Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

дъно и процесор

Featured Replies

Здравейте,търся си втора ръка процесор и данце.Един "пич" ми предложи идни модели който ми допаднаха но когато ми обяви цената от 190лв ми стана кофти и се опитах да му убясня че дъно с процесор който струват 200лв нови немаже да им вземе толкова пари.Предложих му да му дам 150 и да си стискаме ръцете но той не.Той на мен не вярва и искам да му докажем заедно за принципа от 50% спад в цената след закупуването на нови.Процесора и дъното са http://vipstore.bg/asrock-a770de-amd770-am2.html http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=13798

Редактирано от c-xooper (преглед на промените)

Кажи му на тоя човек да иде да се самоубеси някаде... 220лв е цената на тея неща новички в небесата. все още актуални компоненти, но само факта, че са отворени убива голяма част от цената... Максимума, който може да му дадеш е 120лв за двете комбо. Дъното е ASSrock, процесора е 110лв, втора ръка 60, дъното е 100лв - втора ръка 50-60...

Ако още си иска 190-те лева - кажи му "Приятен ден" и да се пробва на друг да земе паричките...

А за принципа на пазареното запознат ли си? Няма правило, което да казва, че трябва да струва дадена цифра, най-малкото пък -50% :biggrin: Има добра оферта и лоша оферта(това всеки решава сам при коя спада).

В случая, сега се стараеш да намериш възможно най-ниските цени на компонентите в Интернет, по разни сайтове, който не е ясно на колко време ги актуализират, и от който има много малка вероятност да си вземеш нещо някога от тях...

В случая оферта от 150лв няма да има много конкуренция, така че лесно ще намери друг купувач за 150.

• Автор

А за принципа на пазареното запознат ли си? Няма правило, което да казва, че трябва да струва дадена цифра, най-малкото пък -50% :D Има добра оферта и лоша оферта(това всеки решава сам при коя спада).

В случая, сега се стараеш да намериш възможно най-ниските цени на компонентите в Интернет, по разни сайтове, който не е ясно на колко време ги актуализират, и от който има много малка вероятност да си вземеш нещо някога от тях...

В случая оферта от 150лв няма да има много конкуренция, така че лесно ще намери друг купувач за 150.

Добре като се старая да ги намеря на възможно най-ниските цени.Ето ти от http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=14071 където е още по ниска

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.