Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

100% използване на паметта

Featured Replies

Здравейте на всички :halloween7: искам да питам на какво може да се дължи следния проблем .. която и игра да пусна дори най-малката пс-то почва да качва веднага 100 процента мемори юсидж :/ Предварително да кажа че съм мазал с паста и съм чистил прахта :/

Дай по-подробна информация за компютъра...процесор,РАМ...каква операционна система ползваш...

Ако може дай повече информация за компонентите , с които разполагаш.Има доста теми по този въпрос , потърси ги , ето една http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=149138

Използването на оперативната памет ли се качва или процесорното време?

• Автор

Еми значи качва ми веднага като пусна и най-смешната игричка cpu usage 100% в таск мениджара го виждам :/ пс-то е 512 рам 3 гхз пентиум и 128 видео радеон и се чудя нормално ли е да качва така от всяка игра :) аа и операционната системка е Хп сп3

ето този пик post-262078-1265739883,17_thumb.jpg

post-262078-1265739496,36_thumb.jpg

Редактирано от supermannn (преглед на промените)

Еми значи качва ми веднага като пусна и най-смешната игричка cpu usage 100% в таск мениджара го виждам :/ пс-то е 512 рам 3 гхз пентиум и 128 видео радеон и се чудя нормално ли е да качва така от всяка игра :) аа и операционната системка е Хп сп3

ето този пик post-262078-1265739883,17_thumb.jpg

нормално е и най леките игри товарят на 100%, освен ако не са тип шах, табла и други тето нищо не се смята докато компщтъра чака твоя ход... иначе нищо да не виждаш че се променя видеокартата изчислява графика, а процесора смята, това че смятат едно и също и резултата не се променя, не значи че не се върши работа или че се върши малко работа...

Това не е ли CPU? Има голяма разлика от процесор и RAM памет.

• Автор

еми да нз и аз защо така се обърках ... процесора е :) някакви идеи все пак ? или е нормално да си качва такъв юсидж

еми да нз и аз защо така се обърках ... процесора е :) някакви идеи все пак ? или е нормално да си качва такъв юсидж

Превключи на Processes и виж кой натоварва процесора.

Но с толкова малко RAM трябва да очакваш подобни проблеми.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

• Автор

Кен аз виждам кое товари ама въпроса е че като пусна някоя игра и тогава скачка на 100% веднага :Д и така все пак мерси на всички

Редактирано от supermannn (преглед на промените)

Нали се сещаш, че този MK3 работи с емулатор под Windows и всички изчисления се правят от процесора.

Кен аз виждам кое товари ама въпроса е че като пусна някоя игра и тогава скачка на 100% веднага :Д и така все пак мерси на всички

И кое товари ?

• Автор

Lyudmil Еми батка не е само на емулатора .. на всички прости игрички така прави което не смятам че е мноо нормално :Д Кен виждам кое товари не съм толко зле да не си спирам ненужните процеси ...

Lyudmil Еми батка не е само на емулатора .. на всички прости игрички така прави което не смятам че е мноо нормално :Д Кен виждам кое товари не съм толко зле да не си спирам ненужните процеси ...

Ами след като си нясно кое товари, какво всъщност искаш да разбереш ?

• Автор

Мисля че вече го споменах ... искам да разбера защо само като пусна която и да е игра веднага скача на 100% ? а в процеси няма кво да ми помогне и да гледам и да не гледам не мислиш ли :)

Мисля че вече го споменах ... искам да разбера защо само като пусна която и да е игра веднага скача на 100% ? а в процеси няма кво да ми помогне и да гледам и да не гледам не мислиш ли :)

Ти си решавай. Аз 100 пъти едно и също няма да те питам.

Защото ти е едноядрен процесора , ако беше двуядрен , щеше да се товари на 50%

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.