Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

The Vampire Diaries - Официална тема

66 гласували потребители

1. 1. Хареса ли ви филмът?

• Да
      86%
      57
    • Не
      7%
      5
    • Не съм го гледал/а още І Нямам мнение
      6%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Еми знам, че ще има нещо между тях, ама дали ще е докрай ... не знам :cool:

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 110
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Тъкмо изгледах 11, че нямах възможност ... охх филмътт става все по-добър и интересен и научих, че пак ще почиват - този път до 27 януари :biggrin::yanim: Аз тогава ще съм в сесия, ужасссс :blink:

ясно ;) дали на края на филма Елена и Дейман ще се вземат :D

В книгата са заедно Елена и Деймън... Аз от самото начало бих избрала да са заедно, но за по-интересно...и краят става :rolleyes:

Много интересен сериал! Поздравления на авторите! :rolleyes: Аз лично от скоро започнах да го гледам така че сега още гледам 1 сезон...

• 3 седмици по-късно...

Кой дявол ме накара да вляза и да чета коментари, при положение, че аз съм на 11 еп. от първи сезон :)

Прочетох неща, които все още не трябваше да знам.

Сериалчето е наистина добро. Понеже са ми свалени сериите накуп, не мога да спра да гледам- толкова е увличащ. Онзи ден стигнах до изглеждане на 5епизода (не забравяйте, че гледам и малко дете) :speak:

Хареса ми, като се появи на Стефан дългогодишната приятелка, ама Деймън взе, че я уби :baby:

п.п.аз изчезвам да изгледам няколко епизода :rolleyes:

Чакам го с нетърпение на 28 януари:)12 епизод :speak:

Нина Добрев е българкааааааааааааааааа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Като прогоовори на български направо ми изпълни душата! :shy11:

Невероятен епизод !

- трейлър на 10 епизод, nice, a? :P

Честно казано и аз останах много приятно изненадана, когато проговориха на български :P

:ohmy:

Ако Елена и Дейман не се вземат накрая... ще е тъпня :lol6:

Да, ама така ще стане това, което всички очакваме. За мен ще е по-интересно да си остане със Стефан :ph34r: Само че така пък ми дожалява за Деймън...

Да, ама така ще стане това, което всички очакваме. За мен ще е по-интересно да си остане със Стефан :) Само че така пък ми дожалява за Деймън...

Стефан си е путьо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif не ме кефи

Стефан си е путьо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif не ме кефи

Защо да е путьо?

Защото си отстоява позицията ли? Защото иска да предпази момичето, което обича? По-скоро Деймън е по-непостоянен. Ту нямал чувства, ту има. Ту иска Катрин, ту Елена...Да, не иска другите да знаят, че има чувства, прикрива се, но така става малко или много лицемер. Но това не го прави по-малко интересен. И най-вече според мен двамата със Стефан много се допълват. Всеки един по отделно не би бил толкова интригуваш, колкото когато са двамата и се предизвикват :speak:

п.п.нямам търпение да илизат вече новите серии...

• Автор

Mдааа, Стефан е по-стабилен като герой, и ако трябва да избирам м/у тях двамата бих избрала Стефан :) Според мен режисьорите са направили много добре, като сменили ролите на героите, така е по-вълнуващо и интересно. Айдеее не остана, още 7 дни чакане ! Естествено, чакането ще си заслужава ! :huh::speak:

Специално за чичовото :)

Нина Добрев: Не съм се променила. Само пия кръв

Публикувано изображение

Нина Добрев се превръща в истинска секси сензация зад Океана.

Участието й в „Дневниците на вампира“ й спечели световна слава и тълпи фенове.

Следващия месец Нина ще бъде на корицата на списание Flare, а някои от холивудските коментатори й предричат бляскаво бъдеще на секссимвол.

В интервю за списанието Нина споделя, че изобщо не се чувства променена, откакто е станала световноизвестна.

„Единственото ново е, че си смених жилището 9 пъти. А, да, и започнах да пия кръв“, обяснява шеговито актрисата.

Вижи фотосесията й

dnes.bg

Преди минутки изгледах така дългоочакваната серия :clap: :clap: :clap: :clap: . Страхотен епизод според мен:), заслужаваше си голямото чакане ;) Приятно гледане на всички!

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

Роуз не трябваше да умира http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Можеше да станат много добър тандем с Деймънд...

Финалът е много добър. Да видим сега дали ще има малко очовечен Деймънд или по-скоро ще стане още по-лош, отколкото е бил

Да найстина Роуз не трябваше да умира , но според мен точно това ще отключи чертата, която бях позабравил у Деймънд , а именно ,че отново ще се завърне към предишния си образ на лошия Деймънд:P

Ето малко интересна информация, която намерих :cool:

Нина Добрев: Много сърца и души ще се върнат

Първото нещо, което Нина каза беше: „Елена ще е в стаята на Деймън в 12 еп.” И това ако не е актриса, която знае какво искат феновете!

Спалнята е отражение на самия Деймън. Не е пълна със неща от съществено значением, въпреки че има огромен плосък телевизор, но освен него има само книги и едно голямо легло. Много голямо легло.„Такова легло принципно не съществува,” смее се Добрев. „Измислиха легло за Деймън и го нарпавиха специално за шоуто. Има лого “The Vampire Diaries” на него. Специално е поръчвано.”

