Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The Vampire Diaries - Официална тема

66 гласували потребители

1. 1. Хареса ли ви филмът?

• Да
      86%
      57
    • Не
      7%
      5
    • Не съм го гледал/а още І Нямам мнение
      6%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Едва сега успях да изгледам 15 епизод. Много ми хареса имаше екщън и интересна история за миналото:). А какво да кажа за Илайджа убиват го по няколко пъти – той не умира; измъква сърцата по две наведнъж; обича да хвърля монети/камъни и с една шепа може да срути каквото си иска. Този път обаче Елена излезе най-лошия му кошмар. Иии като за десерт ни запазиха пак най-шокиращото – Кат не само се е измъкнала от гробницата, а първата й работа е била да се намъкне под душа на Деймън. Каквото каже си го постига. Сега отново можем да я видим в действие, а това никога не звучи скучно.

Нямам търпение за следващия епизод! Жалко, че след това пак ще има почивка, но пък после ще си получим финалните епизоди без такава, затова се радвам.

Аз видях в IMDB, че няма дати за другите серии, знае ли колко ше е почивката? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Иначе ми се струва, че пак ще се намери някой да съживи Илайджа...Да, с Катрин винаги е интересно и се кефя, когато Стефан и Деймън я режат

И този го дочакахме ... :ph34r:

Надявам се, че Тайлър няма да изчезне до края на втори сезон :mad:

По форумите пишат, че няма да го има ...

И аз четох, че няма да го има, но пък никога не се знае ;)
  • Отговори 110
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Отново една страхотна серия.Последна преди едномесечната почивка на сериала, която ще ни държи влага до 7 април. (за нещастие) Ето трейлър за 17 епизод:)http://www.youtube.com/watch?v=IF8bUeM_JGU&feature=player_embedded

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

• Автор

Уникална серия, обаче Добрев е изключителна актриса - как само умело играе и Катрин и Елена! Направо поклон пред таланта й ! Аз дополседно се надявах Мат да стане вампир :eek: Ама уви .. И страшно много ме радва това, че режисьорите обръщат повече внимание на душевните преживавяния на личностите, от колкото на физическите! 7 април ........... ще се гръмна. :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Преди малко изгледох 17 епизод. Какво мога да кажа .... серията беше адски силна, за края да не говорим :wors: :wors: ! Заслужаваше си чакането определено ! :cool: Ето трейлъра за 18 епизод:)http://www.youtube.com/watch?v=iT40yIXJ7XY

Ами какво мога да кажа , поредната серия с много изненади които те държат в напрежение през всичките 40 мин и отново един адски интрегуващ край :clap: ... Нямам търпение да стане петък :rolleyes: Ето и трейлър за 19 епизод:

• Автор

Хаха, мале като видях Бони да умира и ревнах :rolleyes: Една от най-добрите серии ... и Деймън като каза на Елена:"Винаги ще избирам теб" ... направооо, много са сладки :clap: Нямам търпение за следващата :clap:

• 2 седмици по-късно...

Аз как си знаех, че ще го събудят Илайджа. И хммм... хич не очаквах Клаус да му е брат. Хибрид....мм...затова е най-силният. Яко. Сега ..ако правилно си изиграят картите.. имат Бони + Илайджа...опасна комбинация. :)

Аз как си знаех, че ще го събудят Илайджа. И хммм... хич не очаквах Клаус да му е брат. Хибрид....мм...затова е най-силният. Яко. Сега ..ако правилно си изиграят картите.. имат Бони + Илайджа...опасна комбинация. :ph34r:

Дам :)

А на мен ми е интересно какво точно е проклятието, което тегне над Клаус :blink: нямам търпение да науча

И дали наистина не може да се убие първороден :huh: Това с кинжала с пепелта, забоден в него, не е точно смърт, а си е един вид замразяване :blink:

На мен ми писна всички да умират и после да се съживяват. Така винаги знаем, че каквото и да се случи нашите герои ще възкръснат, някои пръстен или билка ще ги спаси и т.н. Според мен трябва когато едно се убие едно зло въпросът да приключва и да се появява нещо ново. И щях да забравя- хайде Елена и Деймън да се взимат вече, докога ще ги чакаме? :)

Не е точно така . Имаше и добри образи, появили се макар и за малко, които си отидоха...Лекси, приятелката на стефан, сестратс на Мат, момичето, което се влюби в Деймън, дето им разкри за двойника (все забравям имена :) ) п.п.Аз пък не искам Елена да се събира с Деймъб, а да си остане със Стефан :P

Дам :)

А на мен ми е интересно какво точно е проклятието, което тегне над Клаус :blink: нямам търпение да науча

И дали наистина не може да се убие първороден :huh: Това с кинжала с пепелта, забоден в него, не е точно смърт, а си е един вид замразяване :whist:

Проклятието ли? Не го ли казаха.. Мисля, че беше това, че не може да се превръща във върколашкия си образ... А само като вампир.. И така силата му не е пълна. Когато се махне проклятието.. ще е най-силният :ph34r: Мен лично Илайджа по-ме кефи...

