Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка: 0x80040707

Featured Replies

Здравейте имам проблем. При инсталацията на Colin Mcrae Rally 2.0 ми се появява тази грешка и играта неиска да се инсталира :)

Четох в гугъл ама повечето работи са стари. Някой бяха за Windows 98, а аз съм с 7

Здравейте имам проблем. При инсталацията на Colin Mcrae Rally 2.0 ми се появява тази грешка и играта неиска да се инсталира :)

Четох в гугъл ама повечето работи са стари. Някой бяха за Windows 98, а аз съм с 7

Инсталирай я в съвместим режим. Провери какви са били изискванията на играта и избери съответния режим.

Десен бутон на setup, или както се казва инсталиращия файл, Properties - Compatibility.

• Автор

Инсталирай я в съвместим режим. Провери какви са били изискванията на играта и избери съответния режим.

Десен бутон на setup, или както се казва инсталиращия файл, Properties - Compatibility.

Пробвах с 98/NT и с XP SP2

Пробвах с 98/NT и с XP SP2

Почти навсякъде където четох пише, че трябва сетъпа да се стартира като администратор. Освен това и да направиш следното - да изключиш "Protect My Computer And Data From Unauthorized Activity”, само че не се сещам, къде е това.

• Автор

UAC е изключен от доста време (сега проверих)

Setup-а го стартирам като Администратор

А това "Protect My Computer And Data From Unauthorized Activity” и аз неможах да го открия, явно е само за XP :biggrin:

Едит: Сега пробвах да създам друг акаунт администратор и пак същата грешка дава :) А преди време пак я инсталирвах без проблем. Това ме навежда на мисълта че може да е проблем с регистрите. Защото някъде го четох но всички примери са за стари уиндоуси :)

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

@daniel1995 Би ли обяснил как разбираш това, което pataran ти е написал: "... трябва сетъпа да се стартира като администратор.", и как точно го правиш. Питам, защото виждам, че правиш нов администраторски акаунт, което не мисля, че ще ти реши проблема.

А спирането на UAC не е никак добра идея, ако държиш на сигурността на копмютъра си. Едно нещо да направят от Microsoft, за да ви пази от вируси и гадини, а вие се чудите как да го разкарате, защото ви "пречело".

Е, и те са си виновни, защото научиха потребителите си на "мързел" в предишните версии на Windows, но това е друга тема.

напротив, това е простотия която пречи - така или иначе обикновения user пише yes на всички въпроси без да чете съдържанието...

другата идиотщина е - какво общо има Аero-то със UAC, че при всяко задаване на идиотски въпрос то се изключва?

===

..

напротив, това е простотия която пречи - така или иначе обикновения user пише yes на всички въпроси без да чете съдържанието...

другата идиотщина е - какво общо има Аero-то със UAC, че при всяко задаване на идиотски въпрос то се изключва?

Има си недостатъци, но моето мнение е, че е по-добре с него, отколкото без него. Аз държа на сигурността на копмютъра си и всичко, което би ми помогнало да я постигна е плюс за мен.

===

Докато не всички приложения са написани така, че да са съвместими с UAC, ще се налага да бъде изключван.

Иначе се получава ситацията да не може да си свършиш работата.

Възможно е UAC да не е съвместим с някои приложения и да се налага изключването му по тази причина. Аз ползвам ограничен набор от софтуер и не съм имал проблеми с него.

В случая на daniel1995, поне доколкото аз видях, заподозрян е не UAC, а DEP. Та ако не става с "Run as administrator", ще трябва да се търси начин за спирането му (има някакъв през BCDedit).

Редактирано от trosho (преглед на промените)

1. Go to the directory that holds the file for launching the installation (for example, Setup.exe).

2. Right-click on the installation file and select Run As.

3. Uncheck the box that says Protect My Computer And Data From Unauthorized Activity, and click OK.

@daniel1995 Би ли обяснил как разбираш това, което pataran ти е написал: "... трябва сетъпа да се стартира като администратор.", и как точно го правиш. Питам, защото виждам, че правиш нов администраторски акаунт, което не мисля, че ще ти реши проблема.

А спирането на UAC не е никак добра идея, ако държиш на сигурността на копмютъра си. Едно нещо да направят от Microsoft, за да ви пази от вируси и гадини, а вие се чудите как да го разкарате, защото ви "пречело".

Е, и те са си виновни, защото научиха потребителите си на "мързел" в предишните версии на Windows, но това е друга тема.

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Докато не всички приложения са написани така, че да са съвместими с UAC, ще се налага да бъде изключван.

Иначе се получава ситацията да не може да си свършиш работата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.