Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за волейбола

Featured Replies

2:2 гейма :)

• Отговори 796
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Победааааааа!!!! :):clap: :clap: :clap: :clap:

Браво,лъвове!!!

We are the champions!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Браво,браво!Не мога да си намеря място от радост! :) Браво,българи! Публикувано изображение

Публикувано изображение

България нанесе първа загуба на Русия в Световната купа!

Страхотна игра на нашия отбор, страхотна победа. Браво, поздравления! Дано и утре на мача с Япония покажем същата игра ;)

Победааааааа !!!! Немога да повярвам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Естетвено пак неможах да гледам мача заради даскалото.Добре,че баща ми ми пращаше SMS-и след всеки гейм....А като бихме целия клас избухна....Страхотно преживяване.АЙДЕ ЮНАЦИ НАПРЕЕЕЕД !!!!!!

П.С. Я дайте линк с мача ако го има качен някъде .

Браво лъвове!!!http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/worshippy.gif

http://www.kaldata.com/forums/style_emotic...shippy.gifМного добра игра в защита,за първи път А.Жеков почти без грешка,а В.Николов бе истински таран!Толкова събрана и концентрирана игра на нашите не бях виждал!Еваллаhttp://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/thumbsupsmileyanim.gif

http://www.kaldata.com/forums/style_emotic...psmileyanim.gif

Браво за днешната победа!!! :sobbing: :sobbing: :help: Следващите два дни ще е много интересна надпреварата в този турнир! Ние трябва да бием в двата мача, а какво ще стане в мачовете между Бразилия - Русия и САЩ-Русия, би улеснило повече българите!! Обаче в Япония винаги е вървяло на българските спортисти!!! ;)

Страхотен мач изнесоха българските лъвове! :sobbing: Днес съм в еуфория...такава игра не бяхме показвали от СП пак в Япония. Страната на изгряващото слънце...ни носи явно много късмет... Сега да бием Япония и Аржентина...и хайде на Олимпияда :sobbing:

За съжаление американците са били Япония с 3:0 и са преди нас във временното класиране. Дано утре да паднат от Русия :sobbing:

Цял ден се кефя от победата и ми е хубаво,хубаво...Дано утре от 12.30 нашите да са се възстановили и да не се излигавят както са го правили по-рано.Имаме още два важни мача-напред братя българи! :) :)

post-46507-1196442068_thumb.gif

За съжаление американците са били Япония с 3:0 и са преди нас във временното класиране. Дано утре да паднат от Русия :)

Почти съм сигурен,че Русия ще победи.Загубиха от нас,предстои им много труден мач с/у Бразилия,ако искат да си подсигурът класирането си-единствената им алтернатива е победа над САЩ и,разбира се,евентуално и над Бразилия.Утре и вдругиден да седнем всички пред екраните и да стискаме палци за нашите. :)

Редактирано от bobsun0317 (преглед на промените)

За "нещастниците" като мен,които нямаха удоволствието да гледат мача има утеха.Ще дават 5-тия гейм от 21:45 след Панорама по сателитния канал Публикувано изображение

П.С. Още ли не са го качили мача някъде Публикувано изображение .

Някой знае ли от къде мога да сваля мача от днес България-Русия? :speak::P

Бразилия 2:0 Русия Публикувано изображение Айде малко ! ;)

Бразилия -Русия 3:0 Ю(25:22 25:22 25:18 )

Вече руснаците немогат да си позволят да загубят от щатите и по този начин да ни прецакат Публикувано изображение Трябват ни само 2 победи.ХАЙДЕ ЮНАЦИИИ !!!

За момента руснаците са пред САЩ със равни точки и подобър коефицент.

Ако ние си вземем мачовете с Япония и Аржентина единия от тия двата - Русия или САЩ ще е загубил и ще е след нас ;)

Нашия мач е от 12.30 бг време.

Сега играят Австралия и Порто Рико австалийците водят в първия гейм.

мачовете на "живо" - http://www.fivb.org/EN/Volleyball/Competit...eScore/?sm=122#

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Почва се !!!! Успех момчета !!! Хмммммм спът ли нашите.... !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Първия гейм го оакахме... :) Дано вземем другите!

Уфффффф ще ме уморят тези хора !!! 10 цигари изпуших за 2 гейма ! 1:1 !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.