Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промяна на максималния капацитет на кошчето

Featured Replies

След доста неуспешно браузване из мрежата,попаднах дори и на пост че не е възможно да стане това,а именно:

Искам да променя / надхвърля допустимия капацитет от 10% за дял,или подразбиращите се 3,99гб на кошчето в ХР с настройка от регистъра (нов ключ,или изтриване на стар,или пък само промяна в стойността му).Дали е възможно?Наскоро по погрешка изтрих един файл,който по големина надхвърляше 10-те процента на дяла ми, от който беше изтрит,и логично не можах да го възстановя от кошчето,защото просто беше изтрит перманентно.Опита ми с възстановяващ third-party софтуер,не даде резултат за изтрития файл.Както и да е,свършено е,няма връщане назад.За напред ми се иска, ако по невнимание пак изтрия някой файл по голям от допустимия капацитет на кошчето,да мога да го възстановя от него.Ако знаете метод,много ще съм благодарен.Ако няма начин да се надхвърли размера по мое усмотрение,може ли поне да се зададе подразбиращата се стойност от 3,99 гб като максимум,защото дяла ми С е под 39гб. ,а явно се използва първо стойността от 10% а след това максимума,защото изтритият ми файл беше под 4гб.

Дано има лекарство!

Мерси много в аванс на всички отзовали се.

Редактирано от reminis (преглед на промените)

При мен десен бутон на кошчето Properties и може да се регулира до 100% от размера на дика(може по отделно за всеки диск ).

• Автор

Тези 100% които можеш да избереш със слайдера са всъщност 10 от от цялата сума на дяла.Ако имаш примерно 50 гб дял С,по подразбиране кошчето може да поеме само 5 гб.И ти всъщност като плъзгаш слайдера,избираш колко процента да събира от тези 5гб.Ако го сложиш слайдера на 50% дефакто кошчето ще ти побира до 2,5 гб боклук.

Редактирано от reminis (преглед на промените)

Тези 100% които можеш да избереш със слайдера са всъщност 10 от от цялата сума на дяла.Ако имаш примерно 50 гб дял С,по подразбиране кошчето може да поеме само 5 гб.И ти всъщност като плъзгаш слайдера,избираш колко процента да събира от тези 5гб.Ако го сложиш слайдера на 50% дефакто кошчето ще ти побира до 2,5 гб боклук.

Да, май е така.

П.П. Защо ползваш чуждата думата „слайдер“, а не българската „плъзгач“?

Редактирано от еди (преглед на промените)

• Автор

Да, май е така.

П.П. Защо ползваш чуждата думата „слайдер“, а не българската „плъзгач“?

Неумишлено просто така съм се изразил.Но по важното е дали има отговор на въпроса? :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.