Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows и Mandriva на един лаптоп.

Featured Replies

Не се стърпях , просто и отговарям : длъжен ли Ви е ,някой да проявява компетентност и то професионална към персоналните Ви проблеми ? И освен това професионализма е свързан с парични взаимоотношения , та каква точно сума заплатихте за да се оплаквате от непрофесионално отношние ? С оглед на това , си опреснете собствените първи 7 години !

Остови я ... това е най - некултурният , най - безочливият и най - .... / хайде да не употребявам силни думи / във форума !

Ами на някой му плащат, за да поддържа този форум , а аз плащам интернет трафик , за да го посещавам! Капиш?

Плащаш на доставчика на нет. Оплачи се на него! Фращензи?

Нещо май много си си повярвала?

Ами на някой му плащат, за да поддържа този форум , а аз плащам интернет трафик , за да го посещавам! Капиш?

Никой не те кара насила да стойш ... и като си се регистрирала има едно нещо като Правила с който си се съглагила ... спазвай ги !

• Автор

Плащаш на доставчика на нет. Оплачи се на него! Фращензи?

Нещо май много си си повярвала?

Плащам, за да посещавам интернет, където ми е кеф !

Плащам, за да посещавам интернет, където ми е кеф !

Точно така. Но не и на местата които посещаваш.

• Автор

Никой не те кара насила да стойш ... и като си се регистрирала има едно нещо като Правила с който си се съглагила ... спазвай ги !

Ами аз какво правя чичко, спазвам си ги , само , че вие по цял ден ме дебнете като копои и само чакате да се закачите с някоя интрига за постовете ми! Нали ви наблюдавам, пишете в тъпите теми всевъзможни глупости, но не и по съществените въпроси, които ви се задават.

И АЗ МАНДРИВА ЩЕ СИ СЛОЖА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ТИ ХАРЕСВА !!!!!!!!! НЯМА НЕЩО КОЕТО ИСКАМ И ДА НЕ СЪМ ГО ПОСТИГНАЛА РАНО ИЛИ КЪСНО. ПРОСТО ОНЯ ОТГОРЕ ЧИЧЕ МИ Е ЗАКРИЛНИК И ВИНАГИ МИ ОТВАРЯ ПЪТЯ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН, РАЗЛИЧЕН ОТ ДРЕБНИТЕ ТИ ЧОВЕШКИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Момичето се държи грубо и не знае да си поиска :biggrin:

На всичкото отгоре явно и липсват първите седем. А и сме и длъжни. Съответно да ни даде под съд и с въоръжена охрана, всички вкупом да и решим неясно формулирания проблем. :biggrin:

Редактирано от izen (преглед на промените)

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

ПРЕСТАНИ !!! Света не се върти около теб !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

оффтопик: Цялата история напомня на случая за Шопа, дето му затънала каруцата в калта, той отишъл до селото , намерил няколко мъже, които склонили да му помогнат да я извади: качил се на каруцата, и започнал да ги шиба и тях и коня с камшика, защото , щом са дошли да помагат, значи трябва работят като кон - с бой и псувни :biggrin: :biggrin:

Praskovka72, прекалено много сериали си гледала.

Вземи и чети къде бъркаш с инсталацията си на мандрива, както и дали се подържа. Ако не става хвани за ушите друга дистрибуция и там се пробвай.

Но не пробвай хората кой какво може и т.н., най-малкото, защото ти имаш повече от един смислен и правилен отговор.

• Автор

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

ПРЕСТАНИ !!! Света не се върти около теб !

Половината постове са твои,породени също от теб! Това е целта да ми издействаш любимото си БАН-че и после да се правиш на приятно разсеян. Не се знаем за сефте с тебе. Светът не се върти окол мен , но можеш да се чувстваш цункан от Господ, че си се докоснал до мен макар и виртуално.

Чао! Ще намина след няколко дена да видя дали сте измъдрили нещо по проблемите ми!

Чао! Ще намина след няколко дена да видя дали сте измъдрили нещо по проблемите ми!