И как не искаш Деймън да е с Еленаааа... Ахх.. то това си е перфектната двойка. Стефан ми е скучен малко :rolleyes:

• Автор

Мале, вчерашния епизод ми разказа играта :biggrin: И все пак е твърде рано Елена да стане вампир, пък камоли Деймън да умре :rolleyes: Бони и Илайджа ще измислят нещо - 100% П.С - И мен повече ме кефи Илайджа! Супер готин е :) А, относно Деймън и Елена ... не знам, ама Катрин и Деймън са перфектната двойка :ph34r: Остават още 2 епизода и пак септември...

Проклятието ли? Не го ли казаха.. Мисля, че беше това, че не може да се превръща във върколашкия си образ... А само като вампир.. И така силата му не е пълна. Когато се махне проклятието.. ще е най-силният :) Мен лично Илайджа по-ме кефи...

И как не искаш Деймън да е с Еленаааа... Ахх.. то това си е перфектната двойка. Стефан ми е скучен малко :)

Убедих се за пореден път, че трябва да го гледам, когато малката спи. Добре, че в този епизод също поясниха за проклятието над Клаус :) Тейлър обаче се върна, което ме радва :)

А Деймън как ли ще го спасят? Дано не прекалят с измишльотини някакви, защото преди ме беше яд за мацката, която умря от върколашкото ухапване :huh:

П.П.Че аз Стефан си го харесвам. Да, Деймън е пич голям, ама ми се ще Елена да си е със Стефан, а Деймън и Катрин да си ближат заедно раните :P

П.П.2.Много ме изкефи, когато Деймън йаза на Катрин, че цяла вечност може да страда за Стефан, което за вампир си е много :)

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

• Автор

Илайджа е гаден предател!!!!! :wors:

Оф, не съм доволна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif и съм тъжна - прекалено мноого хора умряха http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

А, Деймън ... интересно ми е какъв ще е лекът, който ще му помогне

Чудесен филм! Но в последният епизод (21 сезон 2) се престараха с това да умират хора, толкова беше тъжен, че съм без думи..Как можаха да го направят толкова тъжен: Ако неискате да знаете , какво става с Деймиант НЕ ЧЕТЕТЕ!

Той заминава далеч от Мистик Фолс.В този сезон ние незнаем , какво ще стане с него.Но есента когато излезе сезон 3 -ще знаем!

Някой ще ми каже ли , какво да правия докато чакам минимално 6 месеца да излезе 3 сезон?Защото знам, че излиза Октомври месец чак!Кажете , как ще се справим да не го гледаме толкова дълго време и да останем нормални(да не влезем в лудница) лично аз незнам, как ще се справа, но времето ще покаже.

• Автор

Ами... честно казано няма начин - като се зарибиш ...

Аз лично съм си изтеглила да гледам британския сериал - Being human. Участват вампир, върколак и призрак. Чувам много добри отзвуци и за него. В UK вече са свършили с 3-ти сезон. :yanim:

Чудесен филм!

Но в последният епизод (21 сезон 2) се престараха с това да умират хора, толкова беше тъжен, че съм без думи..Как можаха да го направят толкова тъжен:

Ако неискате да знаете , какво става с Деймиант НЕ ЧЕТЕТЕ!

Той заминава далеч от Мистик Фолс.В този сезон ние незнаем , какво ще стане с него.Но есента когато излезе сезон 3 -ще знаем!

Някой ще ми каже ли , какво да правия докато чакам минимално 6 месеца да излезе 3 сезон?Защото знам, че излиза Октомври месец чак!Кажете , как ще се справим да не го гледаме толкова дълго време и да останем нормални(да не влезем в лудница) лично аз незнам, как ще се справа, но времето ще покаже.

Не е последен епизод - другата седмица е последния 22 :ph34r:

Ами... честно казано няма начин - като се зарибиш ...

Аз лично съм си изтеглила да гледам британския сериал - Being human. Участват вампир, върколак и призрак. Чувам много добри отзвуци и за него. В UK вече са свършили с 3-ти сезон. :yanim:

Не е последен епизод - другата седмица е последния 22 :ph34r:

Имам предвит в последният излязъл епизод!