Вече знаем, че Деймън ще има нова връзка с момиче, и не можем да не се зачудим как Елена реагира на това. „Тя няма думата в тази връзка. Тя не му е гадже. Не мисля, че ще ревнува. Тя излиза с брат му. Няма правото да казва, да чувства, да прави нещо по въпроса. Той и е приятел. Мисля че е облекчена, че той продължава напред. Нещо като ”Благодаря ти! Сега всички ще можем да си живеем живота.”Това не значи, че връзката между Деймън и Елена не става по-значителна. „Между тях винаги ще има нещо неказано. Дали защото той пак оплеска нещата и тя отново се сърди, или пък се опита да убие брат и – знаете, малки неща които те карат да се разочароваш от някои хора,” смее се Нина. „И после имаш малката връзка между тях. Тревата винаги е по-зелена на друго място. Искаш това, което не можеш да имаш. Ако имаш единият брат, ще искаш другия. Предполагам е просто любопитство, почти…”

Относно брата, който има, Добрев казва че се е разтреперила, когато е започнала да чете сценария за бъдещ епизод, където Стефан и Елена заминават за къщата до езерото. Както и Уесли ни каза, не завършва добре.„Беше вълнуващо за тях. Бях направо: О Боже мой! Виж това! Те сияят. Всъщност, това е най-хубавото нещо, което им се е случвало от доста време. Започваш да се чувстваш като в приказка, започва като такава, но не свършва така. Накрая всичко се преобръща, но имат няколко хубави момента. Елена се усмихва няколко пъти.”

Епизодът е бил заснет малко след като Уесли си изкълчи глезена в Ел Ей. Добрев казва че е било доста странно да го снимат.

„Пол не можеше да ходи, кракът му беше много зле. Трябваше да снимаме сцени с дубльора му, той имаше и сцени с мен. Имаше една сцена, в която трябваше да целувам дубльора. А момчето ще се сгодява, познавам приятелката му. Бяхме като „Никога няма да говорим за това повече!” Той е готин, но беше доста странно да целувам някой различен от обичайните.”Не си мислете, че след цялото това целуване, нещата между Стефан и Елена няма да се усложнят. Колкото и да го обича тя, изключително се разочарова от факта, че не я е включил в нито един от плановете си да я защити. Всичко това ескалира, защото Стефан е причината баща и, Джон Гилбърт да се върне в града.„Тя се чувства сякаш всички наоколо действат против нея. Тя си е наумила, че трябва да се пожертва, за да спаси семейството и приятелите си, а те всячески се опитват да я спрат. Сякаш всички са срещу нея. И на всичкото отгере сега и баща и е тук, дори е в тайно споразумение със всички.”Това е доста голям шамар в лицето за героинята. „За нея той е никой. Не я е грижа за него, а и не иска да я е грижа. Наистина е дразнещо и тя е ядосана. Чувства се много самотна.”Елена има само един човек, на който може да разчита. За съжалениет, новините за него са лоши.„За разлика от другите, Илайджа е единствения, който е в съюз с нея, което значи, че най-големия и враг е най-близкия и съюзник. Най-близките и хора, тези, които се опитва да спаси, и обръщат гръб.”

Като оставим настрана обичайното напрежение между върколаци, вампири и Древните, Добрев казва, че следващите няколко епизода се фокусират отново върху героите, не върху бойните сцени.

„Тъжно е и едновременно – красиво. Кривнахме малко от пътя, отдадохме се на действието, сега се връщаме отново. Ще се фокусираме върху сърцата и душите на героите.”

Източни: Twifun

Трейлър за следващия епизод - 13 Daddy Issues

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PmbCcpRgiY4&feature=player_embedded

Редактирано от BoShKo (преглед на промените)

• Автор

Мда, Деймън е добър, но нещата, които се случиха го направиха лош ... и аз мисля, че ще стане още по-лош.... Ама на него не му отиват сълзите, той е здраво копеле :cool: Страхотен филм, още веднъж :P

Днескашния епизод, също ми допадна доста:)Добър епизод...малко се разочаровах от вълците така лесно да ги прецакат исках да има малко екшън :) ... А какво можем да кажем за края на епизода .. Нямат прошка сценаристите, ей! :wors: Приятно гледане на всички ! :)

Малко интересна информация от мен , която разбрах днес:speak: Daddy Issues събра 3.2 милиона зрители пред малкия екран в четвъртък вечерта в Щатите. Това е малко по-нисък рейтинг от този на предния епизод, но е стабилен. Също така е имало разни технически проблеми в редица щати, може би и това е причината.

Ето и трейлар за следващия епизод Crying Wolf

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-sragNsje9E&feature=player_embedded

И аз го гледам това сериалче, хубавичко е, но напоследък епизодите сякаш не са така интересни както в началото...

• 2 седмици по-късно...

Едва сега успях да изгледам 15 епизод. Много ми хареса имаше екщън и интересна история за миналото;). А какво да кажа за Илайджа убиват го по няколко пъти – той не умира; измъква сърцата по две наведнъж; обича да хвърля монети/камъни и с една шепа може да срути каквото си иска. Този път обаче Елена излезе най-лошия му кошмар. Иии като за десерт ни запазиха пак най-шокиращото – Кат не само се е измъкнала от гробницата, а първата й работа е била да се намъкне под душа на Деймън. Каквото каже си го постига. Сега отново можем да я видим в действие, а това никога не звучи скучно. Нямам търпение за следващия епизод! Жалко, че след това пак ще има почивка, но пък после ще си получим финалните епизоди без такава, затова се радвам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.