Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсия хора?

Featured Replies

Здравейте,търсия 2 партниора за създаване на онлайн игра.Аз плащам всичко домейн хостинг всичко.Някам да кажа каква ще е играта зада не бъде открадната.Печалбите ще се делът по договорка между 3мата.Трябва да знаят php ,hmtl и да мог ада прават Java Script.Проектът е първоначално за 1 година,но при успех ще продължим с този проек.Друго изискване е да сте на поне 15-16 години.Който желае да пише потемата.

Редактирано от paqka96 (преглед на промените)

Здравейте,търсия 2 партниора за създаване на онлайн игра.Аз плащам всичко домейн хостинг всичко.Някам да кажа каква ще е играта зада не бъде открадната.Печалбите ще се делът по договорка между 3мата.Трябва да знаят php ,hmtl и да мог ада прават Java Script.Проектът е първоначално за 1 година,но при успех ще продължим с този проек.Друго изискване е да сте на поне 15-16 години.Който желае да пише потемата.

Дано само играта не съдържа правописни грешки, като твоите.

FodoR написа на 30 януари 2010 - 14:39 :

Ти какви езици знаеш?

Сега ги уча

Това е всичко което ще кажа!

Пич, ти си '96 набор - т.е. на около 13 години, и искаш хора на по 15-16? Мислиш ли че някой ше се остави някакво пишлеме да му казва какво да прави? Едва ли.

Научи първо български език.После html И php,java script.Гледах ти и другите теми.Само глупости питаш от как си се регистрирал.То на готово няма да ти дойде всичко.Това че баща ти разполага с пари,а ти имаш някакви болни фантазии за печалби и тем подобни и че 3-4 години по-големи от теб ще се занимават с пишлеме.Има да взимаш.Пръво което е на 15-16 години много малко хора разбират от това.Слез на земята и си играй с играчките.

И посещавай часовете по БЕЛ

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Мух муле майкоу, момчето иска да напрай нещо вие го разбихте направо :rolleyes:...

Ся до автора - мали че грешкиииииииииииииии.... мали че си и на 13.... че ти нямаш законно право да развиваш каквато и да била дейност бе пич... камо ли двама по-големи от тебе да ги командваш, че те па и да ти се вържат... Виж ако беше към 18-20 щях си помисля, ама кат си на 13 и утре кат те удари пубертета още по сериозно ко става?

От автора ще излезе добър бизнесмен след време за сега му е рано.

Е и тикви трябва да намери да бачкат като негри и за слава тоест за каузата.

Чак се притеснява играта да не бъде открадната хаха

е то още не е написана той за къде се застрахова

така не се прави

казваш какъв ти е бюджет какво искаш , пишат ти го , плащащ и какво ще го правиш ще ти върви ли бизнеса или не ,не е тяхна работа.

Хората са си свършили работата платил си им и всички доволни.

Нали знаеш как е почнал Бил Геит и за колко е закупил ms dos

• Автор

Гръмнахте ме направо вие сте просто немога да се израза.Изпотрябвали сте ми ще намера други,който да ми помагат и само да знаете,че занм JavaScrip,php,hmtl перфектно и да ще командвам който искам като аз плащам естесвено,че ще имам право да казвам,какво да се прави,и каквито часове искам такива ще посештавам вие каквисте,че ще ми казвате какво да посештавам.

занм JavaScrip,php,hmtl перфектно

"Занм"....

Не мога да повярвам че ги знаеш като български дори не можеш да пишеш правилно а какво остава за хиляди редове код

Като на първо време нито си ни на годините, още по-малко си ни на образованието, та да ни държиш такъв тон...

Хората ти го казват (макар и малко грубо, ама...), че никой няма се навие някъв 13 годишен да го командва... Още повече такъв, дето ще ми каже, че на 13 знае 3 езика за програмиране ПЕРФЕКТНО... Не Много добре, не Добре, а ПЕРФЕКТНО... Че тогава за ко ти е някой друг? Напиши си я сам... Или може би не се сещаш как...

А, да, ако беше сериозен щеше да търсиш и графичен дизайнер да ти направи визията, или тая игра няма да има графичен режим... Като CM (Championship Manager), кадето само четеш безкрайни текстове и списъци...

Гръмнахте ме направо вие сте просто немога да се израза.Изпотрябвали сте ми ще намера други,който да ми помагат и само да знаете,че занм JavaScrip,php,hmtl перфектно и да ще командвам който искам като аз плащам естесвено,че ще имам право да казвам,какво да се прави,и каквито часове искам такива ще посештавам вие каквисте,че ще ми казвате какво да посештавам.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=148244&st=0&p=1620583&#entry1620583

Кога ги изучи толкова бързо?И как?Не че разбирам от програмиране,но за 1 ден 2 езика да научиш..трябва да си гений :blink:

Краен резултат малко богаташче което не може да пише на бългърски(по-зле е и от мен ,а аз си имам извинение) се опитва да прави бизнес от игра която да му я напишат и да дава по мизерните 5 лв на месец дори играта да стане известна като той ще си прибира по 1000лв.Какво повече? 1език не знаеш ,всичко на готово!?Не ,не става така!И аз исках така ама видях че нестава дори без да пиша теми по форумите един прятен ден се реших че ше уча и тва е няма друг начин!Естествено можеш да си наемеш някой за 500-5000лв и да си имаш игричката!

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Ха-ха-ха.Това ми е мечта от много време - едно хлапе на 13 години да ме командва и да ми плаща.П-ха-ха-ха..

Към автора-пич моля те върни се в реалността.А и наистина кажи кой е тоя учител,който успя за един ден да те научи на html и php.

Не е възможно за по малко от 3-4 месеца да научиш един език горе-долу ,камоли перфектно!

Ако искаш като порастнеш да станеш по-богат и да правиш бизнес се преориентирай към нещо което имаш мозъка да научиш,това не е сегашната насока.Вземи стани един дебел депутат хем нямаш мозък хем пари ти дават и то много,хем ако сгафиш си щракаш с пръсти и никой нищо не ти казва.Ние сме си виновни,защото такива шматки като тебе на управляват

А и да го ева,как може на 13 да не знаеш български

Не е възможно за по малко от 3-4 месеца да научиш един език горе-долу ,камоли перфектно!

Темата е 100% шега.

Но с това изказване на FodoR, не съм съгласен, нов език се учи за около 2 седмци, при наличие на достатъчно опит.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.