябва да се Рилтек. Звука е вграден в дъното което е Gigabyte GA-7VT880.

Може ли питащият да даде шот на проблема ?

какво е шот?

Деинсталираш драйвърите, не рестартираш а пускаш Driver Sweeper слагаш отметка на Realtek даваш Clean, следкоето рестарт, натискаш F8 за да влезеш в Safe Mode, не инсталираш нищо пак пускаш Driver Sweeper и Clean, след което рестарт. Като зареди Windows не му даваш да си намери драйвърите сам а пускаш да се инсталира драйвъра който искаш.

• Автор

Мерси, ще пробвам един от вариянтите и ще споделя какво съм направил.

Компютъра е на мой познат и довечера ще го боря.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от pit
2.10 (преглед на промените)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

SOOORRY

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.