Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен Проблем с машината ми

Featured Replies

Първо казвам ви здравеите ! Нов съм и това ми е първата тема такаче ако съм сгрешил нещо извинявам се. Така ето на вчера си ръцах из пц-то и засече.. Ест. като съм нервак и го ударих и незнам какво стана сега понякога сам се спира като го пусна свети само червения диод на ХДД и като го тупна тръгва понякога като го тупна спира.. или като си работи тупвам го и тои спира дори.. но това със спирането ме дразни.. сам съм си виновен но ако може малко помощ. 10х предварително

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

И аз така - като счупя нещо после питам защо не работи.

Провери си кабелите като най лесно. И прочети темата която ти казаха.

• Автор

Дъно:BioStart GF7025-M2 TE

РАМ:2x1GB 800Mhz DDR2

Хард:Hitachi 320GB 7200R.P.M

Процесор:AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz

Видео:ATI Radeon HD 3400 256MB

ЧипСет:nVidia GeForce 7025

ОС:Windows XP Service Pack 2

п.п. ми проверих сичко редовно е ...

Добре де - кажи къде го удари - и с какво - с чук ли - с лопата ли - с винкел ли...

• Автор

С рака.. от страната кадето е закачено дъното демек от дясната страна

Провери си кабелите.Сигурно някой при удара се е разместил.И продължавай в същия дух.Другият път може и да пишеш ,че нямаш компютър вече.Един приятел така го удари и му изгоря целия.

• Автор

Проверих кабеларките сичко си е на място няма хлабави връзки :cool: продължавам да диря проблема :\

здр. смени си захранването и си готов .,.,./

• Автор

здр. смени си захранването и си готов .,.,./

Имам 1 вкъщи от старото пц.. но ме самнява да е от него.. незнам ще пробвам с него.. Но пц-то е ужастно чуствително 1 тупване и отрязва ..

То зависи и какво тупване е било. Може да повредиш и хард диска (ако вече не си).

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

• Автор

То зависи и какво тупване е било. Може да повредиш и хард диска (ако вече не си).

Офф как може да съм такъв..... и мене ме навежда за мисалта на харда но ако е така би трябвало да си тръгне пц и да изпише нещо от сорта "Boot Disk Failture".

• Автор

Не е от харда.. старото захранване е слабо и нема още 2 пина абе различно е..

Така .

Не ме интересува конфигурацията ти.

Най просто . Чистиш си компа .

По НЕпросто . Разглобяваш го на съставните му части . Като изкараш всичко от дъното ( без процесора ей ) и го почистиш . Почистват се и буксичките по цялото дъно и частите . Докато почистваш оглеждаш за хлабави връзки . Зглобяваш . Идваш и казваш ефекта .

Не е хард или кабела към него .

Захранване най вероатно , но дали от него или букса ?

Може проблема да е и в копчето за включване .

Но това след почистването ще се разбере .

лош контакт освен там дето се свързват кабелите, може да има и в платките (вадиш, почистваш, вкарваш - на изключен захранващ кабел...)

• Автор

Ех щом със разглабяне и зглабяне ше минем. Добре е :) днеска ще го поразпилея и ще го огледам. И ще ви кажа ефекта ;).

Edit:Тои е чист като бебешко дупе само да го разглобя и зглобя като гледам за хлабави връзки ;)

Редактирано от Dik0 (преглед на промените)

• Автор

Маи открих проблема тои е в тоя12v4pinqw8.jpg пин.. незнам колко требва да е волтажа но като го махна пак си вартят вентилаторите но като го чукна и не се изкася а като го сложа пак се вартят но като го чукна и се спира.. незнам :С изккам да проверя волтажа какъв е ? И ако не е от него незнам :X

Маи открих проблема тои е в тоя12v4pinqw8.jpg пин.. незнам колко требва да е волтажа но като го махна пак си вартят вентилаторите но като го чукна и не се изкася а като го сложа пак се вартят но като го чукна и се спира.. незнам :С изккам да проверя волтажа какъв е ? И ако не е от него незнам :X

Ами то това е идеята на почистването . Като се изчистят буксите и платките , остава зглобяване при което ще се види кое е хлабаво или не прави контакт .

• Автор

С новото захранване проблем Няма :biggrin: мерси много за помоща ;)

Я си събери мислите и тогава ги споделяй с нас, че нещо не се разбира реда на мислите, а и правописа нещо липсва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.