Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цигари - информация

Featured Replies

Колкото и странно да звучи едва наскоро разбрах, че цигарите се различават и някои са по-тежки, някои по-леки ;-D Отстрани на кутията имало някакви цифри ала-бала, сигурно се по-информирани от мен, дето не съм пипала цигара... :ph34r: Та интересно ми е кои марки са по-тежки и кои по-леки?

Няма тежки и леки марки - почти всяка марка си има разновидности. А числата които гледаш важът само за марката - колкото повече толкова повече.

По принцип всяка марка има по няколко вида, които се различават в съдържанието на никотин, въглероден диоксид и катран.

Пример мога да ти дам с марката Victory, тъй като пуша от тях. Не че не съм пушил и други, но то също е аналогично и при тях. Най - силни (с най-голямо съдържание на катрани и въглероден диоксид) са Victory Blue и Victory White. След тях са Victory Silver, Victory New Silver, Онова Черното забравих как му беше името и Victory Ultra. Щом не пушиш не виждам смисъл да се интересуваш от това, но ако има нещо друго питай.

• Автор

Ами информативно само. Много познати пушат Ева, Карелия, ММ или някакви тънки и се чудех дали са тежки или само се лигавят с цигарите, за да са фешън :)

Тези тънките са доста по-леки от нормалните. Ако ги пушат момичета е разбираемо, но ако е момче значи е 2-рото.

Ами информативно само. Много познати пушат Ева, Карелия, ММ или някакви тънки и се чудех дали са тежки или само се лигавят с цигарите, за да са фешън ;)

Не искам да те обидя, нито се заяждам, но ми се струва, че и ти искаш да си фешън като тях. Или пушиш или не пушиш, казвам го като пушач. По-добре не започвай да пушиш, това си е голяма зависимост. Може да си фешън и без цигара. Поздрави. ;)

• Автор

Нее, не съм помирисвала цигара в живота си, а камо ли сега да почна да пуша :angry: Предпочитам да давам пари за друго, примерно дрехи или любимата ми храна :angry::angry:

Еми има такива които са леки и тежки. Най лесно да се разбере колко отровна е една цигара е да се погленде съдържанието на катрани и никотин на страничния панел на опаковката. Цигарите отдавна са демоде. Поне за мен... Едно време като прохождащ студент запалих няколко пъти, щото ми беше интересно, освен това за да не се цепя от компанията, но след като спрях цигарите през 2001ва година се убедих че съм направил нещо добро, за самия себе си. Всякакви опити да се прави човек модерен с цигара в устата са леко казано грозни. Дори мога да ви кажа че в другите страни по света гледат на пушачите като на една низша прослойка от обществото. В САЩ например има глоби за пушене на обществени места. Да не говорим че там хората не пушат и гледат пушачите с презрение. Един приятел отказа цигарите в САЩ докато беше на туристичестко посещение и от тогава не е поглеждал цигарите.

и се чудех дали са тежки или само се лигавят с цигарите, за да са фешън :wors:

Да бе фешън. Иди ги виж как треперят след 2 дни никотинов глад.... :)

Да бе фешън. Иди ги виж как треперят след 2 дни никотинов глад.... :yanim:

Това с така наречения никотинов глад е много относително и не важи за всички. Сега, ако пушиш по 2 кутии цигари на ден-може. Но има хора, които една кутия я пушат по една седмица.

Иначе тази тема е абсолютно безсмислена...

Предпочитам да давам пари за друго, примерно дрехи или любимата ми храна :wors::clap:

Ами давай ги. Всеки сам избира къде и по какво да си даде парите. Не се занимавай с неща, които и без това не те вълнуват. Няма смисъл.

Това с така наречения никотинов глад е много относително и не важи за всички. Сега, ако пушиш по 2 кутии цигари на ден-може. Но има хора, които една кутия я пушат по една седмица.

Иначе тази тема е абсолютно безсмислена...

Ами давай ги. Всеки сам избира къде и по какво да си даде парите. Не се занимавай с неща, които и без това не те вълнуват. Няма смисъл.

+1 :speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.