Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тонколони 2.1

Featured Replies

Здравейте, препоръчаъте ми тонколони 2.1 до 150лв.

За тези парички може да се предложат и добри колонки 5+1.За какво смяташ да ги ползваш , повече за музика или повече за филми?

• Автор

предпочитам всичко ... филми музика игри .... но искам 2.1

Малко смешно може да звучи, ама дали ще се равнява горе-долу на уредбите от едно време, на които пишеше "300W"мощност. Просто съм "бос" на тази тема.;-)

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

• Автор

Препоръчаха ми тези http://www.speedcomputers.biz/product/logitech-z523-dark-speaker-system/ не знам да ли ще сбъркам ... гледах и тези на филипс ... като мошност са добри но не знам как ще е звученето ... все пак благодаря за предложенията ...

Малко смешно може да звучи, ама дали ще се равнява горе-долу на уредбите от едно време, на които пишеше "300W"мощност. Просто съм "боз" на тази тема.;-)

Тея 300 вата ма хич им нямай вяра... Като знам каква мощност е стерео 2х150вата не мога да си представя че няква уредба ще изкара такава мощност... Да не говорим за 2х300...

Не съм съвсем сигурен, че ще ги надуваш тея колони на макс, даже и 100вата да са... От 2.1 системи - най-сполучливи и качествени сякаш си остават Creative. Ако имаш възможност поразпитай и потърси Creative. Иначе аз съм с 5.1 система от мизерната марка Privileg, модел A9501 и съм доста очарован от качеството на звука.

• Автор

Тея 300 вата ма хич им нямай вяра... Като знам каква мощност е стерео 2х150вата не мога да си представя че няква уредба ще изкара такава мощност... Да не говорим за 2х300...

Не съм съвсем сигурен, че ще ги надуваш тея колони на макс, даже и 100вата да са... От 2.1 системи - най-сполучливи и качествени сякаш си остават Creative. Ако имаш възможност поразпитай и потърси Creative. Иначе аз съм с 5.1 система от мизерната марка Privileg, модел A9501 и съм доста очарован от качеството на звука.

Имах едни Creative 2.1 http://www.amazon.com/Creative-Labs-I-Trigue-Speaker-System/dp/B0002SQ2MA и още ги имам ама сина страшно много ги хареса и се простих с тях. Не мога да намеря на пазара Creative подобни, ако имате идея помогнете

Благодаря!

Здравейте, препоръчаъте ми тонколони 2.1 до 150лв.

Всички модели до един са тояги . Най за предпочитане може би са тия

http://www.speedcomputers.biz/product/microlab-a-6380/

, по простата причина , че усилвателя им е в отделна кутия . Тия другите дето са наблъскали всичко (захранване , филтри , усилватели)в кутията на събуфера са ептен зле . Но като звук за музика - си е все тая . Просто не стават .

Редактирано от syr_pi4 (преглед на промените)

• Автор

Всички модели до един са тояги . Най за предпочитане може би са тия

http://www.speedcomputers.biz/product/microlab-a-6380/

, по простата причина , че усилвателя им е в отделна кутия . Тия другите дето са наблъскали всичко (захранване , филтри , усилватели)в кутията на събуфера са ептен зле . Но като звук за музика - си е все тая . Просто не стават .

нещо не ги виждам на официалния сайт. Наистина си прав в това което пишеш "наблъскали всичко (захранване , филтри , усилватели)в кутията на събуфера". Ще си ги заръчам - надявам се да не сбъркам ... между другото има няколко хубаво мнение точно за този модел

SpeedLink Gravity 2.1

speedlink-gravity-2.1.jpg

Само внимавай за фалшификати, че е пълно с боклуци, които ги имитират.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.