Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ново PC до 700 лв

Featured Replies

Здравейте:help:

Знам че има няколко подобни теми,но ми се иска да отворя друга конкретно за това което ми трябва.В близките дни-до седмица ще си купувам нов комп.Имам монитор и периферия и мога да отделя максимум 700 лв за останалите неща.Засега е сигурно че ще бъде с процесор Intel и хард WD 640 Gb.Ще се ползва основно за гледане на филми,ще се играят игри,не и най-новите разбира се но все пак ми се иска видеокартата да е максимално добра за парите които могат да се отделят.С две думи предложете 2-3 варианта с посочените условия-досега съм бил все с XP,но може и да си сложа Win7,мисля че има значение за RAM-a.От Русе съм и смятам да поръчам в JAR.Очаквам всякаква помощ и съвети .

Благодаря!

Щом си от русе имам предложения 2броя:

1. Формула 90 (до театъра се намира). Според мен са доста по-коректни и сериозни от Жара.

2. Булком (мисля), малко гаражче в близост до пантеона. На 2 крачки от кръстовището на пантеона.

Булком ще ти дадат по-евтино нещата, но формулата имат по-добра подръжка и са по-сериозна фирма.

За 700лв силно ти препоръчвам АМД. Далеч по-изгодна и производителна конфигурация ще вземеш за тези пари. ВИЖ ТАЗИ ТЕМА.

Имай предвид че най-калпавото дъно и процесор на интел ще ти дойдат 400лв, а АМД - 220...

Погледни съседната тема. Автор има абсолютно същите изисквания. Колкото до това, че искаш Интел....в момента за тия пари не си заслужава. Ако ще купуваш компютър за 1200-2000лева i5 и i7 са екстра. Ама за тия пари АМД е доста по-добро предложение.

Тръгнах да сглобявам, ама както и да го въртя, под 900лв. нещо горе-долу свястно не може...

• Автор

Щом си от русе имам предложения 2броя:

1. Формула 90 (до театъра се намира). Според мен са доста по-коректни и сериозни от Жара.

2. Булком (мисля), малко гаражче в близост до пантеона. На 2 крачки от кръстовището на пантеона.

Булком ще ти дадат по-евтино нещата, но формулата имат по-добра подръжка и са по-сериозна фирма.

За 700лв силно ти препоръчвам АМД. Далеч по-изгодна и производителна конфигурация ще вземеш за тези пари. ВИЖ ТАЗИ ТЕМА.

Имай предвид че най-калпавото дъно и процесор на интел ще ти дойдат 400лв, а АМД - 220...

Благодаря за съветите:rolleyes:Май наистина ще правим АМД конфигурация.Само че тази фирма Формула 90 вече я няма на това място където ми я описа.Жар остава вариант за поръчване,но вчера минах по уличката до у-ще Иван Вазов и там има една фирма ЕЛИКОМ,работят с Мост.Според теб надеждни ли са,някой пазарувал ли е оттам?

Благодаря за съветите:rolleyes:Май наистина ще правим АМД конфигурация.Само че тази фирма Формула 90 вече я няма на това място където ми я описа.Жар остава вариант за поръчване,но вчера минах по уличката до у-ще Иван Вазов и там има една фирма ЕЛИКОМ,работят с Мост.Според теб надеждни ли са,някой пазарувал ли е оттам?

По принцип дилърите на Мост, продават по-скъпо.

Здравейте:)

Знам че има няколко подобни теми,но ми се иска да отворя друга конкретно за това което ми трябва.В близките дни-до седмица ще си купувам нов комп.Имам монитор и периферия и мога да отделя максимум 700 лв за останалите неща.Засега е сигурно че ще бъде с процесор Intel и хард WD 640 Gb.Ще се ползва основно за гледане на филми,ще се играят игри,не и най-новите разбира се но все пак ми се иска видеокартата да е максимално добра за парите които могат да се отделят.С две думи предложете 2-3 варианта с посочените условия-досега съм бил все с XP,но може и да си сложа Win7,мисля че има значение за RAM-a.От Русе съм и смятам да поръчам в JAR.Очаквам всякаква помощ и съвети .

Благодаря!

Съгласен съм с това конфигурацията да е AMD понеже за тия пари Intel не ти препоръчвам!

CPU- ATHLON II X2 240 /BOX Цък

HDD- WD 500GB/7200/SATA2/32MB Caviar Black Цък

PSU- FORTRON ATX-400PNR /400W Цък

Това ти предлагам да вземеш от Булком.

Понеже сайта на първата фирма посочена от Психо не мога да го намеря ти предлагам да закупиш другите компоненти от sky.bg и от q-trade.bg и да ти ги доставят с куриер.

Дъно- GIGABYTE MA770T-UD3P Цък

Raм- OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Edition 2GB Цък

И видеото може също от Булком Цък , но ти предлагам SAPPHIRE HD4770 512M GDDR5 Излиза малко от бюджета sad.gif

Рама съм предложил една плочка за начало, че след време да вземеш още една!

Всичко с HD4770 ти излиза 716,35лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.