Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да върна закупена от ebay стока

Featured Replies

Днес ми пристигна стокато но искам да я върна и да си купя друга. Всичко си е наред с нея просто не я искам. Въпросите ми са:

- имам ли право да я върна ако всичко и е наред

- седем дни ли е срока и от кога тече той

- каква е процедурата т.е. какво трябва да направя аз и трябва ли да се свързвам с продавача

- куриерските разходи за чия сметка са

- до колко време ще ми върнат парите и директно по сметката ли

Забравих да кажа че в описанието на стоката пише: Return policy - Returns accepted. Тук пише повече но не го разбирам.

Моля ви за бърз отговор за да имам време да действам!

Ами ако промениш решението си?

Правилника за продажби от разстояние

За защита на потребителите (за продажби от разстояние) Регламенти 2000 обикновено се прилагат за продажби на потребителите, направени от продавачи, при извършването на стопанска дейност, които са били направени от разстояние. С други думи, където има не лице в лице за контакт между продавача и потребителя преди договорът да се прави. Дистанционните продажби регламенти се прилагат за продукти, закупени през Той Купи сега обяви и оферти Втори шанс за eBay.co.uk. Въпреки това, те не се прилагат за търг формат обяви за eBay.co.uk.

Правилата също така в продължение на седем работни дни след датата на получаване в рамките на който потребителят може да прекрати договора (често по-нататък "пробен период) и да получите парите си обратно, заедно с оригиналната опаковка и пощенските такси. Потребителят може да бъде помолен да се върне на стоките за своя сметка, но само ако продавачът ги информират за това изискване преди договорът да е направена (в противен случай продавачът е отговорен за събирането на стоки). Ако продавачът не е бизнес, при условие че информацията, изисквана съгласно Правилника за продажби от разстояние (както е обсъдено по-горе), купувачът ще трябва до 3 месеца, за да прекрати договора и да получите парите си обратно.

Отмяната права, които не се прилагат за някои продукти, включително софтуер, аудио или видео записи, които са разпечатани, бързоразвалящи се стоки, като храни или цветя, или позиции, които са произведени по поръчка.

За да получите обща представа за законите, регламентиращи продажби от разстояние, препоръчваме ви да прегледате резюме BIS на регламентите.

Както за гражданите, съветите на Бюрото и на Службата за честна търговия също така дава съвети за вашите права при онлайн пазаруване

Google Translate

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.