Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мp3 пл.+Слушалки Какви?

Featured Replies

Здравейте всички. След като Нокията 5300 отказва да се държи като музикален телефон :) реших да премина на по-удачният вариант-Мп3 пл. Разполагам със около 150 лева, главните ми изисквания са да е издръжлив колкото може повече, за това и нямам претенции, въпреки че не знам колко икономисват пл. със по малки екрани. Към капацитет, може би около 2/4 гб. Нямам нужда от повече. И интересният момент със слушалките. Разглеждал съм модели на AKG http://electronics.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=09037071&cat=3161&shop_id=18 както и http://electronics.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=09037078&cat=3161&shop_id=18 Разглеждал съм е силно казано. Просто по интернет... Аз съм фен на тези малките които ти влизат ухото, но и другите ми допадат. Ако не сте разбра ли до сега, не съм запознат, ама никък със слушалките, не че с пл. е различно. Ами ще съм благодарен ако някой отдели от времето си и помогне. Благодаря предварително. Поздрави. EDIT Тъй тъй след като се разходих назад по форума открих , че този модел би трябвало да не ме разочарова http://www.orderbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=8933 Сега остават само и слушалките. Q. Линка който съм дал Sansa-та е с 2 гб. вградена памет и с до 16 гб външна нали? А от линкчето го доставят само с вградената. Питам защото е написане малко странно заради +-а на модела и 2та гб след това.

Редактирано от parpan (преглед на промените)

Правилно си се ориентирал ,плейъра е 6 . С едни creative ep630 ще заспи. Няма смисъл да ти обяснявам , трябва да се чуе. Аудиотракта на това плейърче е същия като на sansa fuse , който ползвам . Увеличен на макс , ако слушаш дълго , може да те заболи китарата , а звука е без никакви изкривявания. Свири доста добре и с големи(60ом) слушалки , тествал съм с akg к81dj . Успех ;)

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Знаеш ли, преди около 2 години си търсех MP3 player. Отидох в един магазин и си купих ама най-евтиния 4GB който имаха. После си купих батерийки и зарядно за батерийките. До ден днешен смених 5 чифта слушалки... Плеъра върви без грешка... Аз лично имам 3 изисквания: 1. отделна батерия, че ако нещо стане с вградената се вкарвам във филм. Отделната батерия като се изтощи я зареждам пак и готово... 2. на плеъра да има USB конектор, да няма кабели и програми и т.н. Ако се прецака кабела ще трябва да купувам кабели, а драйверите на диска се случва да не работят и айде рови за драйвери в нета. За това като си има букса на самия плеър - включвам в USB-то, кат няма драйвери тръгва веднага... 3. черно-бял малък дисплей... Първо яде по-малко ток, второ и да се прецака дисплея няма да ме е яд, щот нищо особено... Виж ако е голям и цветен... И това бих те посъветвал. За слушалки - не мога да ти помогна. Трябва да ги чуеш как звучат, щото това е важното. За пример, един приятел даде 40лв за слушалки, аз дадох 8лв и звучат еднакво... Разликата е, че моите бяха Mediatech, а неговите на не знам коя си марка там... Та това е...

Не си написал колко си отделил за слушалките, но аз ползвам ultimate ears UE-11 с Cowon S9 32GB и съм много доволен.

• Автор

Благодаря за отговорите. Току що взех сансата. Със слушалките които доидоха заедно със пл., ако се усилят на макс, просто не може да се сложат(прекалено силни) Също така бях приятно изненадан от менюто, много лесна навигация. Докато не го видях на живо не можех да осъзная колко е малък. Само да попитам, аз съм със win7 та сам си намери драйверите и ги инсталира. Не би трябвало да има проблеми с това нали?

Ако си прехвърляш музиката без проблеми и всичко е наред значи няма проблеми... Ако не иска да прехвърля музика или не разпознава плеъра или забива тогава имаш проблеми...

• Автор

Всичко си е ок. Дори и индикатора за батерията работи. Сега освен да си пожелая без авариина работа и да ви благодаря друго не остана ;)

AKG са страхотни слушалки, който и модел да вземеш няма да останеш разочарован. Ползвам мп4 дива и слушалки AKG не дава да се усили повече от половината много - як звук. Аз лично предпочитам моделите които не влизат в ушите.

• 2 седмици по-късно...
  • 7 месеца по-късно...

Та искам да попитам дали някои може да ми даде информация от къде мога да си купя или поръчам тези слушалки Samsung EP-380 .Ако някой знае къде се продават отнасящо се за Шумен и Варна или да ми кажете някой сайт да си поръчам ама предпочитам да не е чуждестранен но споделете каквото може.Търся си точно тези защото ми бяха комплект с плеъра SAMSUNG YP-S3JQB (2GB) и просто за мен звука който изкарват е точно този който търся а пък мойте ги загубих .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.