Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ, конфигурация за граф. дизайн и 3D

Featured Replies

• Автор

Мониторите съгласен съм но за сега нямя да мога да си купя и наистина бюджета ми е като пицата на Симеон Дянков, иначе знам че за Дизайн и 3D компа ми трябва да е поне за около 1200лв. Днес бях до Q-trade та ще ми напишете ли каква оферта да им предложа за компонентите по долу, лошото е че нямат кутията която си избрах: ASUS TA-210, ATX а ми казаха че сглобяването е безплатно, кутийката малко е дребничка но иначе си има всичко много ми харесва, какво ще кажете добра ли е според вас а тези са на второ и трето място: Point of View Incognito, Codegen E6100-A11. А конфигурацията май май е се очерта тази:

Дъното: GIGABYTE MA785GT-UD3H, AMD785G, DDR III 1800(O.C)/1666/1333/1066, VGA, SATA II, 1394, GLAN, AM3

Процесор: ATHLON II X4 630 /BOX

Видео: SAPPHIRE 512M HD4670 DDR III PCI-E /BULK/

Хард диск: WD 500GB 7200 16MB SATA II или WD 640GB 7200 32MB SATA II Black Edition

RAM: KINGSTON 2GB DDR III 1600 HyperX

Захранване: PSU CM EXTREME 400W

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте, в момента разпитвам по фирмите в Пловдив за оферти на конфигурацията по горе само че ми казаха : дъното не било хубаво защото давало грешни съобщения а захранването "било Х" , как да го разбирам това, малко ме разколебаха в избора ми. Ще ми кажете ли дали има нищо вярно в тези твърдения или просто имат интерес да ме набутат с други части

Сам си отговори "или просто имат интерес да ме набутат с други части " Искат да си продадат боклуците,които им седят на склад

Здравейте, в момента разпитвам по фирмите в Пловдив за оферти на конфигурацията по горе само че ми казаха : дъното не било хубаво защото давало грешни съобщения а захранването "било Х" , как да го разбирам това, малко ме разколебаха в избора ми. Ще ми кажете ли дали има нищо вярно в тези твърдения или просто имат интерес да ме набутат с други части

Явно от фирмите толкова и разбират.Поискай частите , които сме ти препоръчали!

Гледай сега тук във форума никой няма сметка да те лъже (а и дори да пробва веднага ще разбереш като се обади друг колега), докато във фирмата винаги могат да ти кажат че дъното "дава грешки", за да ти продадат частите, които на тях им е изгодно (да се чете залежавалите в склада). :)

Единственото грешно нещо, за което може и да се съглася за дъното може да бъде показанията на термодатчиците... Мисля, че гигабайт са го оправили вече тоя проблем. Захранването е повече от добро, така че за него няма какво да се притисняваш.

Ако нямат някой компонент приеми един съвет от мен - дъно гигабайт или асус, никакво друго. Захранването - Fortron PNF модел или Chieftech, непознато ли ти е името - не рискувай. Захранвания от типа JNC, Codegen и др. подобни трябва да ти плащат, та да ги ползваш...

• Автор

Добре благодаря ви за помоща, вече няма да се колебая убедихте ме утре отивам и го поръчвам :):rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.