Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Намерено мъртво бебе в сметището на Девин

Featured Replies

Задържаха 20-годишна жена по случая с мъртвото бебе

20-годишна жена от девинско село е задържана за 24 часа по случая с намереното мъртво новородено на сметището в Девин. Зам.-окръжният прокурор на Смолян Недко Симов посочи, че има образувано досъдебно производство по чл. 120 от НК, който регламентира причиняването на смърт на рожба от майката по време на раждането и непосредствено след него. Случаят се разследва от ОД на МВР – Смолян. В момента се извършват разпити, назначена е съдебно-медицинска експертиза , която ще даде заключение за смъртта на детенцето. Ще бъде уточнено точното време на настъпването на смъртта- преди или след раждането, посочи Симов. Извършват се и други процесуални следствени действия, за да се установи кой точно е извършителят на деянието. Трупчето на новороденото момченце бе намерено вчера в депо за претоварване на битови отпадъци в Девин. Само няколко часа по-късно полицейските служители стигнали до евентуалната извършителка на престъпното деяние. Тялото на бебето е приведено в Съдебна медицина – Пловдив за извършване на аутопсия.

smolyannews.com

Тая жена я понавам, И. от с.Беден, която работеше в един бар в Девин.След като казала на бащата Б., че е бременна той и казва да го махне, че не го иска, ама се улашила и го оставила .. след време тя пак потърсила Б., но той категорично отказал и тя извършила това ужасяващо дело.Не е била сама и не го е родила в болницата, а го е родила вкъщи с помоща на нейна приятелка, която по-късно и помогбала да задушат бебето и да го хвълят на сметището .. Аз съм потресена .. и още повече, че това не е единсвения случай.Дядо ми преди време беше работник и караше кола за отпадъци до сметището и там като разтоварвал ненадейно му се привидяло дете .. след като разровил с лопата, видял бебе-момче. ;)

Нямам думи просто ..

Редактирано от aMoPe
Добавих източник (преглед на промените)

Определено е голям ужас това ;((( Не знам как може да има такива хора, а и като се сетя, че това момиче ми е сервирало всеки ден с тези ръце, с които е удушила собственото си бебе, нямам думи направо. А това което казваш за бащата Б и за приятелката сега го чувам, но не се и съмнявам, че някой и е помогнал тя е прекалено глупава, за да направи такова куварно престъпление. Горкото бебче ;(((( Лека му пръст

Това е просто ужас...

Трябва да си някакъв абсолютен изрод, за да убиеш собственото си дете.

А като знам колко много семейства с години чакат да си осиновят бебе. Вместо да направи добро и да я благославят докато е жива, сега дано да я тикнат в затвора и да си носи последствията.

За сетен път се убеждавам, че човешката жестокост и глупост нямат граници. Как може да направиш подобно нещо и да очакваш да ти се размине. И как може да живее човек с мисълта, че е убил собственото си дете. Да се храни, да спи вечер...

За съжаление, не е единствената и може би в този момент още някоя ненормалница върши същото.

Аз като гледах репортажа направо настръхнах... Не зная какъв човек трябва да си, каква психика трябва да имаш и колко трябва да си прост и невеж, за да постъпиш по този начин, да направиш такъв избор. Как може майка да убие собственото си дете?! Нямам думи!

Вижте сега - такива случаи има и то не малко.

Все пак има известно намаление в сравнение с минали години, но ми се струва, че това не е, защото тия жени са станали по-умни.

А тя най-вероятно ще се оттърве от затвора.В Съдебната практика даже се говори за частична вменяемост и даже за невменяемост на майката след раждането и най-вероятно за това и ще пледират адвокатите и.

• Автор

Това момиче е много просто да си бъдем честни .. учудена съм от постъпката й, но не чак толкова, както казва nina_lee доста е глуповата.А тая другата е нейна работодателка и доколкото ми стана ясно днес, го е родила в банята, в апартамента си и ... двете са извършили това деяние .. Чудно ми е как я е било страх да направи аборт, а да не я е било страх да го роди сама в апартамента си! ;)

Самата е казала, че не знаела какво да прави и това бил единствения избор след като Б не искал детето .. И да както казва Док, са я разпитали и са я пуснали .. и не се знае кога ще се разглежда случая .. и дали ще се сети някой за него .. :D В нашето градче обикновено така стаава ..

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Какъв страх?

Да убиеш дете е изродщина и жестокост. Трябва да я набият с камшици тая фръцла и да я заврът в некоя дупка и да не я пускат от там.

Поне в дом да го беше дала убийцата му с убийца.

В нашето градче обикновено така стаава ..

Не е само във вашето.. Съдебната система в цяла България е под всякаква критика. Гръмнала сега новината, след време ще бъде все едно нищо не се е случило-всяко чудо за по 3 дена-и в медиите, и в съда.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.