Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата Call of Duty Black Ops

Featured Replies

http://www.youtube.com/watch?v=-SC9xxBfEX8
  • Отговори 151
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=i5fOmTgQlEc&feature=recentlik

Това ще е 10х по-яко от МW2!!!

Напълно те подкрепям !
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

http://fileme.us/2G8Tt в един клип от youtube пишеше,че играта може да се свали от тук.Който иска да пробва. :hush:

Пълен фейк, мразя файлове в този сайт, защото трябва а разпространяваш линка, за да може този, който го е постнал да печели реални пари... Пълна свинщина.

играта излиза на 9.11.2010г кога ли ще излезе бета за мулти теста? страх ме е да не го изпусна.

Голям съм фена на COD поредицата, най-реалните и готини бойни игри! Обаче като гледам Call of Duty: Black Ops ще изисква процесор AMD Phenom X3 2.4GHz, поне така пише в www.canurunit.com :P

Голям съм фена на COD поредицата, най-реалните и готини бойни игри! Обаче като гледам Call of Duty: Black Ops ще изисква процесор AMD Phenom X3 2.4GHz, поне така пише в www.canurunit.com :P

ами,неможе вечно да играеме с старата система,по големи изисквания,по добра игра!!!

Голям съм фена на COD поредицата, най-реалните и готини бойни игри! Обаче като гледам Call of Duty: Black Ops ще изисква процесор AMD Phenom X3 2.4GHz, поне така пише в www.canurunit.com :clap:

За 498798374982743979473472873948723984729734 път казвам, че тоя сайт лъже! Най-добре е да провериш в YouGamers!

• Автор

Имам една лоша новина за вас колеги:

Call of Duty: Black Ops will feature 13 single player levels.

SOG

The Defector

Numbers

Project Nova

Victor Charlie

Executive Order

Crash Site

WMD

Payback

Rebirth

Redemption

Ако не сте разбрали кое е лошото - твърде малко нива ще има!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Ta aз MW II тъкмо си помислих,че започва най якото и ми исписа финалните надписи :giggle1::):cool: "Супер беше ама малко беше" та и с тази ще е така :lol6:

• Автор

Днес излезе Скайдроу версия!Може да изтеглите играта от тук: http://isohunt.com/t...Ops?tab=summary

Съмнява ме, но ще я пробвам. Ако някой е пробвал вече да пише, да не се нашия!!!

Два от коментарите под торента:

I´ve downloaded 1,23GB, opened image in Power iso and found out that there are some wallpapers, trailers and screenshots of that game so I think that´s another fake.

...

It's probably the real deal, plus the pre-order disc which contains all of the media (Videos, Screenshots, Wallpapers, etc...)...

Демек може би това е игата!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Автор

Стига бе jamc, защо не пускаш сойлер тагове за първото видео!!!!!!!!! Вижда се края на Black Ops НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!!!

май това са уж минималните изисквания за играта. виждат ми се множко. Call of Duty®: Black Ops Download Minimum System Requirements * OS: Windows® Vista / XP / 7 * Processor:Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better * Memory: 2GB * HDD:12GB** * Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better * Sound: DirectX 9.0c-compatible * DirectX: 9.0c

• Автор

май това са уж минималните изисквания за играта.

виждат ми се множко.

Call of Duty®: Black Ops Download Minimum System Requirements

* Processor:Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better

* Memory: 2GB

* HDD:12GB**

* Video: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better

* Sound: DirectX 9.0c-compatible

* DirectX: 9.0c

Триядрен процесор??? Съмнява ме да иска толкова! Дори и да иска толкова, аз ще я подкарам, но едва ли ще е толкова тежка играта!

Триядрен процесор??? Съмнява ме да иска толкова! Дори и да иска толкова, аз ще я подкарам, но едва ли ще е толкова тежка играта!

Време за фукане: и 60 ядрен да иска - Xbox 360 му е майката!

Брей ... като чета кой ще озвучава играта ! Имената сред тях са тези на Гари Олдман , Ед Харис , Топър Грейс , Олег Тактаров и мн.други ... бреххх !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.