Чао!, Пак заповядай! Лично аз в момента съм хванал една работа - стане ли , първо Вас ще ви оправя :biggrin:

Да ме извинят модераторите и потребителте за глупостта , но ТРЯБВА да се отговори професионално на въпроса !:

Скъпа Praskovka72 , източникът на Вашите неприятноти с лаптопа Ви , несъмнено се крие в Енергото ! Тия гадове на , които заплащате електроенергия ,за да можете да посещавате любимият ни форум , Ви пускат НЕПРАВИЛНО елетроенергията (най - добросъвестно заплатена от Вас ) в момента в който се опитвате да инсталирате нещичко на машината си ! За да се отстрани проблема : обждайте се честичко на шефовете на енергото и им напомняйте , че си плащате ел.енергия за да посещавате форума на kaldata и е необходимо да Ви я подават правилно !!

Meine Verehrung !

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Мандривата ми тръгна и влязох в графичната среда, но защо не ме попита къде да го инсталира? Писах език, регион , клавиатура, но да му укажа място не ме попита. Предварително му бях заделила място от 50 ГБ и сега съм общо с три партишъна - С, Д, /на ундолса/ и една трета партишън която не съм я форматирала още, но инсталацията не ме попита за нея.

В същото време не ми дава да извадя инсталационния диск а когато рестартирам не ми излиза избор на операционна система което означава че нищо не съм инсталирала или пък съм инсталирала неизвестно къде.

Мандривата ми тръгна и влязох в графичната среда, но защо не ме попита къде да го инсталира? Писах език, регион , клавиатура, но да му укажа място не ме попита. Предварително му бях заделила място от 50 ГБ и сега съм общо с три партишъна - С, Д, /на ундолса/ и една трета партишън която не съм я форматирала още, но инсталацията не ме попита за нея.

В същото време не ми дава да извадя инсталационния диск а когато рестартирам не ми излиза избор на операционна система което означава че нищо не съм инсталирала или пък съм инсталирала неизвестно къде.

много е странно че не те пита. Сигурен ли си? Пробвал ли си с друга операционна.

• Автор

Сигурен съм два пъти пробвах като вторият особено много внимавах.

Сега стоя пред екран в графичен режим и незнам кво да правя нататък. Като тръгна да разглеждам диска се активира . Преди малко отворих да разгледам текстовите програми и диска дълго шумя до като отвори опън офис. Иначе не ми дава да го извадя.

Сигурен съм два пъти пробвах като вторият особено много внимавах.

Сега стоя пред екран в графичен режим и незнам кво да правя нататък. Като тръгна да разглеждам диска се активира . Преди малко отворих да разгледам текстовите програми и диска дълго шумя до като отвори опън офис. Иначе не ми дава да го извадя.

Значи сигурно трябва да изчакаш някой по опитен потребител , но по мое мнение май Live CD -тата не са най подходящите за инсталация , не помня точно защо. Няма ли друга версия на mandriva.

• Автор

Значи сигурно трябва да изчакаш някой по опитен потребител , но по мое мнение май Live CD -тата не са най подходящите за инсталация , не помня точно защо. Няма ли друга версия на mandriva.

има

коя например

от диск ли да зареди или аз да си направя Ico

има

коя например

от диск ли да зареди или аз да си направя Ico

я прати сайта да видя. Иначе би трябвало нормално да има .ico дистрибуция a не ти да я правиш. Записваш го ,ico-то и така.

Ето заповядай. Това трябва да е.

http://www2.mandriva.com/downloads/?get_iso&iso=mandriva-linux-free-dual-2010.iso&mirror=http://mandriva.cointech.net/pub/MandrivaLinux/official/iso/2010.0

Сиреч от тук http://www2.mandriva.com/downloads/?p=linux-free

третото

Редактирано от makkasi (преглед на промените)

• Автор

я прати сайта да видя. Иначе би трябвало нормално да има .ico дистрибуция a не ти да я правиш. Записваш го ,ico-то и така.

Ето заповядай. Това трябва да е.

http://www2.mandriva.com/downloads/?get_iso&iso=mandriva-linux-free-dual-2010.iso&mirror=http://mandriva.cointech.net/pub/MandrivaLinux/official/iso/2010.0

Сиреч от тук http://www2.mandriva.com/downloads/?p=linux-free

третото

Е аз не ползвам Мандрива цял а разработките за източна Европа но това смятам няма значение.

Нали ви казах че влизам в интерфейса, разглеждам го изглежда като инсталиран но не е .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.