Прав/а си..Като се зарибиш майка ти няма да може да ти помогне да не го гледаш :angry:

Има ли от къде да науча , какво става в трети сезон.Нали е по книги?Няма ли някъде резуме на 3-ти сезон?Колко общо ще са сезоните, защото в zamu***.net четях ,че Деймиянт и Елена са подписали договор за 6 години?

Редактирано от VS-Studio (преглед на промените)

Няма начин в следващия сезон Деймън да не се появи, то иначе няма да има повече серии :P Много кофти ми стана за Джена, много....И тоя Илайджа как се върза на Клаус :)

Няма начин в следващия сезон Деймън да не се появи, то иначе няма да има повече серии :)

Много кофти ми стана за Джена, много....И тоя Илайджа как се върза на Клаус :ph34r:

Да, за Джена и на мен ми стана гадно. Трябваше да си я оставят жива като вампир... Оле...и Деймън как сладко се беше провесил над Елена... и каза, че иска да се събуди като човек, защото няма да може да понесе... да го мрази вечно... А за тях...нали вечността е много дълъг период.... Определено образът му израсна.. От егоист... и просто луд кръвопиец... стана готин и грижищ се ... получовек :ph34r:

Да, за Джена и на мен ми стана гадно. Трябваше да си я оставят жива като вампир... Оле...и Деймън как сладко се беше провесил над Елена... и каза, че иска да се събуди като човек, защото няма да може да понесе... да го мрази вечно... А за тях...нали вечността е много дълъг период.... Определено образът му израсна.. От егоист... и просто луд кръвопиец... стана готин и грижищ се ... получовек :help:

На кой не му стана е чудно...

Утре е денят на истината!

Последният епизод за 2 сезон и след това 3 месеца без серии!

Хайде утре , като го гледаме ще коментираме какво стана и , кой е ревал(на този епизод се сдържах, но не знам утре дали ще успея... гадно , че съм сутрин да даскало и ще го гледам след 13:30 на обед)

Mного гадно ми стана за Стефан http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Тоя Клаус как го изнуди ;)

А ако и Джер беше умрял, вече нямаше да го понеса (той си ми е един от любимците :yanim: ) Дълго ще трябва да чакме за продължението, но само се надявам да не го проткат излишно по-нататък, а да бъде завладяващ, както досега. Проклятието го няма вече. Ще видим какво ще ги движи занапред :mad:

Аз само мога да кажа едно... Деймън, Деймън, Деймън!!!! :) Когато отиде да се извини на Елена...беше толкова красиво... а пък той... смирен.. ахх :indian:

• Автор

Какво завършване на сезона само :P Вики, Ана??? wtf :D Обаче Елена май верно обича и двамата :baby: Или го целуна от съжаление? Ох, толкова много въпроси, а отговорите след 4-5 месеца :huh: Усетихте ли този голяма доза любов в епизода.... Бони, Джеръми, Елена, Деймън .... :wub: Обаче в следващия сезон проблем няма да бъде само Клаус, но и Стефан. А Елена и Деймън ще имат време да бъдат заедно, сега е ред на Деймън. :P Хмммм, на мен ми намирисва на смяна на ролите. Стефан ще бъде Деймън в следващия сезон... Поне така си мисля :) Е, това беше всичко. На мен лично вече ми липсва сериалчето :mark:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Какво завършване на сезона само :rolleyes: Вики, Ана??? wtf :D

Обаче Елена май верно обича и двамата :bye1: Или го целуна от съжаление?

Ох, толкова много въпроси, а отговорите след 4-5 месеца :huh:

Усетихте ли този голяма доза любов в епизода.... Бони, Джеръми, Елена, Деймън .... :wub:

Обаче в следващия сезон проблем няма да бъде само Клаус, но и Стефан. А Елена и Деймън ще имат време да бъдат заедно, сега е ред на Деймън. :help: Хмммм, на мен ми намирисва на смяна на ролите. Стефан ще бъде Деймън в следващия сезон... Поне така си мисля :)

Е, това беше всичко. На мен лично вече ми липсва сериалчето :hush:

Просто трябва да е в като книгата :help: Елена да се вземе с Дейман :help:

Какво завършване на сезона само :biggrin: Вики, Ана??? wtf :baby:

По този въпрос си мисля, че и двете са илюзия, породена от вещиците. Понеже Бони каза, че го обича, а те малко или много са и обидени и мисля, че или ще го "измъчват" с двете момичете, които харесваше преди, или някак да покажат на Бони, че той не и принадлежи. Знам ли как да се изразя. Един вид- да накажат Бони чрез Джер :blink:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.